Problem z wzwodem - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-07-12, 12:01   #1
chlopaczek22
Raczkowanie

Problem z wzwodem

Witam. Wczoraj drugi raz miało dojść do zbliżenia jednak ponownie nic z tego nie wyszło.... na wstępie dodam, że jestem jeszcze prawiczkiem... sytuacja wygląda następująco, podczas pieszczot itp wszystko jest ok natomiast w chwilę gdy ma dojść do zbliżenia niestety tracę wzwód i na tym koniec, czytałem trochę że to sprawa psychiki ale zaczynam się zastanawiać czy może nie udać się do lekarza?

co o tym myślicie? czy próbować dalej czy udać się do specjalisty
chlopaczek22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-12, 12:24   #2
nicka01
Wtajemniczenie

Dot.: Problem z wzwodem

Cytat:
Napisane przez chlopaczek22 Pokaż wiadomość
Witam. Wczoraj drugi raz miało dojść do zbliżenia jednak ponownie nic z tego nie wyszło.... na wstępie dodam, że jestem jeszcze prawiczkiem... sytuacja wygląda następująco, podczas pieszczot itp wszystko jest ok natomiast w chwilę gdy ma dojść do zbliżenia niestety tracę wzwód i na tym koniec, czytałem trochę że to sprawa psychiki ale zaczynam się zastanawiać czy może nie udać się do lekarza?

Wyluzuj,
trening czyni mistrza.
Mój Tż też był prawiczkiem kilka razy miał wzwód, a później mu opadał. Strasznie się dołował i nie chciał próbować.

A teraz? ! normalnie OGIER
Tak się rozkręcił, jak się pierwszy raz udała penetracja, to tak się cieszył, normalnie jak dziecko.
Obydwoje zaczynaliśmy od zera, bez doświadczenia.
I jesteśmy chyba wyjątkami od reguły, bo podobno bez doświadczenia nie da się dotrzeć.

nie masz żadnej szansy ale ją wykorzystaj

nicka01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-12, 12:26   #3
monika13k
Raczkowanie

spokojnie! moja przedmówczyni ma rację
może zabardzo się stresujesz, bo chcesz się spisać. więcej luzu!
monika13k jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-12, 12:27   #4
chlopaczek22
Raczkowanie

wiem wiem że trening czyni mistrza :-d ale jest to strasznie dołujące, jest mi strasznie głupio wtedy

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Cytat:
Napisane przez monika13k Pokaż wiadomość
spokojnie! moja przedmówczyni ma rację
może zabardzo się stresujesz, bo chcesz się spisać. więcej luzu!
racja więcej luzu tylko się to tak łatwo mówi
Stary 2010-07-12, 13:32   #5
monika13k
Raczkowanie

wiem, że się łatwo mówi, ale niestety stres robi swoje, więc co innego Ci poradzić?
Może wypijcie po lampce wina na rozluźnienie i będzie łatwiej
monika13k jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-12, 13:58   #6
megg22
BAN stały

Jeszcze zależy jak się zabezpieczacie, możliwe że prezerwatywa powoduje zanik wzwodu ale nie przejmuj się. Raz wyjdzie i będzie już szło jak z płatka

Może przedłużcie grę wstępną żeby nabrać jeszcze większej ochoty, jak już wejdziesz do środka to problemów ze wzwodem być już nie powinno...
megg22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-12, 15:09   #7
Annie1441
Wtajemniczenie

no mój chłopak też tak miał.. jak zaczęłam brać tabletki to mu przeszło
Annie1441 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-12, 19:27   #8
marysienka
Zadomowienie

Nie przejmuj się, jeżeli masz stałą partnerkę to przecież nie masz się czym przejmować. Po malutku aby do przodu. Może być tak jak piszę megg22, że kwestia leży w prezerwatywie.
Stary 2010-07-13, 07:41   #9
chlopaczek22
Raczkowanie

Za pierwszym razem gdy miało dość do założenia prezerwatywy, zwyczajnie straciłem wzwód, natomiast za drugim razem, gdy mieliśmy już zrobić krok w przód to zwyczajnie się wycofałem bo już wiedziałem, że nic z tego nie będzie...
Stary 2010-07-13, 08:37   #10
ama4
High Quality Since 2007

Prorok jaki, czy co?
ama4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-13, 23:53   #11
StokRoTka_09
Raczkowanie

Wiesz co, tak się zastanawiam w czym lezy twój problem. Bo mówisz, że przy zakładaniu prezerwatywy tracisz ochotę na igraszki, skoro "miękniesz" że użyję tego określenia.. Moim zdaniem może więcej pieszczot Cie bardziej podnieci, ze będziesz miał ochotę na wiecej.. Po za tym jakieś zaufanie do partnerki i wsparcie u niej Ci pomoże..Bo nie powinna Cie wyśmiewać itd.. zaufanie to podstawa w bliskości moim zdaniem, przynajmniej na początku, gdy pojawiają się problemy Wiesz jak raz pójdzie dobrze to potem już nie będziesz tego problemu zauważał wręcz przeciwnie
StokRoTka_09 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-14, 13:37   #12
misssia222
Raczkowanie

GG do misssia222

Cytat:
Napisane przez chlopaczek22 Pokaż wiadomość

Kolezanki maja racje nie martw sie wszystko samo przychodzi z czasem a jak reaguje na to twoja pratnerka ? moim zdaniem powinienieś nie przejmowac sie tak stasznie , wiem ze łatwo powiedziec trudniej zrobic uwierz ze twoja partnerka kocha Cię takim jakim jestes i same pieszczoty i seks bedzie czyms cudownym i nie powtarzalnym jaki by nie był nie mart się swoim brakiem doswiadczenia twoja dziewczyna napewno bardzo docenia to ze jestes prawiczkiem( i co za tym idzie nie masz doswiadczen ) napewno sie wam uda nie trzeba sie stresowac przedluzcie gre wstepna , moze porozmawiaj z dziewczyna o swoich fantazjach erotycznych lub zacznijcie od seksu oranlego zycze powodzienia ps. nie kazda kobieta chce miec odrazu ogiera w sypialni tylko swojego kochanego mezczyzne i to jej w pelni wystarcza , pogadaj z nia o twoich obawach bo boje sie ze ty je tlumisz ona moze tez denerwuje sie cala sytulacja nic ci nie mówiac , byc może sama boi sie ze CIe nie nakreca tak jak powina lub ze wina lezy po jej stronie my kobiety tez martwimy sie na zapas no coz ludzka natura ,napewno bedzie dobrze kazdy kiedys mial przed soba swoj pierwszy raz i czas zbierania doświadczen mysl pozytywnie
misssia222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-15, 10:18   #13
EarlGrey
Wtajemniczenie

hmm teraz tak mi przyszło do głowy, może podczas gry wstępnej pieść ją oralnie, być może jej reakcja i podniecenie tak wpłynie na Ciebie, że już będzie ok może ona Ciebie również mogła by w ten sposób popieścić, kiedy poczujesz, że już całkiem blisko i oboje będziecie podnieceni, wtedy spróbuj.

Moim zdaniem, za bardzo chcecie, nie zawsze wychodzi tak jak się chce. Możecie również zrobić przerwę, bo jeśli próbujecie co wieczór, i Ty już się denerwujesz i myślisz cały dzień że znowu będziecie to robić. Trochę spontanicznie do tego podejdźcie
Stary 2010-07-16, 09:38   #14
romka1312
Przyczajenie

A czy ta partnerka wie że jesteś prawiczkiem? Czy może udajesz maczo i jej nie powiedziałeś? To podstawa, bo w przeciwnym razie psychika ci może płatać figla... A jeśli wie, to musisz po prostu wyluzować. Jeśli sprzęt nawala mozesz też wyjść sytuacji obronną ręką zaspokajając partnerkę oralnie, powinno to rozladować atmosferę, a i ty na kolejne podejście nie miałbyś takiej presji psychicznej że znów nie wypali. Musisz po prostu wyluzować.
Stary 2010-07-21, 13:14   #15
svelinnea
Raczkowanie

Ja bym ci nie radziła czekac. Takie problemy zazwyczaj same z siebie nie przechodzą, a do lekarza zawsze warto się zgłosić, choćby profilaktycznie. Bo im dłużej czekasz, tym dłużej bagatelizujesz problem i ukrywasz fakt, że się zwyczajnie wstydzisz. (mówię o regule nie o Tobie konkretnie oczywiście )
svelinnea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-21, 16:25   #16
celnineczka
SPAMER
Nieopłacona reklama

jeśli się jakoś strasznie wstydzisz to moge ci dać namiar do dobrego urologa, mój mąż też maił problemy z erekcją mega się wstydził i lekarz mu przepisał jakieś proszki, vizarsin bodajże to się nazywa i jest nieprównanie lepiej! myślę, że to kwestia dobrania odpowiedniego leku, 3maj się.
celnineczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości