|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
sprawdź, może coś masz :) SYLWIA_NA
MOJA WISHLISTA:
*Sportowy strój kąpielowy jednoczęściowy rozm.s-m!!!!! *spódniczki-tulipanki *tuniki z motywem zwierzęcym (patrz zdj) *spódniczki-wysoki stan, krótkie, kolorowe *spódniczki typu BANDAGE *mała czarna z dłuższymi rękawkami *biustonosze 65C *koronkowe rajstopy najchętniej jasne *wszelkiego rodzaju BODY *czarne monokini *biustonosze z h&m 70B lub c *platformy *krótkie kurteczki jeansowe (katanki) *tusz 2000calorii Maxfactor *wszystko z motywem skóry węża *wszystkoo z zipami *wszystko z ćwiekami *wszystko z koronkami *akcesoria dla szczeniaka *gorsety rozm.34-36 jednokolorowe *jasny podkład najchętniej mineralny *duże pierścienie i bransolety *spódniczki floral *sweterki ażurkowe *długie cardigany ROZM. 42/44 *ładne tuniki *sweterki na guziki (w stonowanych kolorach) *ażurkowe sweterki *spodnie jeans proste I INNE!!
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=745054 Edytowane przez sylwia_na Czas edycji: 2010-08-20 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: sprawdź, może coś masz :) SYLWIA_NA
witaj,
mam legowisko w idealnym stanie dla szczeniaka ażurowy sweterek szary vero mody rozmiar L duzo spodni dużo spódnic - wszystkie z wysokim stanem u Ciebie podoba mi się: wax 18. Getry szare, stan bdb tiulowa sukienka plus moze jeszcze znajdziesz cos z mojej wish ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: sprawdź, może coś masz :) SYLWIA_NA
mam taki stroj kąpielowy poza watkiem, daj znac jut u mnie to wysle zdjecia jest ciemno niebieski.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.