![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyki i Inne Różności - Zapraszam
Witam w moim pierwszym wątku tutaj!
![]() Mam mnóstwo kosmetyków, jako że kupuję nałogowo prawie. Niestety nie wszystkie okazały się dla mnie trafione i stąd chęć wymianki. Nie mam sprecyzowanych oczekiwań, chętnie przejrzę Twoje wątki i zadecyduję,czy znalazłam coś interesującego. Nie jestem wybredna,więc liczę na udane wymiany, nie tylko kosmetyczne. Nie interesuje mnie jedynie kolorówka ![]() Chętnie przyjmę kosmetyki Lirene, Ziaja, YR, ale i inne również. Zapraszam !!!! - Jeśli zaczęłaś u mnie pisać,to tutaj też odpisuję ![]() - Z czasem będę dokładać moje propozycje! kolor szary - to, co poszło w świat kolor czerwony - dokładka kolor zielony - rezerwacja
Hania <3 8.11.2014r. <3 i Basia 3.04.2017 ![]() Edytowane przez martha330 Czas edycji: 2010-06-18 o 14:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki i Inne Różności - Zapraszam
Wymienię :
- Aktywne całodzienne nawilżanie. Emulsja nawilżająca do Twarzy. OLAY. 100ml, dwa,trzy razy użyta, data ważności 03/2012 dla monika9725 - Mleczko do ciała OWIES Yves Rocher. 30ml, zużycie może ze 2 ml, ważność 10.2013 - Delikatny krem nawilżająco-ochronny Lirene AQUA na dzień. 50ml, zużycie minimalne, ważność 04.2013, od otwarcia jeszcze ok 5 miesięcy.
Hania <3 8.11.2014r. <3 i Basia 3.04.2017 ![]() Edytowane przez martha330 Czas edycji: 2010-06-19 o 12:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
- szampon Clear Complete Soft Care 50 ml x 2 szt. nowe
- Kuracja naczynkowa - krem zmniejszający nadreaktywność naczynek krwionośnych na dzień Ziaja 5 x 1,5ml próbki dla chrum, 3x dla paradiso perduto - Puder prasowany z lustrkiem Oriflame Visions 9g, nowy, polecam jako korektor jasny - Lakier do paznokci WIBO Express Growth nr 157 kolor bananowy żółty pastelowy matowy nowy, ważny do 03.2012 dla chrum - Krem do rąk Skin So Soft Avon Dotyk Jedwabiu, nowy, data produkcji 09.2009 - Joanna żel pod prysznic dla niej i dla niego z aloesem i limonką, całkiem nowy 300ml jako nieudany zakup - dla paradiso perduto - BOURJOIS eyeshadow, 11 bois de rose, nie wiem jak z terminem,ale kupowałam ok 3 miesięcy temu, używany sporadycznie, dużo zostało ( łatwo nie oddam) - Clean&Claer Deep Cleaning Purifying Mask 2x 6ml, wazne do 10.2010 nowa ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- dokładka 18.06.10!!! ![]() - miniaturka zelu pod prysznic DOVE 55ml floral indulgence nowy - krem uniwersalny Karmel oriflame 15ml,zostało ok 12ml, używany za pomocą pędzelka przeze mnie ( łatwo nie oddam) - krem pod oczy żel ofilame ok 3/4 zostało rewelacyjny, też łatwo nie oddam ( nie wiem jak z datą,bo nie widzę,ale kupowałam w tym roku około lutego) - Crystal Aura Avon Perfumy 50ml parę razy psik dla sprawdzenia zapachu, nie wiem jak data, na naklejce jest 0809 ale avon ma zawsze daty produkcji,więc nie wiem) ładnie pachną DOKŁADKA 20.06!!!!! - żel pod prysznic dark chocolate oriflame ok 1/2 z 200ml, wazny do 10/11, pachnie cudnie! - że wyszczuplający Swedish spa minerals oriflame do 11/10, ponad połowa pozostała - krem do rąk eveline Niewidzialne rękawiczki zostało 3/4 do 06/12
Hania <3 8.11.2014r. <3 i Basia 3.04.2017 ![]() Edytowane przez martha330 Czas edycji: 2010-06-20 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Coś za Olay?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Up. Zapraszam do wymianki!
---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- w Twoim wątku znalazłam : "Mam trochę firmowych i robionych próbek zapachów różnistych na wymianę - zainteresowanym postaram się wyszczególnić co i jak." poza tym jednak nic,a ciekawa jestem,jakie probki firmowe to są?
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Martho, zrobię spis, ale wieczorem, dobrze? Na pewno MaDame Gaultiera, na pewno J'adore Diora, i Woman DKNY.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Christian Lacroix, Rouge D&G, The One Delices de Cartier Eau Fruitee Declaration, Cartier Wszystkie z wyjątkiem MaDame i Woman mają psik lub dwa zużycia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
- Kuracja naczynkowa - krem zmniejszający nadreaktywność naczynek krwionośnych na dzień Ziaja 5 x 1,5ml próbki
- Lakier do paznokci WIBO Express Growth nr 157 kolor bananowy żółty pastelowy matowy nowy, ważny do 03.2012 cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
11. SKINOVATION- kokosowe maslo do ciala- pozostalo jakies 20-30% 15. MORRISONS- filtr SPF 50+ 16. TESCO- balsam spf 50 do cery wrazliwej (uzyty kilka razy) 5. Schwarzkopf- odzywka jogurtowo kokosowa do wlosow suchych, uzyta raz da się coś ustalić? wiem,ze duzo,ale może coś ustalimy.. Cytat:
![]()
Hania <3 8.11.2014r. <3 i Basia 3.04.2017 ![]() Edytowane przez martha330 Czas edycji: 2010-06-14 o 22:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Marta, no pewnie za 3-4 próbki to nie bardzo Ci się opłaca wymieniać krem. Na J'adore jest oznaczenie 1.2, na Cartierze 1.5, a na MaDame 1ml. Więc nie chcę Cię na siłę przekonywać...
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos za olay, mleczko, lakier wibo, krem do rak?
![]() |
#13 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
Mleczko do ciała OWIES Yves Rocher. 30ml, zużycie może ze 2 ml, ważność 10.2013 - Joanna żel pod prysznic dla niej i dla niego z aloesem i limonką, - BOURJOIS eyeshadow, 11 bois de rose, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Zakorzenienie
|
niestety, zauważyłam tylko ciuszki a noszę zupełnie inny rozmiar.
Cytat:
Lancome, Miracle - miniatura x/5ml Lolita Lempicka, Lolita Lempicka - 5ml? hm? ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- Cytat:
lub Peeling cukrowy Mango Brzoskiwnia Tutti Frutti Farmona - świeżo nabyty, raz wypróbowany, zdjęcie ubytku na życzenie - wyjściowo miał 300g. ? jesli nie to podziekuje poki co
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Martho, to wstrzymajmy się póki co - bo ja dziś odkryłam na swojej półce dobry krem nawilżający.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Dokładam jeszcze :
- White chocolate Oriflame krem do rąk o zapachu czekolady wazny do 07.2011, zostało sporo 3/4 dla chrum - Clean&Claer Deep Cleaning Purifying Mask 2x 6ml, wazne do 10.2010 nowa ![]()
Hania <3 8.11.2014r. <3 i Basia 3.04.2017 ![]() Edytowane przez martha330 Czas edycji: 2010-06-18 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]()
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
up.
![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
- Aktywne całodzienne nawilżanie. Emulsja nawilżająca do Twarzy. OLAY. 100ml, dwa,trzy razy użyta, data ważności 03/2012
- Mleczko do ciała OWIES Yves Rocher. 30ml, zużycie może ze 2 ml, ważność 10.2013 - Delikatny krem nawilżająco-ochronny Lirene AQUA na dzień. 50ml, zużycie minimalne, ważność 04.2013, od otwarcia jeszcze ok 5 miesięcy. szampon Clear Complete Soft Care 50 ml x 2 szt. nowe - Krem do rąk Skin So Soft Avon Dotyk Jedwabiu, nowy, data produkcji 09.2009 - Joanna żel pod prysznic dla niej i dla niego z aloesem i limonką, całkiem nowy 300ml jako nieudany zakup znajdziesz coś u mnie za coś z tych rzeczy?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
hej, niestety maselka juz nie ma, ale jest maseczka. z Twoich rzeczy podobaja mi sie:
-lakier zolty - Kuracja naczynkowa - krem zmniejszający nadreaktywność naczynek krwionośnych na dzień Ziaja 5 x 1,5ml próbki jakby Ci cos jeszzce wpadlo u mnie w oko, to daj znac. pozdrawiam! ![]()
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
SORAYA, koralowa maseczka głeboko nawilżająco-dotleniająca (Kuracja dotleniająca) Soraya Beauty Creator, opak. 75ml, pozostało ok. 70%, data ważności 06/2011 - latwo oddam i bioderma, sebium akn mat, jeszcze wazny rok, otwarty został 1,5 miesiąca temu, zostało około 1/4 lub 1/3 - trudno ocenić, na pewno na solidne wyprobowanie starczy podoba mi sie ? czy oplaca ci sie taka wymiana? co proponujesz?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
czesc sliczna! zglaszam sie po White chocolate Oriflame krem do rąk o zapachu czekolady wazny do 07.2011, zostało sporo 3/4 i oba cleary, zajrzyj do mnie, prosze
![]()
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
The Body Shop, Wild Cherry Body Scrub, 50ml NOWY – najchętniej wymienię na takie samo masełko
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
kochana, to mysl mysl mysl co zrobimy
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
mi wpadl w oko jeszcze zel pod prysznic. pozdrawiam
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Dorzuc moze - White chocolate Oriflame krem do rąk o zapachu czekolady wazny do 07.2011, zostało sporo 3/4
i oddam maslo do ciala i filtry (odzywka odpada ze wzglefu na wage- przykro mi). Pasuje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- została mi kuracja szt 3 i zel pod prysznic - czy jestes zainteresowana? i robie dokladke
Hania <3 8.11.2014r. <3 i Basia 3.04.2017 ![]() Edytowane przez martha330 Czas edycji: 2010-06-18 o 14:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.