![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Biżuteria by smieszka250
Witam wszystkich w moim nowym wątku
![]() Postanowiłam go załorzyć, bo moja biżuteria nie pasuje już do starego wątku z początkami. Mam nadzieję, że nie złamałam tym regulaminu... A zatem: 1,2. Swarovski, srebro, oksyda 3. Granat, onyks, swarovski, srebro, oksyda 4. Cytryn, granat, srebro, oksyda 5. Turkus, swarovski, srebro, oksyda 6. Kwarc/kryształ górski, swarovski, srebro. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Biżuteria by smieszka250
1,2. Bardzo poprawne wykonanie ale do mnie nie przemawia, nie mój kolor, jednak kolczyki bardzo ładne.
3. Nie wiem dla czego ale mam wrażenie jakby jakieś takie brudne były 4. A te mi się bardzo podobają, lubię łańcuszkową biżu z tym że mam wrażenie że loopy krzywe trochę, no ale sama nie robię idealnych 5. Tu jestem całkowicie na tak, lubię te płatki. Bukowiec? szkoda tylko że oba w tę samą stronę zgięte ale na to nie mamy wpływu. Ogólnie najbardziej mi się podobają z całego wrzutu, może dla tego że delikatniejsza oksyda. 6. Takie tam zwyklaki - kobiece subtelne - bardzo ładne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
najbardziej podobają mi się piąte.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Podejmę się oceny ale nie jako osoba wykonująca biżuterię.
1,2. swarki, jak swarki same się wybronią, standard 3. faktycznie coś przy lopie się żółci, dla mnie te oponki ciut za duże 4. łańcuszkowe podobają mi się 5. blaszki niestety kojarzą mi się osobiście z łyżką do butów, no takie mam skojarzenie ![]() 6. ładne kolczyki dla panny młodej, proste ale wyważone i eleganckie
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ladne i sympatycznie kolczyki, niemniej zdjecia w ogole nie przedstawiaja tego - fotka sobie, makro sobie, ostrosc tez swoja sciezka gdzies chadza. :/ A szkoda, bo byloby slicznie
![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
wszystkie ladne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Bedzie dobrze, moje na poczatku wygladaly o wiele gorzej
![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Tak, fotki ewidentnie do poprawy. Próbowałam coś z nimi w programie zrobić, ale chyba przesadziłam z wyostrzaniem. no i jeśli zmniejszysz rozmiar to jakoś tak przyjemniej się patrzy jak nie trzeba jeździć suwakiem..
Co do prac, to: 1. Swarki od razu mnie odpychają, no i zastanawiałabym się nad tym czarnym i złotym (żółtym) bo niby wszystko gra, ale jak się je dłużej ogląda to drażnią te kolory. No i nawet tam przy swarkach po obu stronach dałabym kuleczki. 2. Kuleczki, kuleczki. Do tego fotka bardzo je szpeci. No i loopy jakieś takie wielgachne. 3. Kuleczki, kuleczki. Nie to, że się jąkam albo jestem monotonna, po prostu to pierwsze mi się rzuca w oczy. I nie domknięty loop - to wszystko musi być stabilne. 4. Zapewne się domyślasz czego brakuje. No i nad tymi loopami trzeba pracować. Jeśli robisz z jednej strony kręcony to z drugiej też raczej powinien się taki znaleźć. 5. Brawa za kuleczki! Od razu inaczej wygląda. No ale ze względu na kolorystykę i materiały, które raczej do moich ulubionych nie należą to bez szału. ED: tak przegięłam z tym wyostrzaniem. Ale gdyby był swarek dobrze ujęty, to sama widzisz że górę da się wyostrzyć.
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Śliczne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Swarki oczywiście najpiękniejsze
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Kompozycje na duże tak, znaczy się - dobór materiałów
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Przejrzałam Twój pierwszy wątek i rzeczywiscie, widać, że idziesz do przodu. Jednak nie widać zbyt dużej rewelacji, kolczyki są dosyć przeciętne, niektóre loopy niedomknięte, zdjęcia nieostre... Ucieszyłam się, że masz nowy wątek, ale nie zobaczyłam tam tego, czego się spodziewałam... Poczekam na kolejne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Nowości, zrobione już wcześniej, razem z poprzednimi, więc wasze rady nie zostały wszędzie zastosowane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
najbardziej podobają mi się zielone swarkowe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
1. Proste ale fajne.
2. Bardzo mi sie podobają, jednak mam uwagi do górnych loopów okręcanych. Po pierwsze wygląda tak jakby Ci trochę drutu brakło, a po drugie staraj się je tak okręcać, żeby końcówka ucięta nie wypadała w przodu... Mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi... Ja osobiście staram się zawsze robić symetrycznie tzn. jak w jednym kolczyku zakręcam loopa w lewo to w drugim w prawo... No i przy onyksie na dole by się kuleczka przydała. 3. Zielone swarkowe - to samo, coś jest nie tak w zakręcanych loopach nad barokami... A nie, one są chyba tak dziwnie ułożone do zdjęcia, że widać to zakończenie... Z przodu pewnie jest ok... 4. Pomysł mi się podoba, ale czy na górze tam nie lata?
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
pierwsze Ci sie udaly, niemniej dalabym tam albo szpilki albo krocej rykonczyla drucik - pewnie w realu tak nie widac, ale makro jest bezlitosne
![]() Kurcze, sa naprawde fajne ![]()
![]() |
#18 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
1-2 najfajniejsze z całego wrzutu, fajna forma
![]() 3 - coś dziwnego dzieje się tam nad tym onyksem na górze ![]() 4 - jakiś za duży ten loop na górze się wydaje.. ale generalnie ok 5-6 - ładne, fajna forma, ale drugie zdjęcie za ciemne zdecydowanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Trochę sie ostatnio leniłam, ale powstał nowy naszyjnik:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Bardzo fajnie dobralas kolory....podoba mi sie taki odzcien zieleni...
jednak nie podobaja mis ie takie wiszace lanuszki....widzialbym to w jakim delikatnym wrapku.....no ale to twoje dzielo...i congratulation....i NIE LEN SIE WIECEJ ^^ Czekamy na wiecej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Naszyjnik jest śliczny, bardzo mi się podoba, tylko dałabym mniejsze loopy przy perłach w łańcuszku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie, naszyjnik bardzo fajny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Niby tak, ale... po pierwsze, dałabym jakieś zielone elementy wplecione w łańcuszek i może w pęczek pereł, a po drugie, loopy w łańcuszku... tzn przy perłach :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Wisiorek jest bardzo ładny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Mnie się bardzo 2 poprzednie wrzuty podobają - są w moim stylu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
bardzo ładne jest tu wszystko, moze niektóre prace sa mało skomplikowane, ale wykonane estetycznie, i ładne kompozycyjnie.
i dobrze ze załozyłaś nowy watek, bo rzeczywioscie sie rozwinelaś w bizuterii. najbardziej podobaja mi sie kolczyki z 2 - giego wrzutu,szczególnie 1 i baroki, i ostatni naszyjnik śliczny - jak napisały dziewczyny - w moim stylu- , ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Może mi ktoś powiedzieć co to za kamień w tym naszyjniku jest ? Upolowałam go na giełdzie i nie mam pojęcia cóż to może byc... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.