co dalej z tym psem? Pomóżcie!! :(( - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Zwierzęta domowe - wiZOOż

Notka

Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-07-22, 08:37   #1
Jjogobella
Przyczajenie

Cool

co dalej z tym psem? Pomóżcie!! :((

Jakiś czas temu szliśmy z moim chłopakiem do mnie. Przy wejściu na moje osiedle wybiegł nam na ulice mały piesek. Był przemoczony, wygłodniały i wystraszony. Kiedy zauważył, że nie chcemy zrobić mu krzywdy dosłownie nas pokochał.

Było to z 3 tyg temu.. Od tego czasu szukamy domu dla suni. Jest rudo-brązowej maści. Ma ok pół roku. W dniu znalezienia miała na sobie czerwoną obróżkę z zawiązanym czarnym sznurkiem (jakby się z czegoś zerwała). Problem polega na tym, że nie możemy znaleźć jej tego domu. Robimy wszystko (ogłoszenia itp), ale bez skutku. Na dodatek i ja i mój chłopak mamy swoje psy, co najgorsze - chore. Dostaliśmy również warunek od rodziców - albo znajdziemy jej dom dziś, albo pies idzie do schroniska. Z tego co wiemy schroniska to paskudne miejsca..prawie wyrok śmierci.. Za 4 dni wraca z wyjazdu pani, która pomoże nam w znalezieniu jej domu. Tylko co z nią przez te 4 dni? błagam pomóżcie, bo mi już serce pęka. Strasznie przyzwyczaiłam się do tego psa..

Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc
Jjogobella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-22, 19:00   #2
0nasty0
Wtajemniczenie

GG do 0nasty0
Dot.: co dalej z tym psem? Pomóżcie!! :((

Cytat:
Napisane przez Jjogobella Pokaż wiadomość
Jakiś czas temu szliśmy z moim chłopakiem do mnie. Przy wejściu na moje osiedle wybiegł nam na ulice mały piesek. Był przemoczony, wygłodniały i wystraszony. Kiedy zauważył, że nie chcemy zrobić mu krzywdy dosłownie nas pokochał.

Było to z 3 tyg temu.. Od tego czasu szukamy domu dla suni. Jest rudo-brązowej maści. Ma ok pół roku. W dniu znalezienia miała na sobie czerwoną obróżkę z zawiązanym czarnym sznurkiem (jakby się z czegoś zerwała). Problem polega na tym, że nie możemy znaleźć jej tego domu. Robimy wszystko (ogłoszenia itp), ale bez skutku. Na dodatek i ja i mój chłopak mamy swoje psy, co najgorsze - chore. Dostaliśmy również warunek od rodziców - albo znajdziemy jej dom dziś, albo pies idzie do schroniska. Z tego co wiemy schroniska to paskudne miejsca..prawie wyrok śmierci.. Za 4 dni wraca z wyjazdu pani, która pomoże nam w znalezieniu jej domu. Tylko co z nią przez te 4 dni? błagam pomóżcie, bo mi już serce pęka. Strasznie przyzwyczaiłam się do tego psa..

Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc
No zatrzymaj go na te 4 dni, miałaś chyba tego pieska przez te 3 tygodnie więc jaki problem mieć go jeszcze te 4 dni?

lexie
Generalnie termin wzrokowiec tyczy się tego, że dana osoba się najłatwiej uczy,
zapamiętuje materiał wizualny, a nie tego, że musi się patrzeć na gołe panie.
0nasty0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-22, 20:58   #3
shiava
Zadomowienie

Po 1: nie to forum. Na "zwierzakach" uzyskalabys moze wiekszy odzew.

Po 2: tak jak onasty pisala - mialas psa 3 tyg, potrzymaj jeszcze te 4 dni.
Czy ta Pani wezmie psa do siebie, czy tylko pomoze Wam szukac?

Po 3: Jak szukacie? Tak tylko sobie mowicie ze szukacie, czy rozwieszacie ogloszenia i pytacie ludzi na ulicy?

I po 4: prosba do modów o przeniesienie tematu w poprawne miejsce.

Edytowane przez shiava
Czas edycji: 2010-07-22 o 20:59
shiava jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-22, 22:43   #4
Garadiela
Zadomowienie

Dogomania wita.
Dwa -allegro!!!
Trzy-inne fora tematyczne,serwisy z ogloszeniami.
Cztery-teraz jest ciezej znalezc dom psu ale nie ma rzeczy niemozliwych(ja mialam psa do adopcji i domek znalazl )
Garadiela jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-23, 07:01   #5
Lynn
Zakorzenienie

Dodawaj do ogłoszeń fotki. One na prawdę przyciągają.
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-23, 10:49   #6
0nasty0
Wtajemniczenie

GG do 0nasty0

Jestem ciekawa, co się stało z tym psiakiem.

lexie
Generalnie termin wzrokowiec tyczy się tego, że dana osoba się najłatwiej uczy,
zapamiętuje materiał wizualny, a nie tego, że musi się patrzeć na gołe panie.
0nasty0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-30, 11:26   #7
koty dwa
Przyczajenie

Jjogobella napisz, czy piesek znalazł nowy dom...
Co się z nim stało?
Wszystkich posiadaczy oraz miłośników psów rasy mops, zapraszam na forum MOPSY! Wiele tematów, porad, instrukcji i miła atmosfera! Podziel się swoim doświadczeniem albo skorzystaj z doświadczenia innych! Serdecznie zapraszam!

koty dwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości