|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymienię Dior 5 Iridescent Pink Extase Paletkę Nową
NIEAKUTALNE - PALETKA LECI DO CORII
Jak w tytule ![]() Paletka 5 Iridescent Pink Extase nowa nawet nietestowana, kupiona w Sephorze. Wymienię na Dior 5 Iridescent Ready to Glow albo wersję Elixir Hypnotic Poison i raczej tylko na te rzeczy ![]() Jeśli ktoś chętny -zapraszam. oczywiście jako pierwszak wysyłam pierwsza ![]() Poniewaz mam problem z laptopem w warunkach działkowych mogę odpisywać wieczorem, ale napewno nikogo nie zlekceważę. ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Zdjęcia otwartej i zamkniętej paletki załaduję po 17 tej. Bardzo przepraszam ale laptop się buntuje i muszę czekać aż będziemy w mieście w jakijeś kafejce. Edytowane przez negra_paloma Czas edycji: 2010-08-05 o 18:06 Powód: dodanie zdjec |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię Dior 5 Iridescent Pink Extase Paletkę Nową
witaj,coś u mnie?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie?
![]() ![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam do swojego wątku
![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Mariolu, dziękuję, przejrzałam wątek, ale ja szukam kokretnej paletki albo zapachu.
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
witam, moze cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Przyznam, że masz 5 tki jakie mam na wish list ![]() Electric Lights oczywiście tylko teraz jest tak, że musiałabym mieć czas 1-2 dni żeby ostatecznie pomacać ![]() Bardzo poluję na Ready i chcę wrzucić na straganik Ombres Perlees Guerlainka albo Coquette Diora żeby tylko ktoś zechciał oddać Ready ![]() ![]() ![]() Także czy mogę dać odpowiedź za dzień-dwa? Jeśli to problem i ktoś inny czeka oczywiście nie chcę Cię wstrzymywać.
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-08-04 o 20:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Witam u Ciebie
![]() ![]() Ja co prawda Ready już nie mam, ale może jednak znajdziesz cos u mnie za Pinki? ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Viki nie będę już blokowała paletki, nie odważę się na nią. zakochałam się w jednym kolorku, ale reszty bym nie używała.Mam różowego blizniaka tej paletki czyli Graphic'a i używam jednego kolorku. przepraszam za zamieszanie ![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;21154030]Ja bym Kokietke chciala ![]() ![]() Jamestown ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
![]() O ile chcesz moje Pink Extase to możemy zrobić Pinka za Pinka ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Idem na pywy ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:26.