|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Problem z wzwodem
Witam. Wczoraj drugi raz miało dojść do zbliżenia jednak ponownie nic z tego nie wyszło.... na wstępie dodam, że jestem jeszcze prawiczkiem... sytuacja wygląda następująco, podczas pieszczot itp wszystko jest ok natomiast w chwilę gdy ma dojść do zbliżenia niestety tracę wzwód i na tym koniec, czytałem trochę że to sprawa psychiki ale zaczynam się zastanawiać czy może nie udać się do lekarza?
co o tym myślicie? czy próbować dalej czy udać się do specjalisty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Problem z wzwodem
Cytat:
Wyluzuj, trening czyni mistrza. Mój Tż też był prawiczkiem kilka razy miał wzwód, a później mu opadał. Strasznie się dołował i nie chciał próbować. A teraz? ! normalnie OGIER ![]() Tak się rozkręcił, jak się pierwszy raz udała penetracja, to tak się cieszył, normalnie jak dziecko. Obydwoje zaczynaliśmy od zera, bez doświadczenia. I jesteśmy chyba wyjątkami od reguły, bo podobno bez doświadczenia nie da się dotrzeć. ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
spokojnie! moja przedmówczyni ma rację
![]() może zabardzo się stresujesz, bo chcesz się spisać. więcej luzu! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
wiem wiem że trening czyni mistrza :-d ale jest to strasznie dołujące, jest mi strasznie głupio wtedy
---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
wiem, że się łatwo mówi, ale niestety stres robi swoje, więc co innego Ci poradzić?
Może wypijcie po lampce wina na rozluźnienie i będzie łatwiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Jeszcze zależy jak się zabezpieczacie, możliwe że prezerwatywa powoduje zanik wzwodu ale nie przejmuj się. Raz wyjdzie i będzie już szło jak z płatka
![]() Może przedłużcie grę wstępną żeby nabrać jeszcze większej ochoty, jak już wejdziesz do środka to problemów ze wzwodem być już nie powinno... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
no mój chłopak też tak miał.. jak zaczęłam brać tabletki to mu przeszło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Nie przejmuj się, jeżeli masz stałą partnerkę to przecież nie masz się czym przejmować. Po malutku aby do przodu. Może być tak jak piszę megg22, że kwestia leży w prezerwatywie.
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Za pierwszym razem gdy miało dość do założenia prezerwatywy, zwyczajnie straciłem wzwód, natomiast za drugim razem, gdy mieliśmy już zrobić krok w przód to zwyczajnie się wycofałem bo już wiedziałem, że nic z tego nie będzie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
High Quality Since 2007
|
Prorok jaki, czy co?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Wiesz co, tak się zastanawiam w czym lezy twój problem. Bo mówisz, że przy zakładaniu prezerwatywy tracisz ochotę na igraszki, skoro "miękniesz" że użyję tego określenia.. Moim zdaniem może więcej pieszczot Cie bardziej podnieci, ze będziesz miał ochotę na wiecej..
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
hmm teraz tak mi przyszło do głowy, może podczas gry wstępnej pieść ją oralnie, być może jej reakcja i podniecenie tak wpłynie na Ciebie, że już będzie ok
![]() Moim zdaniem, za bardzo chcecie, nie zawsze wychodzi tak jak się chce. Możecie również zrobić przerwę, bo jeśli próbujecie co wieczór, i Ty już się denerwujesz i myślisz cały dzień że znowu będziecie to robić. Trochę spontanicznie do tego podejdźcie ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
A czy ta partnerka wie że jesteś prawiczkiem? Czy może udajesz maczo i jej nie powiedziałeś? To podstawa, bo w przeciwnym razie psychika ci może płatać figla... A jeśli wie, to musisz po prostu wyluzować. Jeśli sprzęt nawala mozesz też wyjść sytuacji obronną ręką zaspokajając partnerkę oralnie, powinno to rozladować atmosferę, a i ty na kolejne podejście nie miałbyś takiej presji psychicznej że znów nie wypali. Musisz po prostu wyluzować.
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Ja bym ci nie radziła czekac. Takie problemy zazwyczaj same z siebie nie przechodzą, a do lekarza zawsze warto się zgłosić, choćby profilaktycznie. Bo im dłużej czekasz, tym dłużej bagatelizujesz problem i ukrywasz fakt, że się zwyczajnie wstydzisz. (mówię o regule nie o Tobie konkretnie oczywiście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2009-09
|
jeśli się jakoś strasznie wstydzisz to moge ci dać namiar do dobrego urologa, mój mąż też maił problemy z erekcją mega się wstydził i lekarz mu przepisał jakieś proszki, vizarsin bodajże to się nazywa i jest nieprównanie lepiej! myślę, że to kwestia dobrania odpowiedniego leku, 3maj się.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:49.