|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
kiedy bank przywróci debet? (PKO)
może tu ktoś się orientuje jak wygląda sprawa debetu w PKO eh
kiedy po spłacie niedopuszczalnego salda debetowego można ponownie skorzystać z debetu? następnego dnia od spłaty czy dopiero w przyszłym miesiącu? może miałyście kiedyś taką sytucację? bo czytam sprzeczne informacje a to dla mnie bardzo ważne (w banku pytałam ale tak na szybko i nie jestem już pewna) może dodam, że to saldo niedopuszczalne powstałe przez przekroczenie limitu dopuszczalnego salda :/ po prostu bank 01.04 obniżył mi limit debetowy i pieniądze, które wzięłam pod koniec marca w ramach salda dopuszczalnego (i miałam je spłacić w ciągu 30 dni) nagle stały się saldem niedopuszczalnym ![]() tego to w ogóle nie rozumiem, bo wpływy na konto mi się nie zmieniły.. no ale teraz najważniejsze kiedy mi przywrócą ten debet po spłacie salda niedopuszczalnego? może ktoś wie?
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: kiedy bank przywróci debet? (PKO)
Musisz spłacić zaciagniety debet i isc do banku o przywrócenie debetu wynika to z tego ze widocznie mniejsze wpływy byly ja tez tak kiedys mialam kwestia paru dni!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: kiedy bank przywróci debet? (PKO)
dziekuje za odpowiedź. rzecz w tym, że wpływy nie były mniejsze, były nawet o jakąś drobną kwotę wyższe niż w poprzednich kilku miesiącach
korzystałam z debetu wcześniej przez jakieś 2 miesiące (regularnie spłacałam) i byłam przekonana, że jest zawsze te 30 dni na spłatę ale jak widać myliłam się oczywiście idę jutro do banku ale ta sytuacja to spory kłopot i stres :/
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:08.