|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Infekcjaaa
Witam
![]() ostatnio nabawiłam się infekcji pochwy, nie była to grzybica, no ale zgłosiłam się do lekarza który przepisał mi tabletki Fluctonazole i maść Cloctimazol [nie wiem czy tak to sie dokładnie pisze) używałam infekcja ładnie zeszła. I mam takie pytanie czy te leki i infekcja mogą spowodować opóźnienie okresu ? Dodam że oststnio współżyłam 2 tyg temu ale zabezpieczyliśmy się, gumka nie pękła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Marudziara
|
Dot.: Infekcjaaa
Wszystko uzależnione jest od organizmu , jeden organizm reaguje na leki opóźnieniem okresu inny nie. Ja osobiście mam właśnie tak że jeśli biorę jakieś leki w trakcie to okres mi się opóźnia .
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
mogą
![]() Zależy jaki masz organizm ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
moze Twoj porganizm musi sie na nowo przystosowac po lekach na infekcje, dobrze ze poszlas do lekarza bo dziewczyny czesto nie ida bo mysla ze to "tylko infekcja" , a wyleczyłas sie juz do konca? zainwestuj w profilaktyke
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
tak od tego czasu mam spokój
![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- domi166 - to moje stare konto, zmienione na kwiatek_1 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
dobrze, ze dbasz bardziej, ale zta higiena tez nie ma co przesadzac bo mozna sobie wrecz zaszkodzic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
tak to też słyszałam, niektórzy mówią że czeste podmywanie jest dobre a inni ze 1 raz dziennie zupełnie wystarcza.. wiec zdania są podzielone
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
profilaktyka koniecznie i w formie zmian w stylu zycia i w formie lekow, a cod o mycia to moze inaczej: myc sie zelem 1 dziennie wystarcza , a podmywac sie sama woda mozesz czesciej, bo woda przeciez nie wysuszy pochwy a srodek chemicny tak
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.