|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() nie ma^^
Też nie wiem
![]() Edytowane przez F16_ Czas edycji: 2010-08-14 o 22:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: opóźnianie nieregularnego okreu
A niby jak chcesz wywołać okres ?
skoro masz nieregularny to normalne u mlodych dziewczyn ,jesli jest bardzo bolesny i uciążliwy idz do ginekologa ,zapisze ci cos odpowiedniego do twojego problemu i wieku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
hmm, też mam nieregularny okres i to odkąd pamiętam, tzn u mnie ta nieregularność to kwestia 2-3 dni.
ja mam takie sposoby: długa gorąca kąpiel, łyknięcie nospy lub picie szałwii. nie wiem, na ile mi to pomagało, a na ile pomogło moje psychiczne nastawienie, ale zawsze udawało mi się tym przyspieszyć okres, gdy zachodziła taka potrzeba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
nieregularnosc to nie kwestia 2-3 dni ani 2-8 godzin , litosci
![]() o nieregularnosciach mowimy gdy sa duze wachania. np raz 30 raz 50, podobniez nieregularnosc to kwestia ponad 10 dni Edytowane przez agusiamyszka Czas edycji: 2010-07-21 o 16:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Właśnie.
Ja mam ok. co 3 miesiące. Nie wiecie może czy z dużym wyprzedzeniem trzeba się zapisywać do ginekologa? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
zalezy. prywatnie chyba od reki, ale nie dam sobie reki uciac. tzn ja chodze od reki - prywatny i nfz. ale mialam taki przypadek ze zastanawialam sie nad tabletka po - i termin u innego lekarza na nfz dostalam za 3 tygodnie. pamietam jak kolezanka mowila ze zapisala sie do gin, troche czekala i dostala okres w tym czasie i musiala przelozyc wizyte.
musisz popytac kazdego lekarza, rozne zasady panuja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Trudno,pozostaje mi wiara,że szybko dostanę.
Może klimat zrobi swoje i okres sam się opóźni. Kupię najwyżej Cyclonamine żeby można było się w morzu kąpać. A nie wiecie może jak A6W na to wpływa?Jestem w 12 dniu i zastawiam się czy w ogóle jakoś zmienia tj. opóźnia bądź przyśpiesza. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Zmiana klimatu może przyśpieszyć albo opóźnić okres ale samemu nie da się przyśpieszyć ;/ Też miałam taki problem ale całe szczęście dostałam wcześniej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.