![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dziewczyna - co myślicie
Witam.
![]() Niedawno poznałem dziewczynę. Ona 20 lat ja 2 lata starszy, jest sama. Spotkaliśmy się kilka razy rozmawiało się fajnie, nawet na pierwszym spotkaniu gdy zaproponowałem, że ją odwiozę to sama zaproponowała jeszcze pospacerowanie trochę....Na drugim spotkaniu dałem jej kwiatka za którego ładnie podziękowała... Teraz piszemy do siebie od czasu do czasu oraz można powiedzieć codziennie dzwonię do niej i rozmawiamy ok godziny, półtorej. Wczoraj podczas rozmowy zapytałem kiedy znajdzie czas żeby się spotkać to tylko odpowiedziała "nie wiem". Niby jest wszystko okej jednak mam dziwne odczucia.... Co poradzicie drogie koleżanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dziewczyna - co myślicie
Napisałeś że to Ty do niej dzwonisz. A czy ona do Ciebie też? Czy wychodzi też pierwsza z jakąś inicjatywą(poza tym spacerowaniem)?
Wydaje mi się że wszystko w porządku, a ona chce żebyś jeszcze troszkę się pomęczył ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
W sumie to ja zawsze dzwonię, tak samo jest z wyjściami... Jak pewnego razu mieliśmy iśc w jedno miejsce to napisałem "czy idziemy, czy może nie chce" odpisała że chce...
PS. Podczas naszych rozmów, wspominała np. że dla niej to jest śmieszne jak np ktoś mówi że kogoś kocha po 2 msc znajomości itp... Edytowane przez chlopaczek22 Czas edycji: 2010-07-27 o 07:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Taaa, dziewczyna gra niedostepna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Też tak robiłam
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Owszem nie zamierzam się poddawać ale szczerze nie wiem jak ją podejść
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Na to nie ma sposobu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Albo że koniecznie musisz jej pokazać jakąś tam kafejkę. Albo że musisz zabrać ją w jedno piękne miejsce. Lub pokazać swojego psa. Wymyśl dobry pretekst, ustal termin i do roboty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale popieram dziewczyny - musisz być wytrwały i się nie zrażać, dziewczyna gra niedostępną, ale widać jej też zależy na tych spotkaniach, skoro chętnie się z Tobą widuje, rozmawiacie długo przez telefon ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
nie dajesz jej szansy zeby sie wykazała, skoro ty codzien dzwonisz to sie przezwyczaiła ze ty tylko zabiegasz o nią, moze z jednej strony jej sie to podoba a z drugiej wydajesz jej sie byc troche natrętny
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
czyli sugerujesz żebym po prostu nie dzwonił?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
na pewno nie codziennie, da jej to do myslenia skoro się już zdązyła do tego przyzwyczaić
jesteś dla niej pewniakiem i wie że nic nie musi robić to chyba niezbyt miłe dla ciebie tylko dawać i w zamian nic, żadnej inicjatywy z jej strony
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
możliwe że masz rację... znamy się od miesiące ale dzwonię do niej od kilku dni, to nie jest tak, że odkąd się poznaliśmy to dzwonie non stop
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
Niech ona też ma jakiś wkład w waszą znajomość,bo po tym co piszesz tylko ty do niej dzwonisz,proponujesz spotkania itp.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
to nie dzwoń do niej dzisiaj , ani nie pisz ....
nie martw sie przez jeden dzien Ci nie ucieknie ![]() ona pewnie bedzie czekala na tel i sie zastanowi dlaczego nie zadzwoniles... zobaczysz jej reakcje, moze ona cos napisze
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
ok tak zrobię jak mi radzicie
![]() ![]() ![]() haha wczoraj w sumie to ona pierwsza napisała mi "Dobranoc" :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() i zrób tak jak napisały koleżanki powyżej, nie dzwoń dzisiaj ![]() Edytowane przez kingkong Czas edycji: 2010-07-27 o 10:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
a co dalej jesli nie zadzwoni, ale sie odezwie lub wogóle zero kontaktu
PS. aha i jeszcze jedno, nie mam wogóle się odzywać? bo dzwonić to okej, ale nawet esa nie napisać?? Sorry, że tak o wszystko wypytuje ale szczerze nie byłem jeszcze w takiej sytuacji i nie mam z tym zbyt dużego doświadczenia Edytowane przez chlopaczek22 Czas edycji: 2010-07-27 o 11:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ona dzisiaj tez zapewne sie nie odezwie bo bedzie zdziwiona, 1 dzien to bardzo krótki czas , zaloze sie ze da jej to do myslenia wiec spokojnie
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Podejżewam, że napisze mi wieczorem dobranoc i to wszystko.... a co z następnym dniem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Jej chyba też zależy, inaczej nie traciłby godziny dziennie na rozmowy z Tobą
![]() Albo tak po prostu, chce sprawdzić jak bardzo Ci zależy, czy myślisz o niej poważnie, a wtedy to dużo cierpliwości i wszystko będzie dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak w ogóle to poznaliśmy się w necie choć zanim się poznaliśmy to widziałem ją już... i to ona przez internet zagadała pierwsza ![]() Co do rozmów, wczoraj jak zadzwoniłem to nie odebrała ale po jakimś czasie mi napisała że jak chcę to mogę zadzwonić, nie zrobiłem tego od razu ale wieczorem się do niej odezwałem... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
,,jak chcesz to mozesz zadzwonic.. -te słowa to tak jakby Ci łaskę robiła ze z tobą gada no ale jak już uważasz
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
dokładna trść tego esa to: Teraz zadzwoń jak chcesz"
Wiesz możliwe, że wyglada to tak jakby łaskę robiła, ale ja zawsze to odbieram inaczej.. bo jakby mi napisała zadzwoń teraz to w sumie jakby mi rozkazywała itp. a po drugie tak jak inne forumowiczki pisały nie rozmawiała by przez telefon ze mna tak długi czas.... coraz bardziej się w tym zakręcam :-d i sam już nie wiem, na pewno dzisiaj nie napisze ani nie zadzwonię do niej... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
wydaje mi się, że ta dziewczyna chce byc obojętna wobec Ciebie po to żebys bardziej się nią interesował. Ale to tylko moje przypuszczenie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
no tak ale jak ma jeszcze bardziej wzbudzić swoje zainteresowanie ja?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
ok wczoraj nie napisałem ani nie zadzwoniłem, no i oczywiście ona również nic nie zrobiła w tym kierunku.... i co dalej
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Wydaję mi się, że chce uchodzić za taką niedostępną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Wtedy panienka się nadmie i sie nie odezwie. Ale zgadzam się - dlaczego to Ty masz sie starać? Niech panna też coś od siebie da. Naprawdę chcesz wiązac się z taką lalunią, która robi z siebie księzniczkę? Następnym razem jak zadzwonisz i spytasz, czy się spotkacie, a ona się zgodzi, rzuć: "To może teraz Ty dla odmiany coś zaproponujesz?". Jak jej zalezy, to ruszy cztery litery. Jak nie - to znak, żę szuka sobie adoratora i podnóżka. Chyba stac Cię na kogoś, kto też się stara?
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
i co? jak Ci wczoraj poszło? bo specjalnie weszłam na forum żeby zobaczyć czym się pochwalisz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.