![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Torebka pikowana,staniki panache,buty,ubrania rozne od S do XXL i dla dziecka 0-3Witam. moja wish lista: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=456719 moj ksiazkowy watek: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post20752258 Mam na wymiane wszystko to co ponizej na zdjeciach, conieco jeszcze doloze w wolnym czasie. Zdjecia wymienionych rzeczy usuwam i wstawiam nowe na wymiane. Zasady takie jak u wszystkich. Bardzo proszę o wpisywanie nazw a nie linków. Dziekuję. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() czerwone - dokladka rozowe - rezerwacja szare - nie ma Do wymianki: 1. pasek w marynarskim stylu, granatowy z bialymi dodatkami, jak nowy, kupilam ale nie mam do czego nosic, skorzany 100% 2. spodnie tweedowe, do kolan , r. 14, bdb 3. spodnie tweedowe DunnesStores, do kolan, r. 14, bdb 4. plaszcz grzybek, r. 42/44, bdb, nadaje sie do odswiezenia, fioletowy, 5,6. ramoneska, 100% skóra, czarna z bialymi szwami, bardzo krótka, z zipami przy rekawkach, i przy kieszeniach, dodatkowo na bokach paski ze sprzączkami, stan bdb, wymaga odswieżenia (dlugo lezala w worku , nie noszona dawno) , rozm. moim zdaniem M bo nie moge znalesc metki z rozmiarem , dla zainteresowanych wiecej zdjec i wymiarki, 7. nowe rajstopy, r. 4 kolor granat, nie mierzone, tylko wyjete z opakowania do zdjecia - nie ma, mucia18 8. duza torebka , ekoskorka, miesci A4, a nawet wiecej, regulowany pasek, mozna nosic na ramieniu i przez ramie, duzo przegordek w srodku, dwie kieszonki ma przodzie, dwa zamki biegnace przez cala dlugosc torebki, stan bdb 9. spodnica jeansowa bombka, r. 38/40, dl. lekko przed kolano, stan bdb, na podszewce, 10. męski sweter GAP rozm. M, bawełna 85% + 15% kaszmiru, miekki, nie zmechacony, pod szyją w szpic, stan bdb, tz jednak nie chce go nosic, mial go na sobie moze z dwa razy
Edytowane przez Wisniowysad Czas edycji: 2010-12-28 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Torebka pikowana,staniki panache,buty,ubrania rozne od S do XXL i dla dziecka 0
1. torebka granatowa, jak nowa, dużo kieszonek, zapinana na zamek
2. gruby dłuższy sweter, z ładnymi wzorami, C&A. rozmiar z metki L, duze drewniane guziki, duży wykładany kołnierz, dla zainteresowanych wiecej zdjec, stan bdb 3. nowa czapka, szara ze srebrną nitką, 8% wełny królika, milutka, ciepła, model taki krasnalowaty 4. tuniko-sukienka babydoll, rozmiar M/L , dwuwarstwowa, na wierzchu mgiełka w grochy pod spodem doszyty top, na biuscie wszyte gumki, ladna kokardka na biuscie, rekawki bufki z gumkami, stan bdb - nie ma, izabelinka 5. kombinezon, lekki, lejący materiał, czarny, w realu tak nie błyszczy to wina paratu , z metki rozmiar 38/40, ale wg mnie pasuje na 42/44, dekold kopertowy. tasiemka do przewiazania w pasie, szerokie nogawki, zapinany na kryty zameczek z tylu, stan bdb 6. płaszcz pikowany, Akademiks, rozmiar z metki Xl bedzie dobry na L i XL, noszony zeszlej zimy, bardzo cieply, bardzo lekki, wypełnienie w pierza, duzy kaptur obszyty futerkiem, zapinany na zamek, w pasie pasek z zapieciem, wciecie w talii, rozporki po bokach na dole, mozna nosic zapiete mozna odpiete, dl. plaszcza ? (ja mam 174cm i siega mi lekko za kolano) , w realu tak sie nie blyszczy jest bardziej matowy, stan bdb, wyczyszczony chemicznie, dzis odebrany z pralni, wymienie tylko na inny plaszcz /kurtke na zime r. L, z paskiem w talii, dl. do kolana, lekko przed kolano, lub na skórzane kozaki r. 40/41 7. szalik czarny indyczek, bdb 8. komplet czapka + szalik, hand made, bdb 9. ciepła pidżamka, 100% bawełna, taka jakby frotka, bardzo ciepła idealna na zimowe noce, góra z dl. rekawem, dlugie spodnie, jasny błękit, zapinana na pare guziczkow, wyhaftowany reniferek i napis Merry Christmas, rozmiar z metki XXL, bedzie dobra na 42/44, stan bdb 10. krotkie spodenki, Miss Selfridge, nowe bez metek, kupilam bez mierzenia, sa na mnie za duze, rozmiar z metki 42, ciemno-szary kolor w paseczki - szare i turkusowe, dwie kieszonki po bokach, fajne zaszewki,wg mnie mają krój biodrówek, wymiary: pas: 46x2 biodra: 57x2 dl. od paska do dolu nogawki: 30 stan przod: 24 stan tyl: 37 - nie ma, mucia18 wymienione: 9. torebka karmelowa SOUTH, ekoskora, miesci A4, regulowany pasek, mozna nosic przez ramie przewieszona, albo na ramieniu po skroceniu paska - nie ma , soll
Edytowane przez Wisniowysad Czas edycji: 2010-12-28 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Torebka pikowana,staniki panache,buty,ubrania rozne od S do XXL i dla dziecka 0
1. duuuuza chusta w kolorze nude ze zlota nitka, ciepla, bdb
2. kurtka zimowa pikowana dla dziewczynki, Palomino, rozmiar 122, jak nowa, przy kapturku futerko 3. mini sztruksowa Beneton rozm. 42/44, , nude bdb 4. kardigan nude Marks&Spencer rozm. M, zapinany na guziczki , bdb 5. kurteczka zimowa dla chlopca Next, rozm. 92, granatowa ciepla, bdb 6. *bransoletka szeroka brązowa, plastik * dwie bransoletki brąż-beż, kształt jajowaty nie sa okrągłe, jedna szersza druga wezsza, 7. * bransoletka metal, * bransoletka szeroka, plastik, C&A 8. * bransoletka H&M, kolor stare zloto i kolorowe kamyki * bransoletka zielona chyba szklana 9. koraliki: - masa perlowa, nieregularny ksztalt - czarne male perelki szklane 10. koraliki: - serduszka z masy perlowej 6szt - plastikowe duze koraliki z brokatem 6szt
Edytowane przez Wisniowysad Czas edycji: 2010-12-18 o 14:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1. stanik, Panache Superbra, Eliza, brazowy, haftowane rozyczki, rozmiar 65HH eu, 30HH uk, stan bdb
2. lezaczek-bujaczek 3. stanik F&F 36DD, bdb 4. duza, ciepla, dzianinowa chusta, ladny azurowy wzor, miekka, mila w dotyku, biala, stan bdb 5. gruby sweter rozowy melanz, w piekne warkocze, dl. do polowy pupy, rekaw 3/4, rozmiar z metki XXL, ale to takie L,XL, stan bdb 6. waski pasek lakierowany, szary, dl. 80pare cm, stan bdb 7,8. damskie grube, cieple rekawice narciarskie, z jednym palcem, ladny niebieski kolor, od wewnatrz podszyte skórką w miejscach gdzie trzyma sie kijki, nie sa nowe, byly uzywane pare razy na sniegu, trzeba je wyprac, bo sa na krawedziach przybrudzone, ale nie maja dziur, sa puchate w srodku, baaardzo cieple, z metki rozmiar M, ale to bardziej uni 9,10. dzianinowa sukienka Amaranto, nowa bez metek, czarna z fioletowymi paskami, luzny golfik, dl. do kolan (przy wzr. 175cm) ciepla, rozmiar z metki 40, najchetniej wymienie na czarne kozaki 40, male 41 wymienione: 9. dluuuugi szalik, cieply, milutki, bdb - nie ma, katges
Edytowane przez Wisniowysad Czas edycji: 2010-12-19 o 12:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1. sukienka bombka r. 38, m dwie male wady - rozprucie tej ozdobnej szarfy co idzie pod biustem (pod pachą dl. 3-4mm) i malutka zaszyta dziurka kolo zamka (tez pod pacha) poza tym ok,
2. czapka handmade, krasnal, bdb 3. depilator Philips model HP 6400 , raz uzyty, dostalam w prezencie od meza bo zawsze marzylam, ale to nie dla mnie mam stanowczo za niski próg bólu ![]() 4. sukienka wełniana (w tym 17% angory) kolor postacjowy, dekold w serek, dl. do kolana (przy wzr. 174cm) rozmiar 42/44, stan bdb 5. skorzany pasek, jak nowy, zapinany na zatrzaski, na wąską talię, małe S,
Edytowane przez Wisniowysad Czas edycji: 2010-12-28 o 20:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1.sukienka wieczorowa, ciemne bordo r. 40, sznurowany gorset, dluga spodnica, gratis bluzeczka Pimkie ktora pasuje do spodnicy, dlugi szal na ramiona , bdb
2. sukienka wieczorowa, w kolorze starego zlota, r. 44 z metki, ale goset jest sznurowany wiec moze byc tez na 42,40, dluga spodnica, ozdobna falbanka na gumkach przy biuscie, spodnica w ksztalcie A, bdb 3. narzuta na lozko jasny krem, dla zainteresowanych wymiary 4. lniana kremowa marynarka, r. 40, jak nowa , mozna wywinac rekawy, jakas wloska firma 5. spodnie rurki, Wrangler, szare przecierane, wysoki stan, r. 38/40, stan bdb, beda dobre na wzrost 174-176cm, stan db+, male przetarcie na szwie od wew. i troszke przytarte nogawki na dole
Edytowane przez Wisniowysad Czas edycji: 2010-12-18 o 14:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1. nowe spodnie jeansowe Cross, rozmiar 27/34, fajny ciemny kolor
2. spodnica jasny krem, olowkowa, dl. do kolan, podwyzszony stan, bdb 3,4. marynarka granatowa w biale kropeczki, z bialymi lamowkami i guzikami, na metce rozmiar 42, ale to wg mnie 38, na podszewce, stan bdb - wycofana z wymianki wymienione: 6. torebka,czarna, duuuzo przegrodek w srodku, stan jak nowa, w srodku brak sladow uzywania, jedynie porysowana ozdobna klamerka ta zlota na zapieciu, pasek regulowany, ekoskorka, w realu tak sie nie swieci to wina aparatu , nie miesci A4 to raczej takie wieksze A5 - nie ma, katges
Edytowane przez Wisniowysad Czas edycji: 2010-12-18 o 14:47 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
1. szczeniaczek-uczniaczek FischerPrice, jak nowy, wszystko działa,
Edytowane przez Wisniowysad Czas edycji: 2010-12-03 o 12:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
1. drewniana suszarka do naczyń IKEA, bdb, skladana
2. drewniany stojak na butelki z winem , skladany, bdb 3. bolerko, krotki sweterek Atmosphere, r. 40/42, szary melanz, bdb, zapinany na duze guziki i wiazany pod biustem na sznureczek 4. olowkowa spodnica dzinsowa, r.42/44, ze streczem, dl. do kolan 5. komplet poscieli satynowej, oliwka plus krem, delikatne hafty na kazdym elemencie, raz zalozona i wyprana, poszewki 0 oliwkowe, poszwa na koldre krem, poduszeczki male tez krem rozm. 160x200 6. 2 paterki stalowe z el. drewnianymi i duza drewniana petera z 5 czesciami na przekaski
Edytowane przez Wisniowysad Czas edycji: 2010-12-03 o 11:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
1. bikini, r. 38, z tylu na majteczkach napis BRAZIL, w przodu doszyty pasek z koleczkiem niebieskim, bd
Edytowane przez Wisniowysad Czas edycji: 2010-12-18 o 14:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
dokładka:
1. sztuczne futerko, czekoladowy brąz, rozmiar 40, 2. sukienka 100% len, na szelkach, zapinana na drewniane guziki, krój bombka, rozmiar 40 3. sukienka, ozdobiona kamieniami, slicznie sie uklada, rozmiar 42 4. koszula czarna r. 40, gumki w rekawach w dwoch miejscach, 5. spodnico-spodnie, Papaya, r. 40, khaki 6. bluzka, turkusowa r. 42/44 7. sweterek nietoperzowaty, r. 42/44, turkusowy 8. koszula czarna, żabot, r. 40/42 9. krotki sweterek Evie, r. 40 10. bolerko NewLook, r. 40/42
Edytowane przez Wisniowysad Czas edycji: 2010-12-06 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
1. spodnie tweedowe, TommyHilfiger, brazowe, w krateczke, z różową podszewką, biodrówki, z metki 38, ale to takie wieksze 38, jak nowe
2. bluzka , tunika MarksSpencer, rozmiar 40, kopertowy dekold, z tylu na plecach gumeczka wszyta, dopasowuje sie ladnie pod biustem, bedzie pasowac na C, w rzeczywistosci tak nie swieci, jak nowa Edytowane przez Wisniowysad Czas edycji: 2010-12-18 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
coś za torebkę pikowaną?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
co
---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- cos za pikowana?
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1279908917 ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1279905836
cos u mnie za jedną lub obydwie pary butów z powyższej fotki? pod warunkiem że któreś to rozmiar 36/małe 37..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1279907734 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1279908337
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post47257715 "Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
z Twojej wish oprócz kosmetyków i książek mam jeszcze biżuterię i torebki..a ksiażkę o znaczeniu imion już zdobyłam więc dlatego pytam o torebkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
coś u mnie za którąś z tych rzeczy? :-* jaki rozmiar ma ten komplet bielizny?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1279908613 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1279905209 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za jedną albo drugą spódniczkę różową oraz tą bluzeczkę https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1279907734 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Zgłaszam się po tusz do rzęs i Kerastase
![]()
![]() |
![]() |
#25 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zaraz przejrze reszte watkow i odpisze wiedzialam ze torebka bedzie miala wziecie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- [1=7573f32a00df3aa23f07f56 dc385049758d6ab33_6578f43 26d8a4;20883024]coś u mnie za którąś z tych rzeczy? :-* jaki rozmiar ma ten komplet bielizny? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1279908613 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1279905209[/QUOTE] odpisalam
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#29 | ||||
Zakorzenienie
|
odpisalam
---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:27.