![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Dziurkacze + art. dekoracyjne - akcja :)![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez carrot Czas edycji: 2010-07-06 o 11:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
![]()
To jak już skompletujesz wszystko, wyślij mi PW dotyczące zasad, wzorów i cen.
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dziurkacze + art. dekoracyjne - akcja :)
ja też jestem zainteresowana ;-)
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
A mnie interesuje czy można otrzymać za zakupy fakturę i czy można płacić przelewem.
Będę wdzięczna za pełną ofertę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja też bym była pewnie zainteresowanalatego czekam na jakiekolwiek informacje, a czy mogłabyś chociaż w przybliżeniu podać ceny jakie obowiązywały kiedyś w poprzednich akcjach??
Zapraszam Serdecznie ![]() Origami wędrowniczek: Monika_75>honka'>JaneB>hejasz>Pagata>ewel ika>dagus_gd>poppy>Alexan draM>joanwi>nir>agniesia1 25>Damurek>kaariokaa>JA ![]() Już praawie w domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Wzorniki dziurkaczy dodane
![]() ![]() Aha, póki co ani faktur ani paragonów wystawiać nie mogę. Może przyszłościowo się coś uda, ale nie obiecuję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Ja też z przyjemnością dołączę do akcji
![]() Jak się cieszę, że nie przegapiłam. Zasady rozumiem podobne jak ostatnio? Czyli jak się zdecyduję, to konkrety podaję tu lub na PW-tak? Pozdrawiam Kasieńko-Dobra Duszyczko ![]() Wspaniale, że znów się podjęłaś tej akcji-dziękuję ![]()
......................... ......................... ........................ Pozdrawiam cieplutko ![]() Mój skromny kącik: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=385125 Mój mały (skromny) blog: http://chwilapasji.blogspot.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Miki
![]() ![]() Aaaaa, zapomniałam że brzegowe są dwa nowe wzory o ile mnie pamięć nie myli!!! Dodam je po weekendzie jak tylko wrócimy do domku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
No to czekam na nowy wzór brzegowych
![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Madzia, są już
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Kasiu, już nie mogę się doczekać nowych dziurkaczy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Czy te słabo widoczne tzn że są niedostępne i co oznacza ten fiolecik ;-)
Pytanie: do kiedy składamy zamówienie, czy ceny widoczne są aktualne, oraz kwestia kosztów wysyłki - proszę o info
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Asiu, do 25 maja zbieramy zamówienia. Koszty przesyłki każdemu indywidualnie obliczam na podstawie oszacowanej wagi przesyłki. Ceny są aktualne. Biała plamka na niektórych wzorach oznacza jego niedostępność. Fiolet z kolei oznacza nowsze wzory.
Ludeczko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
tez jestem zainteresowana! czy gilotyne tez mozna kupic?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Zana, pewnie że można
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Mam jeszcze jeden dylemacik a'propos serc w jednej wielkości są 2 typy, jednak rysunek nie bardzo oddaje "o co kaman"np. 9 i 220 w AD-120; 9 i 23 w AD-115
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Jupi, wreszcie dostałam cenniki. Postaram się w weekend Wam przekazać info.
Asiu, różnica jest w brzegu serduszka. W AD120: 9 - ma poszarpany brzeg, a 220 - to serduszko z gładkim brzegiem. W AD115: 9 - poszarpany, 23 - gładkie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
oki dzięki bo tak słabo widać na obrazku - no ja już 3 raz przeglądam i wykreślam, wpisuję, wykreślam - och jak trudno się zdecydować...
![]() |
#19 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wszystko przez te ograniczone fundusze... ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Bo najchętniej zamówiłabym prawie wszystkie...
......................... ......................... ........................ Pozdrawiam cieplutko ![]() Mój skromny kącik: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=385125 Mój mały (skromny) blog: http://chwilapasji.blogspot.com/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Przepraszam, że to tyle trwało... Złożenie tego do kupy trochę czasu wymagało. Wreszcie wszystkie wzorniki i ceny są.
Czas zbierania zamówień wydłużyłam, bo tym razem zainteresowanie jest niestety mniejsze. Umówiłam się z panem, że w zamian za dobre ceny będzie większe zamówienie ale zaczynam się martwić.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
carrot, a moze rozreklamuj akcje na innych forach?
Edytowane przez zana_zana Czas edycji: 2010-05-24 o 11:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Jej Kasiu... ile nowości dorzuciłaś
![]() Ja już chciałam się wycofać bo zbyt wiele mi się podobało i na razie nie bardzo mogę złożyć dużego zamówienia. Ale jak zobaczyłam co tu dla nas masz, to stanę na głowie, żeby spełnić te moje małe marzenia. Wspaniale, że wydłużyłaś czas na zamówienia... Może nas jeszcze przybędzie?... Ba! Z pewnością przybędzie! Pozdrawiam ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=carrot;19293131]Ogłaszam akcję zamówieniową na dziurkacze oraz artykuły dekoracyjne firmy Dalprint.
Czas składania zamówień wydłużam do 30 maja. Póki co nie mam możliwości wystawienia faktury ale pracuję nad tym, by przy kolejnej akcji coś się udało z tym fantem zrobić. A teraz zasady dla niewtajemniczonych ![]() 1. Zainteresowane zakupem osoby proszę o wysłanie posta/PW z zamówieniem w formacie: model: nr;nr;nr np.: AD105: 13; 15; 24 (oddzielajcie numery średnikiem, bardzo proszę...). 2. Po dokonaniu przeze mnie podliczenia wysyłam informację z kwotą do zapłacenia (powiększoną o koszty przesyłki) oraz namiarami na konto. 3. Po zebraniu wszystkich zamówień i płatności wysyłam zamówienie do dostawcy i jak tylko dostanę informację, że towar jest do odebrania natychmiast przystępuję do swojej pracy: jadę po odbiór, skrupulatnie rozdzielam przydziały ![]() ![]() Art. dekoracyjne + narzędzia: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziurkacze: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez prof1c Czas edycji: 2010-05-25 o 15:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
i nie wódź nas na pokuszenie.....
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Prof1c, jasne że tak ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Ale ja nic nie cytowałam to ktoś przede mną. Ja mam sporo, ale dobrze że mam trochę czasu na przemyślenia
Gapa ze mnie to nie do mnie była ta uwaga ;-)
Mój wątek jest TU ![]() Zapraszam też na blogi ![]() Papierowe wariacje Asiola Digi-Asia Nalewki domowe Edytowane przez asia3city Czas edycji: 2010-05-29 o 17:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
A możesz powiedieć jakie są wzory karbownic??
Zapraszam Serdecznie ![]() Origami wędrowniczek: Monika_75>honka'>JaneB>hejasz>Pagata>ewel ika>dagus_gd>poppy>Alexan draM>joanwi>nir>agniesia1 25>Damurek>kaariokaa>JA ![]() Już praawie w domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
To ja sie chyba tez przylacze do akcji
![]() Przemysle wszystko i dam znac ![]()
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Dodałam wzory karbownic, ostrzy do gilotyny, wytłaczarek oraz kombinerek. Wrzuciłam także wzornik dziurkaczy wycinająco-tłoczących.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Czy te wzory karbownic to są tylko dla tych dużych? A z małych są jakie wzory? Czy tylko ten na zdjęciu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.