|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
produkty Alfaparf
Czy z tej firmy są szampony i odżywki do włosów przetłuszczających się? Jakie polecacie? Jakie są ceny? Czy są dobre?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Re: produkty Alfaparf
Hej, ja akurat z Alfaparf stosowałam serię Semi di Lino - nabłyszczającą z lnem. Jak dla mnie to rewelacja! Świetna jest maseczka z kritexem do włosów zniszczonych i przesuszonych, oraz taki krem prostujący lub skręcający do włosów kręconych. Włoski są na prawdę dobrze nawilżone i przepięknie się błyszczą. Ja te kosmetyki kupowałam na allegro u Partyfii - tam cena w granicach 60 zl maseczka i 40 zl krem do loków. Z Alfa parf widziałam jeszce szampony do częstego stosowania dla włosów wypadających i osłabionych.. oraz szampony nadające objętość, ujędrniające, odmładzające. Firma na stosuje dość dobre składniki w swoich produktach. Ja jestem bardzo zadowolona, teraz planuję właśnie kupić SZAMPON AKTYWNIE ODMŁADZAJĄCY dla włosów zniszczonych dymem papierosowym, farbowaniem, zanieczyszczeniami. Mi też się włosy przetłuszczają (bardziej przy skórze głowy), ale po tych kosmetykach praktycznie przez 4-5 dni mam spokój.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
sa super
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez je polecam cen nie znam bo to zalezy od salonu
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
A moze ktos stosowal szampon ph color-nero ? jest to szampon do wlosow czarnych - jakie sa rezultaty jefo dzialania?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam hurtownię, w której można kupić kosmetyki alfaparf http://amstar.bazarek.pl/ Ja jak na razie mam tylko krem nabłyszczająco-wygładzający Semi Di Lino, ale jestem z niego bardzo zadowolona. Rewelacyjnie podkreśla skręt, nabłyszcza, nie obciąża, nie wysusza. Szkoda tylko, że szybko się kończy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:51.