|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
SZUKAM The Teen Vogue Handbook
Cześć dziewczyny bardzo liczę na pomoc z Waszej strony. Otóż szukam tej książki z tym, że zaznaczam chodzi mi o kupno jej na jakieś polskiej stronie internetowej. Wiem, że jest dostępna na amazon.com, ale to jest niepolska strona i w dodatku trzeba by było płacić w dolarach, a ja na tym wszystkim kompletnie się nie znam. Dodam, że szkułam na merlinie, empiku, allegro, ale ta książka jest tam niedostępna. Liczę zatem na Waszą pomoc i z góry dziękuje za pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: SZUKAM The Teen Vogue Handbook
Też dołączam się do pytania, poszukiwałam jej już jakiś czas, niestety bez skutku
![]() edit: widzę, że coś się pojawiło ostatnio http://www.bookcity.pl/A6546009/The_Teen_Vogue_Handbook http://www.americanbookstore.pl/x_C_...-12610001.html
"A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki". Edytowane przez ever-dream Czas edycji: 2010-07-20 o 10:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Właśnie też znalazłam na American Bookstore i tam kosztuje książka 67 z groszami plus przesyłka 13 z groszami, a na tej drugiej stornie kosztuje 87 i szukałam tam ile kosztuje przesylka, ale nie znalazłam, orientujesz się może?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
w empiku zamawiają książki nawet jeśli nie mają ich w ofercie. no tylko trzeba poczekać. koleżanka sobie książke po serbsku zamówiła i jakieś 2 tygodnie czekała. odebrała w salonie więc nie musiała płacić za przesyłke. zapytajcie
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Znalazłam ile kosztuje też 13, 50 tylko teraz dziwi mnie ta cena w jednym 87, a w drugim 67
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:26.