|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
nietypowe pytanie
Hej! Mam takie trochę nietypowe pytanie
wynajęłyśmy z koleżanką mieszkanie na studia i zamiast dwóch łóżek jest tam jedno łóżko piętrowe. I zastanawiam się jak się śpi na czymś takim?? Jestem wysoka i nawet nie wiem czy się zmieszczę, bo jakoś strasznie ciasno na tych łóżkach jestco radzicie??
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: nietypowe pytanie
Ja tam uwielbiam spać na górze, jak byłam mała, to też miałam takie łóżko, aczkolwiek sądzę, że w tym wieku to dość kłopotliwe
![]() Myślę, że powinnyście pomyślec o wymianie, to jednak większy komfort, a tak, to osoba z góry będzie trząść łóżkiem przy każdej wycieczce do toalety w nocy
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
|
|
|
|
#3 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Heh w sumie sama nie wiem co gorsze, na górze - trzeba się tam wdrapywać, jak się jest po imprezce studenckiej to może to być nie lada problem no i jak ktoś jest nie przyzwyczajony a to łóżko naprawde takie ciasne to spaść można a na dole... yyy jakoś nie wyobrażam sobie, że mogłabym spać POD kimś, jeszcze jakby ta osoba chrapała albo wierciła się... leżysz sobie, patrzysz w górę a tu deski już się gną jak dla mnie koszty nie grałyby roli, już bym wolała chyba swoje łóżko z domu przywieźć
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zadomowienie
|
Pamiętam jak byłyśmy z koleżanką małe i ona miała takie łóżko z siostrą, która spała na dole. I owa koleżanka kiedyś się posikała w nocy tak, że przeciekło na jej siostrę
Ogólnie wolałabym spać na górze.Cytat:
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Śpij na dole, u góry może być duszno.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Jak mialam 13 lat, mialam pietrowe w pokoju. Siostra miala 6 lat. Klocilysmy sie, ktora spi na górze. Zawsze ja spalam, bo wygrywalam
![]() Po paru latach, ja mialam 16, siora 10. Znowu klocilysmy sie o "dół" - wylazenie po drabinkach bylo uciazliwe i na dole mozna bylo zamontowac lampke, i wygodniej bylo. Lozko jest "normalne" - spi sie tak samo jak na zwyklym. Jesli nie wracasz czesto pod wplywem alkoholu, nie bedzie dla Ciebie problemem spac na gorze - wybieraj gore ;-) Ja teraz czasem tesknie za spaniem na wysokosci 2 metrow, majac sufit nad sobą. Fajne to było ;-) |
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Piętrowe łózka nie są złe
W dzieciństwie dzieliłam takie z bratem. Spałam na dole i według mnie to najlepsza opcja, bo po 1.nie musisz się wdrapywać na górę co jest czasami uciążliwe, po 2. na górze bywa gorąco, po 3. mojemu bratu często kołdra spadała na podłogę(a czasami on sam spadał ->nie, nawet nie zauważył,ze śpi na podłodze a nie na łóżku, hehe). A i wbrew pozorom między łóżkami jest dużo miejsca, więc nie ma mowy o 'braku przestrzeni do oddychania'. Mam nadzieję, że pomogłam
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
lozka pietrowe zazwyczaj mozna rozkrecic na dwa osobne, tak jak ktos wyzej juz to pisal, koniecznie sprawdz to nastepnym razem
![]() no ale kolejne pytanie jest takie, czy w pokoju jest miejsce na 2 osobne lozka...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:10.

wynajęłyśmy z koleżanką mieszkanie na studia i zamiast dwóch łóżek jest tam jedno łóżko piętrowe. I zastanawiam się jak się śpi na czymś takim?? Jestem wysoka i nawet nie wiem czy się zmieszczę, bo jakoś strasznie ciasno na tych łóżkach jest