|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Samochodem po europie poł-zahodniej
Witam, Od dłuższego czasu planujemy wyjazd swoim samochodem w cztery osoby po europie. Ustanowiliśmy taką mapke przez ktore państwa,miasta wartoby było pojechać zobaczyć itp
![]() ![]() Miasta w ktorych chcielibyśmy się zatrzymać na kilka dni to: Bordeaux Paryż Barcelona Na reszte miast tak 1 dzień Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z was jechał już kiedyś po europie jakie są ceny cempingów wyzywienia przejazdów przez autostrady, jakie ubezpieczenie warto wykupic aby mieć pomoc na terenie całej europy, cała podróz będzie miała około 6000 km Planujemy wyjazd na ok. 3,4 tygodnie. Może macie jakieś ciekawe przewodniki z adresami pól namiotowych cempingów etc. Pozdrawiam i prosze o odpowiedzi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
samochodem do włoch
Witam.
Poszukuję osoby która jedzie samochodem do Włoch 30 sierpnia 2008 roku. Jadę samochodem i moglibyśmy drogę pokonać wspólnie - zawsze razem bezpieczniej i pewniej. Zainteresowane osoby proszę o kontakt: mail: rafalkat76@interia.eu lub GG: 3671473 Pozdrawiam i życzę wszystkim udanych wakacji. Rafał |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Samochodowe EUROTRI
hej dziewczyny,
ostatnio wraz z moimi przyajciółkami wpadłam na pomysł,żeby w sierpniu, po odbyciu praktyk zapakować się w samochów i wyruszyć na miesięczną wyprawę po Europie. Brała któraś kiedyś w czyms takim udział? Planujemy wziac ze soba namiot, spiwory i spac na polach namiotowych albo gdzies na dziko. Co do jedzenia, troche suchego prowiantu oczywiscie ze soba wezmiemy, ale nie bedziemy tez przesadzac ![]() Jakie kraje , a wlasciwie miejsca warte sa zwiedzenia ? Wszystkie rady, wskazowki i sugestie beda naprawde mile widziane ![]()
![]() |
#4 |
Lady of Harley-Davidson
|
Dot.: Samochodowe EUROTRI
ja mialam dokladnie taki sam pomysl, planuje go zrealizowac
![]() ![]() co jest warte zwiedzenia? to, co was interesuje ![]() ![]() trzeba zwziac pod uwage koszty benzyny i oplaty za autostrady, a to troche jest ;/ pozdrawiam, mam nadzieje ze watek sie rozwinie ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Zahacz o Włochy. Polecam północne - do zwiedzania , ale skoro to m być takie samochodowe , to południowe włochy są wasze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
ja od paru lat myślę o takiej podróży. wydaje mi się, że trzeba zabrać mapę, sporo kasy i dobrych towarzyszy choć ja bym wolała sam na sam z TŻ ^^ ale wiadomo w czwórkę taniej. samochód na przegląd i w drogę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Samochodem na wakacje - porady
Pewnie wiele z Was wybiera sie samochodem na wakacje. W sumie czemu nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Dot.: Samochodem na wakacje - porady
ja byłam na przełomie czerwca i lipca na wycieczce objazdowej samochodem po Bałkanach. Jak wiadomo częśc z państw bałkańskich jest już w Unii, część jednak nie. Dlatego przed wyjazdem bardzo pomogła mi lektura artykułu: http://www.bankier.pl/wiadomosc/Aute...m-2162857.html
Podczas mojego wyjazdu nie musiałam korzystać z ubezpieczenia, jednak nigdy nie wiadomo, co może wie wydarzyć, dlatego też polecam wszytskim forumowiczkom nabyć ubezpieczenie, z którego w razie zdarzenia będa mogły skorzystac za granicą... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Dot.: Samochodem na wakacje - porady
Dzięki automobilka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:15.