|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
nietypowe pytanie
Hej! Mam takie trochę nietypowe pytanie
![]() ![]() ![]() co radzicie?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: nietypowe pytanie
Ja tam uwielbiam spać na górze, jak byłam mała, to też miałam takie łóżko, aczkolwiek sądzę, że w tym wieku to dość kłopotliwe
![]() Myślę, że powinnyście pomyślec o wymianie, to jednak większy komfort, a tak, to osoba z góry będzie trząść łóżkiem przy każdej wycieczce do toalety w nocy ![]()
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Heh w sumie sama nie wiem co gorsze, na górze - trzeba się tam wdrapywać, jak się jest po imprezce studenckiej to może to być nie lada problem ![]() ![]() ![]() jak dla mnie koszty nie grałyby roli, już bym wolała chyba swoje łóżko z domu przywieźć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Pamiętam jak byłyśmy z koleżanką małe i ona miała takie łóżko z siostrą, która spała na dole. I owa koleżanka kiedyś się posikała w nocy tak, że przeciekło na jej siostrę
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Śpij na dole, u góry może być duszno.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Jak mialam 13 lat, mialam pietrowe w pokoju. Siostra miala 6 lat. Klocilysmy sie, ktora spi na górze. Zawsze ja spalam, bo wygrywalam
![]() Po paru latach, ja mialam 16, siora 10. Znowu klocilysmy sie o "dół" - wylazenie po drabinkach bylo uciazliwe i na dole mozna bylo zamontowac lampke, i wygodniej bylo. Lozko jest "normalne" - spi sie tak samo jak na zwyklym. Jesli nie wracasz czesto pod wplywem alkoholu, nie bedzie dla Ciebie problemem spac na gorze - wybieraj gore ;-) Ja teraz czasem tesknie za spaniem na wysokosci 2 metrow, majac sufit nad sobą. Fajne to było ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Piętrowe łózka nie są złe
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
lozka pietrowe zazwyczaj mozna rozkrecic na dwa osobne, tak jak ktos wyzej juz to pisal, koniecznie sprawdz to nastepnym razem
![]() no ale kolejne pytanie jest takie, czy w pokoju jest miejsce na 2 osobne lozka...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:42.