|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
udekorowac pokoj studencki
Hey!
Ja mam taki problem. Przeprowadzilam sie na studia na stancje do nie za ladnego pokoju. Mieszkam w nim juz prawie rok i chodz kupialam sobie swieczki, kwiatki i inne rzeczy do dekoracji nie czuje sie za dobrze w tym pokoju:/ Chcialabym zmienic ten pokoj, ale problem jest taki, ze to nie moje mieszkanie. Denerwuja mnie na przyklad strasznie meble (no ale nie moge ich zmienic).. macie moze jakies pomysly jak udekorowac pokoj, lub zrobic cos z meblami bez zniszczenia ich? Z gory dziekuje i czekam na pomysly ![]()
I trace my fingers in patterns along your skin and if ever there was a moment to be able to freeze time, God, this would be it - this would be it. ♥ że wiesz, że chcesz, że tęsknisz. tyle możesz powiedzieć, a milczysz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: udekorowac pokoj studencki
Cytat:
Zawsze możesz powiesić na ścianie obrazy lub zdjęcia żeby odwrócić uwagę od brzydkich mebli ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Też chętnie się dowiem, bo od października będę mieszkała na stancji
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
może rozweselcie ten pokój? sprawcie, żeby wyglądał podobnie, jak w domu. może jakieś pluszaki? kolorowe zasłony? jeżeli macie młodsze rodzeństwo, to możecie poprosic o jakies rysunki i po prostu nakleić na meble. taśmą. wtedy przywołają wspomnienia. może to być też plakat zacka efrona
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
W swoim pokoju mam taki wielki kawał cienkiego styropianu na sznurku, zawieszony i kolorowo ozdobiony, a do tego poprzypinane szpilkami moje zdjęcia z najbliższymi, zwierząt, po prostu moje osobiste zdjęcia...
Do tego niektóre miejsca wypełniłam kartkami z cytatami ulubionymi, zdjęciem Marilyn Monroe i Audrey Hepburn... I po prostu nadaję tak pokojowi przytulności ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:26.