|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dąbrowa Górnicza - WAŻNE
Dziewczyny!!! Mam pytanie. Otóż czy znajdzie się osoba, która jechała PKSem dalekobieżnym z Dąbrowy Górniczej - Gołonóg do Władysławowa? albo do innego miasta ale wsiadała w DG Gołonóg?? stronka PKS-u to ta http://www.pkswładysławowo.pl/ ... po prostu nie wiem w którym dokładnie miejscu zatrzymuje się ten PKS, a w informacji nie odbierają, a ta informacja jest mi bardzo potrzebna jak najprędzej. Gdyby ktoś wiedział, to proszę dajcie znać
![]() Po dłuższym czasie odebrała jakaś niemiła baba w informacji i mi powiedziała, że staje obok urzędu pracy na ul.Królowej Jadwigi, a urząd na Jana III Sobieskiego i kurdeee bądź tu mądry ..
..czasem wydają mi się niemożłiwe... ![]() Edytowane przez stysiaczek2 Czas edycji: 2010-08-10 o 11:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dąbrowa Górnicza - WAŻNE
Królowej Jadwigi to jest ulica biegnąca przez centrum miasta, w centrum na pewno zatrzymują się jakieś PKSy ale czy ten Ciebie interesujący to nie wiem. Tam jest Pałac Kultury. Urząd pracy znajduje się faktycznie przy Sobieskiego.
Jeśli mówisz o Gołonogu to z PKSami kojarzy mi się ul Tysiąclecia, ale nie na 100%.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.