![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Dior, Dr. Hauschka, Vichy, Scholl i parę innych :)NIEAKTUALNE Witam! Mam na wymianę parę kosmetyków, mam nadzieję, że znajdzie się ktoś komu się przydadzą ![]() 1. Nawilżający podkład mineralny DIORSKIN Nude 021 (odcień raczej jasny), ciężko jest określić zużycie, ale jest prawie cała buteleczka używałam go nawet nie przez tydzień. 2. Podkład do skóry z niedoskonałościami VICHY NORMATEINT 35 sand, też prawie cały, użyty ze 3 razy. 3. Krem nawilżający + lekki podkład NIVEA VISAGE YOUNG, Be Beautiful, użyty raz, może dwa. 4. Olejek normalizujący DR. HAUSCHKA, użyty 2 razy, więc jak nowy. 5. Krem odżywczo-nawilżający do stóp i paznokci SCHOLL, zużycie minimalne. 6. Preparat do prostowania włosów, chroniący przed temp. SCHWARZKOPF Supersoft, zużycie również minimalne. 7. Naturalny krem oliwkowy ZIAJA, całe zamknięte opakowanie jeszcze, kupiony 'na zapas' i oczywiście zapomniany ![]() 8. ESTEE LAUDER Soft Clean, oczyszczający krem do twarzy, Moisture Rich Foaming Cleanser, mniejsze opakowanie 30 ml, zużycie minimalne. - nie ma 9. 2 plastry oczyszczające 'na wągry' :p NIVEA 10. Mała próbka DIOR One Essential, serum pobudzające skórę 2 ml, nieużywane Nie szukam niczego konkretnego, przydałby mi się jakiś dobry krem nawilżający, najlepiej jakiś apteczny albo do cery wrażliwej, jakiś fajny tusz do rzęs albo perfumy, sama nie wiem ![]() ![]() Chętnie przyjmę również hennę brązową lub grafitową w kremie najlepiej Refectocil! Edytowane przez nicole697 Czas edycji: 2010-07-30 o 11:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dior, Dr. Hauschka, Vichy, Scholl i parę innych :)
jeszcze cos :P
11. Krem do cery problemowej PITYVAL La Roche Posay, jakieś 80% 12. Reszta zapachu BURBERRY Weekend, tj. 30 ml a ile z tego zostało - trudno mi to określic, zrobiłam za to zdjęcie w 2 pozycjach ![]() Edytowane przez nicole697 Czas edycji: 2010-07-29 o 10:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za:
4. Olejek normalizujący DR. HAUSCHKA, użyty 2 razy, więc jak nowy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
coś za: 1. Podkład DIORSKIN Nude 021 4. Olejek normalizujący DR. HAUSCHKA, użyty 2 razy, więc jak nowy. 9. 2 plastry oczyszczające 'na wągry' :p NIVEA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1273505499 1. Podkład DIORSKIN Nude 021 (odcień raczej jasny), ciężko jest określić zużycie, ale jest prawie cała buteleczka używałam go nawet nie przez tydzień. 2. Podkład do skóry z niedoskonałościami VICHY NORMATEINT 35 sand, też prawie cały, użyty ze 3 razy. ??
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
coś za podkład dior lub vichy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
za krem Pityval i ew. olejek Hauschka - może coś znajdziesz ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
odpisałam u Was
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
5. Krem odżywczo-nawilżający do stóp i paznokci SCHOLL, zużycie minimalne.
6. Preparat do prostowania włosów, chroniący przed temp. SCHWARZKOPF Supersoft, zużycie również minimalne. coś u mnie?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Może u mnie znajdziesz coś z Diorskin Nude?
![]()
![]() |
#16 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() edit. już nie ma vichy do stóp . Wymieniony ![]() Edytowane przez yazoo Czas edycji: 2010-05-11 o 09:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
8. ESTEE LAUDER Soft Clean, oczyszczający krem do twarzy, Moisture Rich Foaming Cleanser, mniejsze opakowanie 30 ml, zużycie minimalne.
coś u mnie w zamian?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
1. Podkład DIORSKIN Nude 021 (odcień raczej jasny), ciężko jest określić zużycie, ale jest prawie cała buteleczka używałam go nawet nie przez tydzień.
cos za niego ? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
z kosmetykow inreresuje mniejeszcze:
2. Podkład do skóry z niedoskonałościami VICHY NORMATEINT 35 sand, też prawie cały, użyty ze 3 razy. 9. 2 plastry oczyszczające 'na wągry' :p NIVEA 5. Krem odżywczo-nawilżający do stóp i paznokci SCHOLL, zużycie minimalne. no i adidasy obie pary ![]() Zróbmy mega wymianke ![]()
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za olejek DR. HAUSCHKA????
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:36.