|
|||||||
| Notka |
|
| Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Klej na ścianie :(
Nigdzie nie znalazłam pomocy ani podobnych wątków więc piszę tu.
Zamaiło mi się jakiś czas temu naklejki na ścianę . To była decyzja spontaniczna, świeżo po malowaniu pokoju, gdy zupełnie nie miałam na niego pomysłu. Aktualnie znalazłam już pomysł na pokój i chciałam zdjąć naklejki ale... zostaje po nich klej. Nie mam jak tego przykryć bo było to kilak mniejszych naklejek na całej ścianie |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klej na ścianie :(
Zwykle usuwam naklejki/ślady po naklejkach z różnych przedmiotów, podgrzewając je przez kilka chwil suszarką - schodzą błyskawicznie, tak naklejki, jak ślady po nich. Może w przypadku ściany też zadziała ten sposób?
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Klej na ścianie :(
Dziękuję, spróbuję jak tylko będę miała chwilkę czasu (a to się nie prędko stanie). Jak podziała to będę Twoją dłużniczką
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dom, mieszkanie, nieruchomości
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.

. To była decyzja spontaniczna, świeżo po malowaniu pokoju, gdy zupełnie nie miałam na niego pomysłu. Aktualnie znalazłam już pomysł na pokój i chciałam zdjąć naklejki ale... zostaje po nich klej. Nie mam jak tego przykryć bo było to kilak mniejszych naklejek na całej ścianie