|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Pilnie Szukam Każdą Odmiane DKNY Be Delicious i nie tylkoNieaktualny juz...
![]() ![]() Tak jak w tytule pilnie szukam: *PRÓBKI PRÓBKI PRÓBKI!!! (zapaszków ![]() !!! *Michael Kors !!! *DKNY_ be delicious (każdą wersję) doczekałam się ![]() *K.Moss kate *E.Lauder pleasures, beyond paradise *Lolita Lempicka *Bvlgari omnia green jade, crystalline *Bulberry london *C.Klein Eternity moment *YVES ROCHER Ode a lamour *E.Arden _Splendor,Red Door,Green Tea Exotic...i inne wersję 5th avenue *B.Spears Fantasy , Hidden Fantasy *Gucci rush ,rush2 , envy me *Cliniqe happy *J.Lo Glow,Live *jakiś bronzer w żelu najlepiej *żel do mycia twarzy * serie albo pojedyncze L'Oreal Pure Zone *ORAZ WSZELAKIE OZDOBY DO PAZNOKCI preferuję naklejki oraz lakier super utwardzający ![]() ![]() Do zaoferowania mam to co tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=436050 oraz: *Roberto Cavalli 5ml *odlewka Ed Hardy Love & luck do 5 ml ![]() *Clinique happy t0 be 27/30 yazoo *Paco Rabane Ultraviolet 27/50 wankaw *Bvlgari Omnia 35/40 była bym za coś wdzięczna z wish ![]() ale można kusić ![]() Edytowane przez nisia1908 Czas edycji: 2010-07-22 o 23:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Pilnie Szukam Każdą Odmiane DKNY Be Delicious i nie tylko
Witaj mam Kate Moss Kate 25 z 30ml w orginalnym flakoniku
---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- i zel do mycia twarzy z pompką Garnier Fresh raz uzyty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Niestety nic
pozdrawiam
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana myślałam o wygrzebaniu Ci jakiegoś innego zapaszku za Omnie
![]() Ale trudno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
mogę oddać 3 zapachy za Paco Rabane Ultraviolet 27/50
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
no zapachów nie znam zbytnio ale mam prośbe abys mi je opisała ja nie trawie zapachów mocnych cierpkich i duszących raczej schodze na te dosc pospolite zapaszki czyli słodkie kwiatowe owocowe oraz słodko orientalne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
nie wiem czy to było do mnie ale jesli tak to:
petal quartz to zapach gdzie dominuje róz wg, zapach raczej zimny na pewno nie rozgrzewający. na wiosne i lato puma animagical -typowo owocowy letni zapach passion dance avon -zapach lekko jakby lesny szyprowy, dla mnie jest to zapach świezy ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- zresztą wszystkie na wody są wizażu opisane i ocenione |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Cześć
Nie mam DKNY Be Delicious,niestety. Zainteresowała mnie u Ciebie Omnia.Mogę za nią zaproponować do wyboru: Costume National Scent Deodorant Douceur 99/100ml (ubytek testowy) Yves Rocher Iris Noir 50ml Nowa w folii (zdjęcie w moim wątku) Yves Rocher Voile d'Ambre 50ml ok 49/50ml (ubytek testowy)
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Właściwie wszystkich słodziaków się pozbyłam.Zostawiłam sobie jedynie OI,kilka Demeterków i tyle
![]() Mam jeszcze zestaw Kate Moss Velvet Hour 30ml edt + 150ml krem do ciała. I pewną propozycję ![]() Mogę zamówić z poszukiwanych przez Ciebie YVES ROCHER Ode a lamour. Nowy flakonik (nie są foliowane) 30ml bez spraya. do tego zrobię próbki (ok. 2ml każda z atomizerkiem) słodziaków,które uwielbiam: Demeter Mulled Cider i Cinnamon Bun oraz Comptoir Sud Pacifique Vanille Cannelle. Jeśli byś się zdecydowała,to trzeba będzie troszkę poczekać bo Ode będę zamawiać z oferty wysyłkowej ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Zapachy,które Ci zaproponowałam (próbki),są praktycznie nie do zdobycia w Polsce,a Vanille Cannelle całkiem już wycofany,więc nic dziwnego,że nie znasz.
Chciałam je dołożyć jako ciekawostkę,dla Ciebie,ale widzę,że nie bardzo jesteś zainteresowana. Szkoda,ale nic na siłę ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Hej
![]() Za kokosa chętnie przyjęłabym Ultraviolet ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:52.