|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
2 pytania dla studentek.
Złożylam podanie o akademik , ile czeka sie na odpowiedz? i w jakiej formie ona przychodzi? najbardziej mnie interesuje ile sie czeka i kiedy można sie wprowadzic.
Jeszcze jedną pytanie jak usunąć moje wątki w mojej poczcie ktore jush nie bedą mi potrzebne xdd nie wiem gdzie to jest xd _______ wird alles gut. |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 2 pytania dla studentek.
To zależy jaka Uczlenia, zazwyczaj pisza terminy do których są przyjmowane wnioski i kiedy ogłoszenie czy dostałaś czy nie.
|
|
#3 |
|
Konto usunięte
|
Polecam dzwonic nawet po terminie wyników
![]() Czasami ktoś rezygnuje
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Na większości uczelni w połowie sierpnia wiadomo już, kto dostał miejsce, wtedy ogłasza się ewentualny nowy nabór wniosków jeśli są jeszcze wolne miejsca. A co do tego kiedy można się wprowadzać - niektóre akademiki działają w wakacje, więc można choćby dziś, ale większość przyjmuje studentów na rok akademicki 29 lub 30 września.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Dalej nic z tego nie czaje xdddd chodzi mi ogólnie o Uniwersytet Śląski xdd
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:27.