![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
Wymienię...:)NIEAKTUALNE Zostało mi na wymianę kilka kosmetyków. Zapraszam: szampon Alpein C1 z kofein - Elseve cement - ceramidy odżywka w sprayu przeciw łamaniu sie włosów - ubytek niewielki L'Oreal, Elseve Cement - Ceramidy, Odżywka w sprayu przeciw łamaniu się włosów - Avon Summer White - woda toaletowa NOWA - Gloria - maska do włosów - ubytek niewielki Vilandra - Dermena szampon zapobiegający wypadaniu włosów - użyłam raz - Matrix Biolage - nawilżający tonik do włosów - z 400 ml zostało coś ok.100ml trudno dokładnie ocenić.Butelka jest duża ale nie była napełniona do końca. Vilandra - Oceanic AA,Make Up, Podkład wypełniający zmarszczki (kolor 02,ciepły odcień do średniej karnacji)- raz użyty,nie trafiłam z kolorem - AVON - SPRAY TERMOOCHRONNY DO STYLIZACJI WŁOSÓW -prawie cały Avon, Advance Techniques, Spray termoochronny do stylizacji włosów - ELSEVE TOTAL REPAIR 5 - ODŻYWKA WYPEŁNIAJĄCA W KREMIE - uzyłam kilka razy L'Oreal, Elseve Total Repair 5, Odżywka wypełniająca w kremie - JOHN FRIEDA - SZAMPON PROSTUJĄCY FRIZZ-EASE - dwa razy użyty lalaith - Marion, płyn prostujący włosy -została ok.połowa Marion, Hair Line, Płyn prostujący włosy - Marion Płyn do kręconych włosów (Nowość) - zostało 3/4 Pielęgnujący płyn do włosów kręconych odświeża i nawilża trudno układające się loki i fale. Chroni przed wilgocią zapobiegając puszeniu się włosów.• SPRĘŻYSTE LOKI• ZWIĘKSZONA ELASTYCZNOŚĆ• NIEPOWTARZALNY BLASK.Profesjonalnie opracowana receptura Płynu do włosów kręconych HAIR line to nowatorskie rozwiązanie, dzięki któremu uzyskuje się doskonałe podkreślenie skrętu loków i fal, jednocześnie zapobiegając puszeniu się włosów. Dodatkowo płyn został wzbogacony substancjami ochronnymi (prowitamina B5) i nabłyszczającymi włosy (keratyna). - Pantene Pro - V - Lśniący kolor - odżywka - ubytek minimalny - dodam jako gratis do fajnej wymianki
BasicLab,Natural Secrets,Pharmaceris.... Edytowane przez Iwona75 Czas edycji: 2010-07-13 o 21:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię...:)
moz4 cos u mnie?
- Dermena szampon zapobiegający wypadaniu włosów - użyty raz Pharmena, Dermena, Szampon zapobiegający wypadaniu włosów - ELSEVE TOTAL REPAIR 5 - ODŻYWKA WYPEŁNIAJĄCA W KREMIE - uzyłam kilka razy L'Oreal, Elseve Total Repair 5, Odżywka wypełniająca w kremie - JOHN FRIEDA - SZAMPON PROSTUJĄCY FRIZZ-EASE - dwa razy użyty
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
hej, interesuje mnie:
- AVON - SPRAY TERMOOCHRONNY DO STYLIZACJI WŁOSÓW -prawie cały Avon, Advance Techniques, Spray termoochronny do stylizacji włosów - Marion, płyn prostujący włosy -została ok.połowa Marion, Hair Line, Płyn prostujący włosy zapraszam do mnie
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cos za dermena, john frieda, marion do prostowania
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny niestety nic nie znalazłam
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
AVON - SPRAY TERMOOCHRONNY DO STYLIZACJI WŁOSÓW
JOHN FRIEDA - SZAMPON PROSTUJĄCY FRIZZ-EASE - Marion, płyn prostujący włosy -została ok.połowa cos u mnie? ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Dermenę?
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
- AVON - SPRAY TERMOOCHRONNY DO STYLIZACJI WŁOSÓW -prawie cały
Avon, Advance Techniques, Spray termoochronny do stylizacji włosów - Marion, płyn prostujący włosy -została ok.połowa Marion, Hair Line, Płyn prostujący włosy - Marion Płyn do kręconych włosów (Nowość) - zostało 3/4 Pielęgnujący płyn do włosów kręconych odświeża i nawilża trudno układające się loki i fale. Chroni przed wilgocią zapobiegając puszeniu się włosów. SPRĘŻYSTE LOKI ZWIĘKSZONA ELASTYCZNOŚĆ NIEPOWTARZALNY BLASK.Profesjonalnie opracowana receptura Płynu do włosów kręconych HAIR line to nowatorskie rozwiązanie, dzięki któremu uzyskuje się doskonałe podkreślenie skrętu loków i fal, jednocześnie zapobiegając puszeniu się włosów. Dodatkowo płyn został wzbogacony substancjami ochronnymi (prowitamina B5) i nabłyszczającymi włosy (keratyna). coś u mnie?
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Znajdziesz coś u mnie?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post19318960 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
coś za dermede
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
szukam tylko ksiażek,masz jakieś? moja wish w ksiazkowym..
---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- a jakiekolwiek inne? jakieś powieści? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Co powiesz na
- Marion Płyn do kręconych włosów (Nowość) - zostało 3/4 Pielęgnujący płyn do włosów kręconych odświeża i nawilża trudno układające się loki i fale. Chroni przed wilgocią zapobiegając puszeniu się włosów. SPRĘŻYSTE LOKI ZWIĘKSZONA ELASTYCZNOŚĆ NIEPOWTARZALNY BLASK.Profesjonalnie opracowana receptura Płynu do włosów kręconych HAIR line to nowatorskie rozwiązanie, dzięki któremu uzyskuje się doskonałe podkreślenie skrętu loków i fal, jednocześnie zapobiegając puszeniu się włosów. Dodatkowo płyn został wzbogacony substancjami ochronnymi (prowitamina B5) i nabłyszczającymi włosy (keratyna). - AVON - SPRAY TERMOOCHRONNY DO STYLIZACJI WŁOSÓW -prawie cały Avon, Advance Techniques, Spray termoochronny do stylizacji włosów ode mnie: -kuracja parafinowa Avon -mgiełka Avon ![]() Przepraszam Cię, że tak długo tonik chciałam zostawić większą wymiankę
![]() |
#19 |
Perfume Lover
|
cos u mnie za maske gloria?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Gloria - maska do włosów - ubytek niewielki Malwa, Studio Gloria, Maska do włosów suchych, zniszczonych i farbowanych Matrix Biolage - nawilżający tonik do włosów - z 400 ml zostało coś ok.100m |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Witaj!
Dziękuję za propozycję ![]() Pozdrawiam, nanah
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
- JOHN FRIEDA - SZAMPON PROSTUJĄCY FRIZZ-EASE - dwa razy użyty
lub - Dermena szampon zapobiegający wypadaniu włosów - użyłam raz Z tym że ja myślałam o odlewce 50ml w jakimś pojemniczku po kremie, pasowałoby Ci to ![]()
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Mogę wymienić to, co zaproponowałaś u mnie w wątku za:
- Avon Summer White - woda toaletowa NOWA - AVON - SPRAY TERMOOCHRONNY DO STYLIZACJI WŁOSÓW -prawie cały - ELSEVE TOTAL REPAIR 5 - ODŻYWKA WYPEŁNIAJĄCA W KREMIE - uzyłam kilka razy
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Chyba wolę Dermenę chociaż czy John Frieda bardzo obciąża włosy
![]() ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
up
![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
up
![]()
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
cześć, znajdziesz coś u mnie za:
- Elseve cement - ceramidy odżywka w sprayu przeciw łamaniu sie włosów - ubytek niewielki L'Oreal, Elseve Cement - Ceramidy, Odżywka w sprayu przeciw łamaniu się włosów - Dermena szampon zapobiegający wypadaniu włosów - użyłam raz Pharmena, Dermena, Szampon zapobiegający wypadaniu włosów pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.