|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
NOWE kosmetyki TYLKO na ciuszki i dodatki :)
Witam Was drogie wizażanki
))Mam na wymianę takie oto kosmetyki: 1,2) naturalny krem do twarzy do kazdego typu cery i w kazdym wieku, posiadam 2 sztuki rownież nowe mają taki zapach tak smakowity,ze z chęcią by się go zjadło :P|3)ABSOLUTNY HIT NA LATO!!!! Antycellulitowy żel na dzień z serii Perfect Body firmy Oriflame, bardzo wysoka jakość tego żelu jak i wszystkich ksometyków 4) Krem do rąk i paznoki o zapachu cytrusów! 5) Kulkowy antyperspiracyny dezodorant Volare, Nowy! 6)Melonowy kojący , chłodzący balsam do stóp, DUŻY 100ml Edytowane przez Sylwia_232 Czas edycji: 2010-07-26 o 11:35 |
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: NOWE kosmetyki TYLKO na ciuszki i dodatki :)
7,8) Pomadka Colour Attraction Oriflame Beauty odcień Rosewood, jes ona nowa, z tym, że jak widać na zdjęciu....z mojego powodu troszkę u góry zgnieciona :P ale nie bardzo, bo jak ują zamkalam, to zapomnialam ją zakęcic,zeby się schowala.....
jest rewelacyjna9) Woda toaletowa w atomizerze, niezbędna w naszych torebeczkach mała, podręczna 8ml (posiadam 3 sztuki)! oczywiscie też nowe10) MEGA HIT!!!!!! Tusz do rzęs WONDER! będę za niego wybredna!!!! jest z tej samej półki co tusz do ręs z Lancome , który jest za poad 130zł! czarny. 11) Woda toaletowa AMBER ! Dałam za nią dużo rowniez bede wybredna 50ml NOWA! fabrycznie zapakowana12) czarna kredka Giordani Gold, również z wyższej półki! Posiada na 2 końcu gumkę, dzięki której możemy wykonać makijaż SMOKY EYES, możemy mieć efekt przydymionych oczu, warta swojej ceny, wiec rowniez bede sie mocno nad nia zastanawiac
|
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
13) mydełka w 4 zapachach
grejpfrut, mango i jogurt, winogrono Voyage (nie ma na zdjęciu) ,kokosowego już brak14) niebieska kosmetyczka nowa! 15) kosmetyczka z okularami! nowa! |
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
coś za amber?
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post47257715 "Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." |
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Krem do rąk i paznoki o zapachu cytrusów! 6)Melonowy kojący , chłodzący balsam do stóp, DUŻY 100ml Woda toaletowa w atomizerze, niezbędna w naszych torebeczkach mała, podręczna 8ml MEGA HIT!!!!!! Tusz do rzęs WONDER! będę za niego wybredna!!!! jest z tej samej półki co tusz do ręs z Lancome , który jest za poad 130zł! czarny. 11) Woda toaletowa AMBER ! Dałam za nią dużo rowniez bede wybredna 50ml NOWA! fabrycznie zapakowana 12) czarna kredka Giordani Gold, również z wyższej półki! Posiada na 2 końcu gumkę, dzięki której możemy wykonać makijaż SMOKY EYES, możemy mieć efekt przydymionych oczu, warta swojej ceny, wiec rowniez bede sie mocno nad nia zastanawiac http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1280099683 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1280099683 |
|
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
coś za mydełka zapachowe?
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
cos za mydełka w 4 zapachach
grejpfrut, mango i jogurt, winogrono Voyage (nie ma na zdjęciu) ,kokosowego już braki naturalny smakowity krem do twarzy? odp u mnie
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
podobają mi się u Ciebie :
mydełka i woda 8ml może coś znajdziesz
Edytowane przez nisia1908 Czas edycji: 2010-07-27 o 00:56 |
|
|
|
#17 |
|
BAN stały
|
mam coś z wish, później wstawie Ci fotki, z ciuszkowego jeszcze by mi się podobały bokserki nowe, także mam nadzieje, że coś Ci się spodoba.
|
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
Długość ok 99-100 cm. Obwód w pasie ok 66. Troche względne te wymiary bo sukienka jest elastyczna. Co jeszcze z wymiarów Cię interesuje?
Postaram sie wszystko dokładnie zmierzyć
|
|
|
|
#20 |
|
BAN stały
|
up
|
|
|
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
jakiej firmy jest: 1,2) naturalny krem do twarzy do kazdego typu cery i w kazdym wieku, posiadam 2 sztuki
rownież nowe mają taki zapach tak smakowity,ze z chęcią by się go zjadło :P| ? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- oj, to nie.. jednak nie będę nim zainteresowana ![]() Pozdrawiam
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
hej u ciebie wpadło mi w oczko to
Woda toaletowa AMBER ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- ok rozumiem , niestety już nic mi w oczko nie wpadło
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:31.

))
jest rewelacyjna