|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jubiler - Warszawa i okolice
Witam wszystkich! Jako że niedługo zamierzam oświadczyć się swojej wybrance, stwierdziłem że najwyższy czas zacząć rozglądać się za pierścionkiem zaręczynowym. W związku z tym mam pewna prośbę do Was, drodzy forumowicze, mianowicie jakich jubilerów/salony jubilerskie polecacie, najlepiej w Warszawie lub okolicach. Po zapoznaniu się z kilkoma wątkami, dowiedziałem się że większość z Was poleca bardziej małe sklepiki z biżuterią niż takie molochy jak Apart, Wec, ze względu na mniejsze marże i lepsze wykonanie. Interesuje mnie coś z białego złota, z brylantem, do ok 1200 zł. Za wszelkie adresy czy nazwy sklepów będę ogromnie wdzięczny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jubiler - Warszawa i okolice
Ja mam pierscionek z apartu i jestesmy zadowoleni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja mam pierścionek z YES
mają i sklep internetowy i normalne sklepy w galeriach handlowych ps. obrączki też tam kupowaliśmy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja mam pierścionek z fashion-jewellery sklep całkowicie internetowy mają świetne ceny! Możesz kupić pierścionek o większej ilości karatów, wyższej brylancji i czystości dużo taniej niż w siecówkach
![]() ![]() Wiem,że sprzedają też na allegro, ale nie ma się co bać TŻ powiedział, że kurierem mu wysłali bardzo szykbo. Wybrał sam i jestem nim zachwycona ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dzięki za zainteresowanie. Za plus sklepów takich jak Apart, YES, przemawia to, że mogę sobie w każdej chwili pójść i obejrzeć pierścionek na żywo, najczęściej też mają dość spory asortyment. takaya przejrzałem stronę od Ciebie i mają naprawdę ogromny wybór i przyzwoite ceny, szkoda że to tylko sklep internetowy, przed zakupem chciałbym jednak rzucić okiem na wybrane cacko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Od siebie mogę powiedzieć, że mój wygląda dokładnie jak na zdjęciu tyle,że ma większe oczko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Jeśli temat jest aktualny to dodam od siebie. Ja pierścionek mam wprawdzie z Apartu, ale obrączki kupiliśmy w Arenie przy Al. Jerozolimskich (między Rotundą a Smykiem). Duży salon jubilerski jest też przed Trafficiem dochodząc od Jerozolimskich.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Chcialabym przestrzec Was przed jubilerem na ulicy Narbutta 4 w Warszawie. Specjalizuja sie w sprzedazy obraczek slubnych oraz naprawie bizuterii. Oddalam u nich do naprawy kolczyki, dostalam na drugi dzien odpowiedz ze ciezko bedzie naprawic a kiedy przyjechalam po odbior okazalo sie ze zgubili oderwany element uniemozliwiajac mi wymiane kolczykow w sklepie w ktorym je kupilam. Wlasciciel zakladu- jubiler wykazal zupelny brak profesjonalizmu twierdzac ze w ogole nie wiadomo czy odlamany sztyft byl w opakowaniu zostawionym u nich. Byl opryskliwy, nieprzyjemny i zamiast przeprosic zwalal cala wine na mnie. Ja juz po fakcie dowidzialam sie ze profesjonalny jubiler przyjmujac bizuterie do naprawy powinien ja zwazyc. Oni oczywiscie tego nie zrobili stad nie moglam wykazac ze zostawilam wszystko w komplecie. To juz nie chodzi o to ze zgubili ale ich podejscie do klienta. Nigdy dotad nie spotkalam sie z taka postawa. Radze wiec omijac szerokim lukiem ten zaklad.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
jak chcesz sympatycznie , szybko i profesjonalnie polecam obrączki i pierścionki p. Bielaka, do dostania także w W-wie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:24.