|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 14 119
|
B³yszcz±ce w³osy!! Jak, czym to zrobiæ??
Hej Dziewczyny.
Chia³am siê zapytaæ, mo¿e któras z Was wie, jak uzyskac takie b³yszcz±ce w³osy, jak maj± np. pary taneczne w tañcach nowoczesnych?? Wiecie o co mi chodzi? Zaczesany w³os na g³adko do ty³u i nieprawdopodobny b³ysk, blask na tym w³osie! Naz. nawet lustrzany Szkoda, ze nie mam zadnego zdjêcia, takiego efektu MOze któras z Was ma fotkê, to prosze o wklejenie. Bedzie ³atwiej. Cholera jakim kosmetykami mozna osi±gn±æ taki efekt???? MO¿e Pani Gra¿ynka co¶ wie?? Próbowa³am juz brylantyny z woskiem - nie zabardzo to wysz³o. Mam jaki¶ niby nab³yszczacz, ale te¿ lipny efekt, a w³a¶ciwie jego brak! Dziêki z góry za odpis
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 618
|
Re: B³yszcz±ce w³osy!! Jak, czym to zrobiæ??
w profesjonalnych sklepach z akcesoriami fryzjerskimi s± specjalne nab³yszczacze , takie w formie jakiego¶ spray'u , ale kosztuj± + - 50,00, wosk jako nab³yszczacz sprawdza siê raczej na w³osach po trwa³ej ondulacji, bo wyg³adza w³osy
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Re: B³yszcz±ce w³osy!! Jak, czym to zrobiæ??
woski , zele z woskami, nablyszczacze, lakiery nablyszczajace, reszta to gra swiat³a, ty mozesz nie widziec tego na swoich wlosach ale inni napewno to widza
jakich? zobacz na KWC sa tam trafne opinie
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:11.