|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
mineraly
Wątek nieaktualny !!!
Wymienię kamyk Black Cashmere ok 40/50 ml. - nieaktualne I mala dokladka: Ivory intensive base EDM, ok 90% biga Ivory original base EDM ok 60% biga Abyssinian 2 - Frisky, Pampered Puss, Munchkin , ok 90% zostalo Girl's Day blush EDM ok 90% biga Aromaleigh Nocturne , overnight mineral treatment, pozostało ok 65% z 14 gm Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2010-12-01 o 18:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Black Cashmere ok 40/50 ml
witaj
![]()
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Witam, cos u mnie? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=484646
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
a może u mnie coś znajdziesz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
slodziakow ekstremalnych nie mam, ale moge zaproponowac 40/50 Elle YSL i na dodatek ok.12/30 Jil Sander Jil
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
a ja mam słodziaki
![]() nie znam, ale t5e opisy na KWC ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2010-11-22 o 17:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
a może Flowerbomb edt 25/50 i zapraszam do wątku ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- No tak myślałam, że FB to za mało a w wątku mam Matin Calin - to jest dopiero słodzizna ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
a może angel ?(oczywiście nie sam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Dot.: mineraly
a jakiego angela lubisz
![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- też lubię likiera a kamyk w tym stylu co likier?
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Dot.: mineraly
kochana miej litość, bo mi go nie oddasz to może napisz, że paskuda i fuj
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.