|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Super film antyateistyczny na YouTubie! Kubeł pomyj wylany na głowy ateistów! |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Super film antyateistyczny na YouTubie! Kubeł pomyj wylany na głowy ateistów!
"Kto nie skacze jest pedałem" i banda podskakujących bezmózgów sprawiła, że wyłączyłam po zaledwie kilku minutkach i nie wyłapałam sensu ogólnego..
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Super film antyateistyczny na YouTubie! Kubeł pomyj wylany na głowy ateistów!
eee?
W rzekomo cywilizowanym kraju ![]() Nie wiem, kto ten film stworzył. Jedna z najbardziej żałosnych rzeczy, jakie widziałam ![]() Kto komu broni być ateistą albo gustować w ludziach tej samej płci? Co do tego drugiego - tego się nie postanawia ot tak, z samego siebie. Zastanawia mnie, co takie osoby zrobiłyby, gdyby to ich dzieci były ateistami czy homoseksualistami. Co, wyrzekliby się ich? Ed. Żeby nie było - nie obejrzałam do końca.
Edytowane przez olasia99 Czas edycji: 2010-07-27 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Szczerze mówiąc nie widzę sensu, po co w ogóle takie bzdury oglądać...
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
pierwsza zasada: nie karmić trolla.
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
A ja nie widzę powodu, żeby takie coś (nawet nie włączam) było na Wizażu.
Wizaż broni, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi ![]() Muszynianko - woooooow ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Kasza Manna Czas edycji: 2010-07-27 o 19:54 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
eee...
raz. czytajac opis do filmu...ateista=zboczenie c.? ciemnogród. dwa. co ten filmik ma przedstawiać?... bez sensu składu i ładu.
Forrest Gump: Nie wiem, czy każdy z nas ma swoje przeznaczenie, czy może wszystko dzieje się przez przypadek. Myślę, że i jedno i drugie. Może i jedno i drugie dzieje się w tym samym czasie. czerwiec 2011. kolejna obrona. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Żenujące.
Myślałam, że chrześcijaństwo to religia miłości, nie nienawiści.
#10 |
Zakorzenienie
|
obejrzałabym ale po tytule mi się odechciewa
wnioskuję tylko, że nie ma to jak robić sobie kupę na własnym dywaniku próbując trafić w dywanik sąsiada...
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Czemu ci wszyscy demonstrujący mają takie mało inteligentne wyrazy twarzy? Naprawdę, wyglądają jak najgorszy sort robotników fizycznych z robot interwenyjnych w gminie, co to nawet miotły i łopaty prosto utrzymać nie potrafią - zapewne też takie prace większość wykonuje
![]() Dla mnie tacy ludzie to jakiś kompletny margines społeczny, sorry za wyrażenie, ale tępa biedota z blokowisk, która w taki sposób odnalazła jedyną możliwość dowartościowania się. Bo normalni ludzie takich akcji nie odstawiają na pewno, |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
![]() Młodzież wszechpolska i wszystko jasne ![]()
1. Anonimowość w internecie to mit. 2. Wszystko wrzucone do internetu zostanie w nim na zawsze. 3. Jeżeli wyśmiewasz czyjś błąd ortograficzny to znaczy, że nie masz argumentów. Rozsądek przede wszystkim.
![]() Pisz poprawnie zamiast szukać wymówek...! ...albo chociaż się staraj - tak jak ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
I co, jako ateistka, mam się czuć rozbawiona, zażenowana..? Co to ma być?
Bardzo to słabiutkie, przykro mi ![]() Nie lepiej... poczytać książkę?
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Zenujące. Nie wiem po co na wizaż wrzucac filmy tego typu.
Do czego ma to nawiązywać? Takie nawracanie na siłe czy jak? Tytuł : Super film antyateistyczny na YouTubie! Kubeł pomyj wylany na głowy ateistów! to przesada. Nie wiem co w tym super?! Wnioskuje, ze autorka nie jest ateistką, więc gratuluję świadectwa wiary, gdy chce się pomyje wylewac na głowę innych dlatego, że nie wierzą w to co my. Osobiście, jestem zniesmaczona. |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To raczej nie ma na celu nic poza rechotaniem z oburzonych ateistów.
1. Anonimowość w internecie to mit. 2. Wszystko wrzucone do internetu zostanie w nim na zawsze. 3. Jeżeli wyśmiewasz czyjś błąd ortograficzny to znaczy, że nie masz argumentów. Rozsądek przede wszystkim.
![]() Pisz poprawnie zamiast szukać wymówek...! ...albo chociaż się staraj - tak jak ja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Urocze... To już jest ten poziom głupoty który mnie nawet nie drażni, bardziej fascynuje - teoretycznie osobniki z próżnią zamiast mózgu nie powinny funkcjonować, a jednak im się to udaje. Kiepski żart ewolucji.
Filmik obejrzałam cały - strasznie niespójny i niekonsekwentny, głupota aż bije po oczach. Swoją drogą, ciekawe co by powiedział Dmowski, człowiek inteligentny i wykształcony, gdyby zobaczył, jacy kretyni się na niego powołują... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.