![]() |
#1 |
BAN stały
|
Rynia Świat decoupage
Witam Was dziewczyny
![]() Na wstępie chciałabym się przedstawić bo jestem tutaj zaledwie od wczoraj. Mam na imię Magda i od paru dobrych lat zajmuję sie zdobieniem drewna. "przyczajenie" przy miom profilu to idealne określenie bo dosłownie się czaiłam,aby tutaj do Was wejść ![]() Mam nadzieję,że mnie przygarniecie. Moje prace są dość specyficzne bo troszkę różnią się od Waszych. Widziałam tutaj przedmioty ładne,delikatne,czyste i przemyślane,a u mnie to totalna odwrotność. Moje prace są agresywne i brudne,a to dlatego,że kocham starą Prowansję i gdybym mogła tylko stworzyć przedmiot tak,aby miał wyglądać jakby miał zaraz się połamać pewnie bym to zrobiła ![]() W załączniku zamieszczam kilka swoich prac. Będę bardzo wdzięczna za Wasze opinie, za przygarnięcie mnie do rozmowy. Pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Rynia Świat decoupage
Masz swój własny styl ,jak każda z nas.Twoje prace są bardzo ładne .1 praca bardzo postarzała ładna ,taka jakby prawdziwa .Natomiast 5 jak dla mnie ma zbyt dużo ,bo i przecierki i spękania{ale ja to tak tyko odbieram ,bo lubię albo jedna ,albo drugie na pracach .Najbardziej przypadła mi 4 praca . .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Witaj wśród nas
![]() Uważam, że Twoje prace są świetne, każdy ma swój styl, każdy dany przedmiot może inaczej odbierać i inaczej go interpretować w twórczy sposób. Nikt niczego nie robi idealnie. Pozostań sobą - tak trzymaj. Będę tu do Ciebie na pewno zaglądała ![]() ![]()
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Dziękuje dziewczyny za miłe słowa i ciepłe przyjęcie
![]() Dzisiaj pierwszy raz robiłam decu aniołki. Miały być do wystroju domowego,a wyszły jakie wyszły i raczej do pokoju dziecięcego ![]() jeśli chodzi o szkatułkę nr 5 to też uważam,że je tam zadużo tego wszystkiego.Mam na myśli kolory, wstążki i dekory.Natomiast krak z shabby często dodaję,ale to zapewne też dlatego,że moje motywy serwetkow są dodatkowo ręcznie malowane i ciężko byłoby mi pokryć to lakierem,a krak robi to idealnie.Dodatkowo ładnie wtapia i uwydatnia kolory motywu. Będę tu do Was zaglądać w przerwach schnięcia moich mebelków bo pogoda jest fatalna i strasznie długo to wszystko trwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Cholipka zapomniałam o aniołkach. Załączam fotki. Przedstawiam Wam w kolejności Zosię, Rosarię i Igorka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
aniołki są super, zwłaszcza Igorek
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
no no powiem, że twoje prace robią wrażenie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Dziękuje Haniu
![]() ![]() Małymi kroczkami jak przy decu i pewnie się uda. Jakby co to będę Was męczyć pytankami. Mogę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Witaj Magdo,
fajnie że się odważyłaś pokazać swoje prace, na początku każda z nas się czai ![]() Piszesz że Twoje prace różnią się od naszych , ale przecież to w DECU jest najlepsze, że każda z nas z tej samej serwetki i pudełka zrobi inną pracę, mogą one być bardziej lub mniej podobne do siebie, ale każda jest i n n a. Mnie się Twoje drewienka bardzo podobają, lubię ten styl, lubię postarzania, przecierki, kraki. Najbardziej spodobał mi się chlebak z oliwnym gaikiem ![]() Czekam na następne prace
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
polecam szczególnie Pupila czyli naszą nieocenioną Ewę. To skarbnica wiedzy
![]() ![]() ![]()
Malowane miotłą Sutasz Zakątek Kreatywnych Kobiet Turkusowy Hamak Perła Art blog ![]() Uroczysko Luny blog Edytowane przez cycol11 Czas edycji: 2010-06-01 o 19:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Dzięki Cycol.
No ja próbuję pytać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
A tu moje początki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Urokliwe te twoje prace
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Czesc Magda,
Aniolki sa SUPER ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
Cześć Bachurka.Cieszę się,że mnie odwiedziłaś i,że już wiesz....
![]() Co złego to nie ja ![]() Dziękuje Wam wszystkim serdecznie. Kurcze może jutro uda mi się skończyć nowe półeczki. Bujam się już 2 tygodnie z paroma rzeczami bo nic mi cholerka nie schnie ![]() Dziewczyny,a Wy jak robicie shabby bo ja robię na mokro. Zauważyłyście też,że shabby w dużym stopniu zależy od jakości świeczki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
NO ,no i proszę piękne te Twoje prace .I różności ,bardzo ładna półeczka ze szufladkami,mimo przecierek i spękań .Super.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
Dzięki anuleczka
![]() ![]() chciałabym je robić,ale obawiam się,że po umyciu nic z nich nie zostanie. robię kafle ceramiczne i szkliwie,ale dla butelek ta forma odpada bo wszystko spływa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Witaj ryniu.
Bardzo ladne Twoje prace ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Witaj Magdo.
Na forum zawsze znajdziesz dobre słowo, więc twoje obawy przed pokazaniem swoich prac były niepotrzebne, tym bardziej, że prace są, jak na moje niedoświadczone oko bardzo stylowe. Gratulacje!!! To wielka sztuka, zrobić coś stylowego Ciekawe, że użyłaś określenia, że są brudne.... ja z kolei jestem chyba zbyt pedantyczna, przynajmniej się staram. Ciekawe, że w życiu jest wprost odwrotnie - kocham bałagan ![]() Moje no 1 z twojej prezentacji to zegar z pierwszego posta. Życzę dalszych sukcesów i oby więcej tak pieknych prac ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
prace bardzo ładne ! a ja zakochałam się - to śliczne z materiałem i pasmanterią i papierem !!! Robie właśnie projekt podobne jak Ty ,chce zrobić książkę z materiałem na wierzchu i z haftem i cieszę się,że zobaczyłam Twoją pracę.
![]() |
#22 |
BAN stały
|
No i masz babo placek. Kurde robię właśnie nową półeczkę. W sklepie z prowansalskimi dodatkami dorwałam świetną serwetkę i ku mojemu zdziwieniu nareszcie nie z lawendą
![]() Wklejacie całą serwetkę,czy dzielicie na 4 równe części? Będę wdzięczna za odpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
Prace z cyklu półki. Robię jeszcze jedną,ale dziś już raczej nie skończę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
No i proszę znów cacka wstawiasz ,czy ty nie śpisz ? Ja wczoraj też długo siedziałam i nic nie zrobiłam .jak tak dalej pójdzie to tylko forum będę przeglądać ,przez te wasze cacuszka .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
śpię anuleczka śpię
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
W takim tempie ,możesz się wykończyć .Ale dzieciaczki wnet wyrosną ,nim się obejrzysz.To tak szybko leci ,i wtedy będziesz miała duuuużo czasu na decu .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Cudne!!! Ja się nie mogę zebrać i więcej babrania z tym moim decu niż faktycznej pracy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
BAN stały
|
anuleczka dam radę
![]() Podjedzona cieszę się,że natchnęłam Cię choć trochę ![]() Załączam fotki większych mebelków. Wózeczek 100letni przed i po. I stara bieliźniarka fatalna fotka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Piękne mebelki ,i pomyśleć ,że tak nie dawno porąbałam stare mebelki po babci ,co za głupota .A to krzesło z maczkami super ,lubię maki ,właśnie dorwałam maki w wazonie .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
z ostatniego wrzutu bardzo mi się podobają krzesełka i ostatni komplecik
![]() mam pytanie do ciebie czy robiłaś może kiedyś decu na meblach z płyt mdf? one są powlekane tak jakby jakąś folią. Mam ochotę odmienić swoją kuchnię ale powiem szczerze że nie wiem jak takie meble zareagują na preparaty do decu. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:25.