|
|||||||
| Notka |
|
| Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Liczne krosty na brzuchu i plecach
Witam
. Od około dwóch dni na brzuchu i plecach zauważyłam liczne krostki . Zastanawiam się czy mogą być one od kąpieli w jeziorze, gdyż przez kilka dni <dziś, wczoraj, w niedzielę, sobotę> się kąpałam . Co na to poradzić <oprócz wizyty u lekarza> ? Jest lato i trzeba się cieszyć pogodą, a tu klops, stroju nie założę, bo z tymi krostami źle się czuję, na dodatek za 1,5 tygodnia mam obóz we Władysławowie . HELP!Ps. To mój pierwszy wątek, szukałam i znalazłam kilka postów na ten temat, i nic więcej, więc liczę na wyrozumiałość .
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Liczne krosty na brzuchu i plecach
Mogą być od kąpieli w jeziorze - przy takiej temperaturze mogą np. kwitnąć sinice, które są bardzo groźne.
Jedyny ratunek - lekarz. Zwłaszcza jak masz jechać na obóz. Szkoda czasu na eksperymenty.
![]() |
Nowe wątki na forum Dermatologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.

. Od około dwóch dni na brzuchu i plecach zauważyłam liczne krostki . Zastanawiam się czy mogą być one od kąpieli w jeziorze, gdyż przez kilka dni <dziś, wczoraj, w niedzielę, sobotę> się kąpałam
. Co na to poradzić <oprócz wizyty u lekarza>
. HELP!
.

-63-62-61-60-59-58
-57-56