|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak pozbyc się kompleksów
Pomóżcie jak mam pozbyć się kompleksów a właściwie jednego. Praktycznie zawsze nienawidziłam swojego wyglądu, a najbardziej twarzy,nie podobają mi się moje brwi i czoło uważam, że mam trochę za wysokie czoło, a brwi hmm... mam za gęste (tak mi się zdajee).Często myślę jak go poprawić, ale zaraz potem uświadamiam sobie, że i tak będę wyglądać źle, więc przeważnie chodzę z grzywką sięgającą (jak ją wyprostuje bo mam dosyć kręcone włosy) troszkęę za nos (ale normalnie sięga mi do połowy oka).
Przez ten kompleks też jestem bardziej wstydliwa. Moi znajomi mówią, że jestem ładna ale nie wiem czy nie mówią tego żebym się lepiej poczuła. Mam nadzieje że pomożecie ![]() Tak w ogóle to mam 16 lat ;pp Edytowane przez Kjufffka Czas edycji: 2010-07-18 o 14:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak pozbyc się kompleksów
Nie ma brzydkich kobiet, są takie które nie potrafią się malować i używać wyszukiwarki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
co Ci dokladnie nie pasuje? Moze sprecyzuj troche? Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez idedodomu Czas edycji: 2010-07-17 o 23:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
po co 2 takie same watki:P zgadzam sie nie ma brzydkich kobiet musisz siebie zaakceptowac a ajk czujesz sie zle to moze pora cos zmnienic nowa fryzura, kolor wlosow jakas dieta wiecej ruchu opalania nowe kosmetyki itp :Pto zapewne poprawi Ci humor:
![]()
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
wydrukuj sobie te zdjecie i patrz na nie jakieś 5 minut potem weź lustro i spójrz na siebie efekt murowany spodobasz się sobie na bank
![]() [IMG]file:///C:/Users/dom/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-3.png[/IMG][IMG]file:///C:/Users/dom/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-4.png[/IMG] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Kurczę...bez obrazy,ale myślałam,że Autorka ma kompleksy w stylu blizny,krzywe nogi,krzywy nos itp..
A przecież moim zdaniem z grzywką wystarczy iść do dobrego fryzjera,dobrać fryzurę do kształtu twarzy i zrobić z tego atut ![]() Z brwiami też wystarczy iść do kosmetyczki a nawet poprosić mamę/kuzynkę o wydepilowanie ![]()
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Autorko, najpierw znajdź w sobie rzeczy, które Ci się podobają. Jeśli Ty sama masz z tym problem, zapytaj jakiejś koleżanki, która wie, jak u Ciebie z samooceną (chodzi o to, żeby po takim pytaniu nie wzięła Cię za narcyza ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Po 2 - gęste brwi to nie jest akurat taki wielki problem; mój ojciec ma wieelkie krzaki, moje też są gęste, kiedyś ich nie cierpiałam, schodziły mi się nawet nad nosem ![]() ![]() Po 3 - jak Ci ktoś dobrowolnie mówi, że jesteś ładna, to może sama sobie wyszukujesz problemy (niektórzy tak już po prostu mają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:04.