|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Wrocławianki interesujące się modą, wizażem .. i nie tylko walczą o idealną figurę!
.
Edytowane przez rysienka Czas edycji: 2013-07-17 o 12:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wrocławianki interesujące się modą, wizażem .. i nie tylko walczą o idealną fig
coś się dziewczyny nie garną do tego wątku, a szkoda, bo moim zdaniem fajny mógłby być. w sumie sama z chęcią bym się przyłączyła do dyskusji, ale nie jestem z Wrocławia
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wrocławianki interesujące się modą, wizażem .. i nie tylko walczą o idealną fig
Lubię Wrocław.
Rysieńko rozumiem czekoladę ale pyry i kukurydza?! Zdecydowanie jestem za tortem czekoladowym! Pozostałe ulubione pokarmy kojarzą się z przyszłymi szynkami ![]() Wrocławianki się przyczaiły. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja też chcę się przyłączyć
![]() Co prawda jestem na diecie prawie od miesiąca ale ostatnio trochę sobie odpuściłam. Roztyłam się przez sterydy (brane oczywiście w celach leczniczych ![]() Kim jestem? studentką biologii (ostatni semestr licencjatu) i zarządzania (2 rok). Mam 21 lat, jestem rodowitą Wrocławianką. Interesuje mnie wizaż- czasem maluję dziewczyny do sesji chociaż jeszcze nie mam wykształcenia w tym kierunku- z braku czasu i pieniędzy. Jestem w trakcie walki o licencję pilota wycieczek- za miesiąc egzamin i jak dobrze pójdzie, fajny zawód ![]() Lubię się bawić, chociaż standardowo nie mam na to czasu- nie pamiętam kiedy byłam na imprezie (nie licząc sylwestra) :P Po prostu- gdy mam wolny weekend bo nie idę do szkoły to albo pracuję albo jestem na tyle zmęczona że chcę posiedzieć w domu i odmóżdżyć się jakąs grą na fejsie albo filmem. Film oglądam jak mi ktoś go włączy- TŻ coś nowego przywiezie albo rodzice oglądają. Sama nie poluję na to co w tv a do kina zaskakująco nie mam czasu chodzić :P Chociaż ostatnio byłam 4 razy, może dlatego że sesja się zaczęła ![]() Co do odchudzania: jak wspomniałam, jestem na diecie od prawie miesiąca. Jadłospis ustalony przez dietetyka. 5 posiłków dziennie w tym 3 duże i 2 przegryzki. Odstępy między posiłkami co 2,5 godz lub przy odczuwaniu głodu. Dwa razy w tygodniu ćwiczenia aerobowe (nie stosuję się do tego zalecenia). Ostatnio trochę odpuściłam- rozluźnienie po sesji, nagrody od TŻ w postaci czekolad, ciastek itp. Bardziej pilnuję tego co jem i bardzo staram się nie jeść słodyczy. Cel mam jeden: wyglądać tak jak przed pójściem na studia- zgrabne, długie nogi i płaski brzuch. Jeśli okaże się że nie da się wrócić do takiego stanu to 60kg na wadze bardzo mnie uszczęśliwi. Mam drobną budowę ciała i mojej wagi na mnie nie widać, ponoć wyglądam na 10kg mniej ale ja wiem ile ważę i przeszkadza mi to. No to formularz, bo się rozgadałam ![]() Waga: 68kg, było 75 w okresie chorób i brania sterydów Wzrost: 170cm Wymiary: nie znam, więcej niż idealne 90-60-90 ![]() defekty ciała: celulit głównie na tyłku, rozstępy na udach problematyczna strefa: nogi, nogi, nogi. I leciutko brzuszek Zalety ciała: jędrny biust, szczupła górna partia ciała Jedzenie z którego najtrudniej zrezygnować: chipsy, wszystko z choćby śladową ilością czekolady cel: dojść do 60kg, zgubić brzuch i nie zgubić cycków ![]() zmiany w diecie: jw silna wola: o dziwo nie jest źle chociaż czasem nie umiem się oprzeć pokusie kolor oczu: niebiesko- szare kolor włosów- blond zainteresowania: wizaż, marketing (to taka raczkująca pasja) miejsce zamieszkania: Wrocław kierunek studiów: biologia na UWr i zarządzanie firmą w Wyższej Szkole Bankowej ulubiony rodzaj sportu: rower, taniec ulubiony zapach: skoszonej trawy ![]() Ulubiona potrawa: chyba nie ma ulubionej. Aktualnie przez dietę śnią mi się pączki i marzę o pierogach ![]() ideał kobiety: Eva Mendes |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() ja studiuję na uniwerku filologię germańską (IV rok), i podobnie jak założycielka wątku - pochodzę z niewielkiej miejscowości w woj. łódzkim ![]() Generalnie rzecz biorąc nigdy nie należałam do osób szczupłych, ale miałam w swoim życiu taki okres (stresujący), kiedy waga ładnie spadła. Tragedii może nie ma, ważę 65.5kg przy 170cm wzrostu, ale chciałabym te 4-5kg przed wakacjami zrzucić. Teraz kwestionariusz: wiek: 22 lata wzrost: 170 cm waga: 65.5 kg wymiary (biust/talia/brzuch/biodra/udo): nie znam defekty ciała: cellulit na pupie, niewielki na udach problematyczna strefa: boczki, uda zalety ciała: w miarę płaski brzuch, szczupłe łydki jedzenie, z którego najtrudniej zrezygnować: batoniki, frytki cel: schudnąć do ok. 60 kg zmiany w diecie: ograniczyć słodycze (w trakcie postu rezygnuję z nich całkowicie), nie jeść po 19.00 czy masz silną wolę (tak/nie): NIE kolor włosów: brąz kolor oczu: piwne zainteresowania: moda, uroda, muzyka miejsce zamieszkania: Wrocław kierunek studiów/miejsce pracy: filologia germańska ulubiony rodzaj sportu: step, tenis ulubiony zapach: Naomi Campbell Cat Deluxe, Bruno Banani Not for Everybody ulubiona potrawa: schabowe (serio!) ideał kobiety: Rihanna, J. Lo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny
![]() Ja tez jestem z Wrocławia ![]() Można się dołączyć? O czym mowa.... ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
o zrzucaniu kilogramów, szukaniu wsparcia, rozmowach itp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
o to dobrze trafiłam
![]() no więc tak od jutra zaczynam diete i zaczynam o siebie na maksa dbać... chcę mieć figurę jak INNA wszystko przede mna.. a wy do czego dążycie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Ja chciałabym troszkę ujędrnić ciało i zrzucić ok 4-5 kg
![]() Włosy zapuszczam z takich króciutkich do brody, są dość dobrze obcięte, więc nie narzekam, paznokcie zasilane Humavitem i złotą odżywką SH rosną sobie ładnie, więc zostaje "tylko" dbanie o skórę i figurę. Na dobry początek 2 tyg. temu byłam u kosmetyczki na zabiegu "Czysta jak łza" (oczyszczanie+kawitacja+s onoforeza+algi) i wklepuję w ciało jakiś balsam ujędrniający, wczoraj zaczęłam ćwiczyć (hula-hop, brzuszki itp.), a od dziś stopuję ze słodkościami i staram się mniej jeść ![]() Mam nadzieję, dziewczyny, że nam się uda osiągnąć nasze cele i że się tu zżyjemy na tym wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Damy rade wszystkie... Trzeba mieć silna wolę i wspierac się nawzajem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Wam.
![]() Bardzo się cieszę, że znalazło się parę dziewczyn, które chcą do mnie dołączyć. Ja sobie postanowiłam, że nie od jutra, a od DZISIAJ zacznę ćwiczyć. ![]() Miłego dnia dziewczyny. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
ja mieszkam blisko Wrocławia (kiedyś mieszkałam długo we Wrocławiu na Nowym Dworze) i chętnie do Was dołączę
mam sporo do zrzucenia i mam nadzieję, że m.in. tu znajdę chwilę na miłe pogawędki i motywację do działania mam 2 dzieci, wzrost 176 i sporą nadwage, która "się zrobiła" - no sama się nie zrobiła ![]() od 1 marca zaczynam walkę, wspomózcie ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
A ja wróciłam właśnie z kilkudniowego wyjazdu i zobaczyłam na wadze 2 kg więcej... Więc jutro obkurczam żołądek i od niedzieli znów dieta. No niestety, wyjeżdżając z TŻtem nie umiem panować nad dietą. Tzn panowałabym gdyby nie to że mój szanowny mężczyzna wiezie ze sobą zawsze zapasy słodyczy ;/
Ale w sumie tak na pocieszenie i oszukanie samej siebie przypominam sobie że przecież jeździłam na nartach więc chyba aż tak tragicznie nie jest :P Gorzej z kondycją bo bolą mnie wszystkie mięśnie... i siniaków pełno bo dwa razy wyciąg postanowił mnie zrzucić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Wątek zapowiada ciekawie, ale mam wrażenie że nie przetrwa
![]() Warto jednak spróbować. Dołączam, a wszystkie informacje dodam jutro ![]() Dawać wrocławianki!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.