|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Chce zmienic kolor!!
mam problem robiłam sobie kiedys blad pasemka(jestem naturalna brunetka)które mi wyszły niestety żułtę wiec pofarbowałam je na czarno.Teraz gdy farba zaczeła schodzić przeswituja mi te pasemka.Chciała bym rozjaśnic włosy z czrnych na jasny braz...jak to zrobic by wyszedł ładny kolor i by było to jak najmniej szkodliwe dla włosów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: Chce zmienic kolor!!
witaj! ja kiedys zrobilam tak ze rozjasnilam wosy pasemkami i na te rozjanione pasemka polozylam jasny blond, od razu rozjasnilo to wloski i byly raczej brazowe a nie czarne, jest taka farba Magma ktora rozjasnia wloski na konkretny kolor , wejdz na strone welli i zobaczysz jakie sa jej odcienie, ja mialam nia robione biale pasemka ale sa rozne odcienie! dziala tak ze od razu nadaje konkretny kolor, i dziala na malowane wlosy! alkbo poszukaj najlepiej zakladu fryzjerskiego gdzie pracuja na Welli. pozdrawiam...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:19.