|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() C-thru amethyst lub ruby + coś dla mnie ;) za Versace Crystal NoirNIEAKTUALNY
![]() Tak jak w tytule szukam 1 z 2 zapaszków c-thru (amethyst bądź ruby) za Versace Crystal Noir są to perfumy koleżanki więc ja nie mam nic do gadania chyba że do dodatku dla mnie c-thru musi być nie zależy jej na markowym zapachu ważne żeby jej się podobał ![]() ![]() ![]() Edytowane przez nisia1908 Czas edycji: 2010-07-23 o 22:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: C-thru amethyst lub ruby + coś dla mnie ;) za Versace Crystal Noir
wąchałam je i według mnie jest ok nie biegłam z nimi do sephory tylko tyle z tym że nie wiem co ona z nimi robiła wiem że dużo przeszły ale o warunkach przechowywania nic nie wiem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
a czy moglabys sie przejscc do sephory czy gdzies z nimi?
wolalbym miec pewnosc ze wymieniam sie na oryginal
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
oryginalna flaszka Versace Crystal Noir jest w kolorze ciemnego brązu. pod światło wpada bardziej w bordo-brąz
a nie we fiolet rurka powinna być prosta i cienka ta na zdjęciu wygląda jakoś grubo i skręca... ale może kwestia źle zrobionego zdjęcia przepraszam za off ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
własnie cos mi tu kolor butelki i rurka nie odpowiadala dlatego prosilabym o sprawdzenie perfum np w sephora
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
butelka faktycznie jest fioletowa ale możliwe że zmieniła koloryt po dłuższym czasie leżenia na półce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
wiesz woda może zmienić kolor...
ale nie butelka ![]() a nawet gdyby szkło jakimś cudem kolor zmieniło to oznacza że były bardzooo źle trzymane i nadają się tylko do wyrzucenia... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Perfume Lover
|
Moje Crystal Noir ma trzy lata. Kolor butelki jest bez zmian, zadna folia nie odlazi, bo to barwione szklo, wiec tam nie ma prawa nic sie luszczyc, zlazic itd.
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się , że tak wtrącę - przydałoby się więcej poczucia odpowiedzialności za oferowane rzeczy.
To czy są Twoją czy nie, własnością to drugorzędna sprawa - oferujesz je na swoim kramiku i to jest istotne. Osoba do której potencjalnie trafią , też tylko do Ciebie może mieć ew. pretensje. Jeżeli nie możesz pofatygować się do perfumerii i dokładnie porównać flakonów oraz zapachu - to daj raczej sobie spokój z takim pośrednictwem. Mówię to w trosce o renomę tego targowiska.
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
zobaczymy co z tym będzie przejdę się po perfumerii i ocenie zapaszek nie jest to dla mnie wielka fatyga jak to określiła ragutka poprostu nie spotkałam u siebie żadnej całodobowej
![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Poza tym ja nie chciałam nawet nadużywać zbytnio tego zapachy śmierdzi on dla mnie niewyobrażalnie ale dziś się poświęcę ... |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Porównałam zapaszek z tym co jest w drogerii perfumy są mocniejsze ten bardziej pachnie jak woda toaletowa tak jakby zwietrzał ale ten główny składnik według mnie daje o sobie znajki... nie wiem może ktoś się skusi za któryś z c-thru albo i nie wątek w każdym razie zawieszam bo szukam innego zapaszku ... pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.