![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Guerlain - CHANEL - Dior - Clinique - HR - Cacharel i inne
nieaktualne
O D D A M : zapachy ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Giorgio Armani MANIA EDP 75ml - kod 38FN02 - brak kilku psików kolorówka ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Bioderma Mineral Solar Compact - Very high protection - intolerant skin - colour Light - data ważności 05.2012 - tylko raz wypróbowany linka do KWC ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Korres natural product - Botanically Coated BLUSH - 32 Purple Brown - róż, zużycie około 5% - kod 235P - pudełko włosy ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ pielęgnacja ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ akcesoria ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ P O S Z U K U J Ę: Edytowane przez nameless Czas edycji: 2011-01-14 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Guerlain - CHANEL - Dior - Clinique - HR - Cacharel i inne
wymienione
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Very Valentino EDP 100ml, pudełko - bez kilku psików /blueflower ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ CLINIQUE Fresh Bloom allover colour (tak zwany maczek) 05 Amarylis - 9g - róż / rozświetlacz - zużycie około 5% - kod AA6 - pudełko /UrbanWarrior ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Guerlain Ombre Eclat 4 couleurs - 405 / Perles Des Mers Limitowana paleta, nowa tylko przetestowana, kod 9N01 - pudełko i welurowy woreczek /pingwin2 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Calvin Klein ETERNITY summer 2009 EDP 95/100ml- pudełko /iona ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ESTEE LAUDER DayWear Plus Multi Protection Tinted Moisturizer /olciawalczak SPF 15 50 ml - Light 01- kod B57 - użyty kilka razy - krem/podkład - idealny na wiosnę i lato - pudełko i ulotka ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Agent Provocateur Eau Emotionnelle EDT 90/100ml, TESTER /Nevada87 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ L'Occitane Eau de la Recolte Bleue Lavande EDT 95/100ml, TESTER bez korka - kod 14Z3 /anarchia25 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ CHANEL Allure - PERFUME - około 15/35ml - kod 7501 - TESTER z korkiem - czyste perfumy. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Lancome HYPNOSE EDP około 20/75ml kod 0C249 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ KENZO AMOUR Indian Holi EDP 5-8/50ml - kod 8N01 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Donna Karan Pure DKNY EDP 100 ml - kod CB9 - ubytek kilku psików /lalesia ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Narciso Rodriguez for her EDT 90/100ml kod 00251 X - pudełko ciut uświnione ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ETRO Heliotrope EDC 100ml - kod C129 - TESTER /figarro ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Annayake pour Elle EDP 80/100 ml - kod 049873 - bez pudełka ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Christian Dior DUNE EDT 80/100 ml kod 8V01 - TESTER z korkiem, bez pudełka ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ CLINIQUE Glow Crazy Loose Powder - 01 Blooming Pink - 27g - Limitowanka - kod AA5 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Guerlain Volga Princess Eyes and Lips Palette - kod 9P02 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ GuerlainRussian Doll Radiant Blush Edytowane przez nameless Czas edycji: 2010-07-26 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Co bys chciala za tego maczka? Nie mam obecnie watku, sypie fantami z rekawa
![]()
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
CLINIQUE Fresh Bloom allover colour (tak zwany maczek) 05 Amarylis - 9g
- róż / rozświetlacz - zużycie około 5% - kod AA6 - pudełko cos u mnie?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za Agenta?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Niestety, nic dla siebie nie wyszperałam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() - roz CK w odcieniu "spare" (zdj. pogladowe w zalaczniku) - dwa testery rozy Chanel (z wymianki z uzunia) - Irreelle Blush (kolor neroli rose) oraz Irreelle Blush (odcien Glamour) - Clinique Shimmering Stripes Powder Blush 01 Cabana Pink Co Ty na to?
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Też nic nie znalazłam
---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
![]() oraz testery CHANELa A jakieś fotki mogła byś wkleić tych róży? Jeśli chodzi o Ruską Lalkę to jakie jest zużycie? No i jak się sprawdza w aplikacji to cudo? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z aplikacja tez nie ma najmniejszego problemu. Trzeba jedynie delikatnie "pompowac", bo roz jest BAAAAARDZO wydajny, wiec mala kropelka wystarczy na dwa poliki. Efekt latwy do stopniowania - od super delikatnego, po ruska babe ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Aha, testery Chanel oddalabym dwa razem za maczka - czeka mnie ogromna przeprowadzka, wiec pozbywam sie "balastu" i nie wybrzydzam ![]() EDIT: zalaczam foto. I pytanie - jaki efekt daje ten maczek?
Edytowane przez UrbanWarrior Czas edycji: 2010-03-14 o 10:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pogmerałam w necie i widze że siarawy ten kolor ale mnie ciągnie ![]() Tylko na niektórych fotach jest taki wpadający w pomarańcz a na innych w róż, a jak jest naprawdę? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Foto wyzej, wyedytowalam poprzedni post. A na mnie ruska lala jest zdecydowanie rozowa, co jest dla mnie zbawieniem, bo moja skora uwielbia wybijac ze wszystkiego pomarancz
![]()
![]() |
#13 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj,
coś u mnie za: L'Occitane Eau de la Recolte Bleue Lavande EDT 95/100ml, TESTER bez korka - kod 14Z3 Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() te dwie szanelki wydają mi się teraz takimi bezbarwnymi sierotkami przy niej ![]() Dawaj na PW! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Może coś u mnie za paletkę gurlain ?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=410167 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To co najbardziej mi się podoba to: INNOCENT EDP 50ml folia LA PRAIRIE LOOSE POWDER 10g 01 nowy LA PRAIRIE Cellular Treatment Loose Powder ESTEE LAUDER DayWear Plus Multi Protection Anti-Oxidant - tonujący Co byś była skłonna oddać? A może masz jakieś konkretne propozycje za cienie? ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Niestety nic nie znalazłam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za amarylic clinique??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- I pytanie jeszcze jedno - czy to jest full size product? ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
A gdzieś pytałaś?
![]() upss, to sorry musiałam przeoczyć ![]() Ten jasny róż z białym daje efekt rozświetlenia, tym ciemnym malinowym w środku można uzyskać efekt takiego naturalnego rumieńca. Jak zmieszasz wszystkie trzy kolor wychodzi jasno różowy. Opisany efekt na jasnej karnacji bo taką posiadam ![]() Ful size 9g z pudełkiem |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
a może masz jeszcze jakieś paletki poza wątkiem, można by większą wymiankę zorganizować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Może w zapachach coś bym jeszcze wygrzebała, ale już nie wiele. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za perfumy chanel?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Ja nie mam watku, ale mam duzo do oddania
![]() I interesuje mnie to, co nameless nie interesuje, wiec nikomu nic sie nie wtryniam miedzy wodke a zakaske ![]() Ok, koniec gegania ![]()
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
to pisz Kochana na czym Ci najbardziej zależy, i czy masz jakieś jeszcze zapaszki. Generalnie innocenta wolałabym za jakiś zapach, a inne za cienie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||
Zadomowienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;17868980]CHANEL Allure - PERFUME - około 15/35ml - kod 7501 - TESTER z korkiem - czyste perfumy.
znajdziesz cos? [/QUOTE] Niestety, dzięki ale nic nie znalazłam ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Cytat:
![]() a ten ESTEE LAUDER DayWear Plus Multi Protection Anti-Oxidant - tonujący to jest ten taki w tubie kolorujący troszkę? A jaki to odcień? I jakie zużycie? ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Dzięki, nic dla mnie ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Oj, przepraszam, chyba Cię przeoczyłam. Ale i tak nic u Ciebie nie wygrzebałam dla siebie. Pozatym maczek już wymieniony. Jeszcze raz sorry. Pozdrawiam |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Może coś u mnie za tego maczka?ten kolor idealnie do mnie teraz pasuje
![]() Oj nie zauważyłam że wymieniony ![]() Edytowane przez Dora1906 Czas edycji: 2010-03-14 o 13:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;17872920]może znajdziesz coś u mnie za cienie Guerlain?[/QUOTE]
Niestety ale nic, dzięki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:43.