|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
:)
Cześć Dziewczyny
Chciałabym abyście spojrzały na pewna sytuację i powiedziały co myślicie. Mam nadzieje, że nie zaśmiecam, ale dręczy mnie ciekawość Opowiem pokrótce:Powiedzmy, ze dochodzi do zbliżenia miedzy facetem, a kobietą, ale nie sex, po prostu pocałunki. Oni nie są parą. Sytuacja ma miejsce 2,3 razy. Nie organizują ustawianych spotkań, tak po prostu wychodzi, spontanicznie. Potem spotykają się przypadkowo, mają wspólne towarzystwo. I on całuje ją na pożegnanie w usta, tz. cmoka w usta, ale czemu nie w policzek? I tak jest za każdym razem. Wiecie nie zastanawiałabym się nad tym gdyby to miało miejsce 1raz, ale to się powtarza już z 2-gim chłopakiem. Czy coś w tym jest głębszego? Bardzo mnie to ciekawi i prosze o opinie co myslicie na ten temat
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: :)
Ja mysle ze wypadaloby zapytac chlopaka, czy jest cos w tym glebszego.
Nie ma co myslec, trzeba dzialac. |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Wiesz Merys, ale ja sobie myślę, ze oni by się nie zastanowili nad odpowiedzią i pewnie usłyszałabym coś w stylu: a tak jakoś/ z przyzwyczajenia/ a czemu by nie? albo "ja tak z każdą"
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam tak kiedyś z dwoma facetami i obaj byli zakochani, a ja z kolei nie. Pocałunki jednak były przyjemne
Może będzie z tego coś więcej? Ale ja żyłam w innych czasach, kiedy nie spotykało się z kobietą tylko dla seksu jak się teraz czyta.Trudno powiedzieć czego oczekują Ci konkretni faceci.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Po prostu zapytaj, dlaczego tak robi.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Gdybym takie cos uslyszala, to odpuscilabym sobie rozmyslanie nad pocalunkami i ze moze byc w nich cos glebszego. Im wiecej myslisz, tym bardziej sie nakrecasz, napalasz, az w koncu mozesz sie zakochac/zauroczyc.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
- -' nic glebszego niz pocalunek zapewne w tym nie ma.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Żurawinko, wiesz ten 1-wszy jest prawiczkiem, ale sam powiedział, ze mu sie do tego nie spieszy. Ale 2-gi to jest zagadka. Jestem przekonana, ze o łóżko mu nie chodzi. Wczoraj usłyszałam jak mówił, ze nawet jak mu sie dziewczyna spodoba to nie brnie w to, stopuje, bo na dzień dzisiejszy nie chce sie zakochać. Dziwnie to brzmi, ale to jego wolny wybór.
Wychodzi na to, ze robią to bezmyslnie
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Może po prostu przyjemnie czasami kogoś cmoknąć, a łatwiej cmoknąć osobę, z którą już się to robiło (i bez ryzyka, że dostanie się za to w papę
)
1. Anonimowość w internecie to mit. 2. Wszystko wrzucone do internetu zostanie w nim na zawsze. 3. Jeżeli wyśmiewasz czyjś błąd ortograficzny to znaczy, że nie masz argumentów. Rozsądek przede wszystkim.
![]() Pisz poprawnie zamiast szukać wymówek...! ...albo chociaż się staraj - tak jak ja ![]() |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Może liczą na coś więcej
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
dziękuje dziewczyny za odpowiedzi
![]() Tak jak jedna z was napisała, nie będę się wkręcać w takie myśli. może kiedyś ich zapytam
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
miałam znajomego który w usta witał się z każdą dziewczyną
tak po prostu jak już chwilę ją znał to dla niego było to normalne tak samo jak niektóre dziewczyny witają się w usta przy dłuższej znajomości to faceci widocznie też mają takie potrzeby nie ma w tym żadnej filozofii :P
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym zapytała. Może robią tak po prostu, a może im zależy. Lepiej się spytać niż się zastanawiać
|
|
#15 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dużo zależy od tego jakie to są pocałunki i w jakich sytuacjach
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:56.

Chciałabym abyście spojrzały na pewna sytuację i powiedziały co myślicie. Mam nadzieje, że nie zaśmiecam, ale dręczy mnie ciekawość
Opowiem pokrótce: