|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Essence "Moonlight" - kiedy?!
Kochane Wizażanki!!!
Odkąd dowiedziałam się o istnieniu limitowanki "Moonlight" firmy Essence dostałam bzika i nieustannie poluję na nią w "Naturce". Jednak mam spory kawałek do drogerii od domciu, a na dworze zimno coraz bardziej ) mam lenia. Zimy nie lubię ze względu na temperaturę jaka wtedy panuje, a ciepłolubna jestem i zmarźluch przeokropny Jeżeli któraś z Was, drogie dziewczynki ma jakieś poufne informacje na temat daty kiedy "Moonlight" ma się pojawić na polskim rynku: PODZIELCIE SIĘ NIMI, BŁAGAM Z CAŁEGO SERDUSZKA!!!! Proszę, szukałam gdzie się da i nie wiem kiedy będę mogła kupić ten śliczny pędzelek i rozświetlacz do twarzy z tej serii. Pomocy, jesteście moją ostatnią deską ratunku!!!! Z góry przeogromne podziękowania i wielkie całusy |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Essence "Moonlight" - kiedy?!
Hm, przede wszystkim: trudno wejść na wątek o Essence i przejrzeć parę postów?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=332360&page=151
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Co nie zmienia faktu, że Moonlight najpewniej w PL nie będzie wcale
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
NIE BĘDZIE JEJ W POLSCE?!
"Tosz" to skandal!!! ![]() Czyli nie obejdzie się bez wizyty u naszych zachodnich sąsiadów?? Dlaczego nie pozwolą nam delektować się świetną serią "Moonlight"?? Dlaczewgo?!
|
|
|
|
|
#5 |
|
po prostu Em :)
|
Moonlight jest już w Polsce.
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
NAPRAWDĘ JUŻ JEST??
Cudowna wiadomość!! Może wydam Wam się opóźniona, ale cóż... zależy mi na pędzlu i rozświetlaczu z tej serii. BAAAAARDZO, BAAAAAAAAAAAARDZO MOCNO Boshe, chyba oszaleję ze szczęścia!!! Oki, Dziewuszki, idę spać, jutro rano biegnę do Natury Emememsiku kochany, dziękuję Ci przeogromnie za tą wspaniałą informację ---------- Dopisano o 02:03 ---------- Poprzedni post napisano o 01:49 ---------- Jednak nie jest mi jeszcze dane pogrążenie się we śnie, albowiem ponownie jestem. Aby nie oszaleć z ciekawości (strasznie niecierpliwa jestem, niestety Emememsiku, skąd wiesz, że już jest ta limitowanka na naszym polskim rynku?! Proszę o szybciutką odpowiedź |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
O moonlight collection dziewczyny pisały w wątku o Naturze i o kosmetykach essence.
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Tak, dużo przegapiłaś, bo jest cały wątek o kosmetykach Essence.
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
hej. mam pytanie: czy ma któras nieużywane kosmetyki moonlight do sprzedania?? ;P
wieem, głupie pytanie, i w ogóle to obudziłam się po roku, już za późno troche ;( Ale gdy widziałam ta serie to mi sie wydawało, że to podróba, bo czemu nie pisze "new moon"?? . więc ma może przez przypadek któraś?? nie używała przez rok i kosmetyki przeleżały? ;P zależy mi na Błyszczyku tym różowy (zapewne 02 live forever) i lakierze (into the night albo live forever). Gdyby ktoś miał prosze o odpowiedź...
|
|
|
|
|
#13 |
|
|
Podróba?
|
|
|
#14 |
|
Przyczajenie
|
Ojjj... no podróba w sensie że nie oryginalne, że nie jest zaznaczone: Summin Entertaiment bla, bla bla, all right riserved itp., a poza tym że nie pisało po prostu: the twilight saga: new moon. To ma ktoś?? ;P
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
"se" myślę,co oni ode mnie chcą ....
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.

) mam lenia. Zimy nie lubię ze względu na temperaturę jaka wtedy panuje, a ciepłolubna jestem i zmarźluch przeokropny