|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Potrzebna krew dla Wojtka
Widziałam, że pojawiały się tutaj podobne tematy, więc z nadzieją zakładam ten wątek z prośbą o pomoc.
3 tygodnie temu u znajomego wykryto białaczkę. Potrzebuje krwi, więc jeśli któraś z Was oddaje w najbliższym czasie to byłabym wdzięczna za podanie jego danych. Grupa krwi nie ma znaczenia. Regionalne centrum wymieni worki, na takie, na które jest zapotrzebowanie. Krew można oddać w całym kraju, zaznaczając, że zarówno krew jak i późniejsze próby pod kątem przeszczepu szpiku, są przeznaczone dla Wojtka, na zaświadczeniu wpisując: dla Wojciecha Kiełpikowskiego Klinika Hematologii i Transplantologii oddz.A Uniwersyteckie Centrum Kliniczne Gdańsk ul. Dębinki 7 Zaświadczenie należy następnie przesłać faksem do Joanny Noetzel pod numer 58 684 93 10. Jeśli ktoś nie ma możliwości wysłania faksem to proszę o skan zaświadczenia na mojego maila: rowan_berry@o2.pl Z góry bardzo dziękuję w imieniu Wojtka, jego najbliższych i swoim. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Potrzebna krew dla Wojtka
Niestety nie mogę oddawać krwi, ale mój facet - owszem i pewnie niedługo się wybiera. Jak dokładniej ma wyglądać zaświadczenie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
dziękuję bardzo za odzew
![]() zaświadczenie wydadzą w punkcie krwiodawstwa, bo musi być podpisane przez lekarza, wystarczy poprosić o nie i podać te dane, żeby mogli je na nim umieścić, będą wiedzieli o co chodzi, bo takie zbiórki dość często się zdarzają, dla nas to informacja ile krwi udało się zebrać, a dla regionalnego centrum krwiodawstwa będzie to podstawa do wymiany krwi na taką grupę, jaka będzie potrzebna. Edytowane przez Mycha84 Czas edycji: 2010-07-21 o 07:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
w informację wkradł się błąd, prawidłowy numer faksu to 58 694 93 10
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:31.