|
Notka |
|
Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() co dalej z tym psem? Pomóżcie!! :((
Jakiś czas temu szliśmy z moim chłopakiem do mnie. Przy wejściu na moje osiedle wybiegł nam na ulice mały piesek. Był przemoczony, wygłodniały i wystraszony. Kiedy zauważył, że nie chcemy zrobić mu krzywdy dosłownie nas pokochał.
Było to z 3 tyg temu.. Od tego czasu szukamy domu dla suni. Jest rudo-brązowej maści. Ma ok pół roku. W dniu znalezienia miała na sobie czerwoną obróżkę z zawiązanym czarnym sznurkiem (jakby się z czegoś zerwała). Problem polega na tym, że nie możemy znaleźć jej tego domu. Robimy wszystko (ogłoszenia itp), ale bez skutku. Na dodatek i ja i mój chłopak mamy swoje psy, co najgorsze - chore. Dostaliśmy również warunek od rodziców - albo znajdziemy jej dom dziś, albo pies idzie do schroniska. Z tego co wiemy schroniska to paskudne miejsca..prawie wyrok śmierci.. Za 4 dni wraca z wyjazdu pani, która pomoże nam w znalezieniu jej domu. Tylko co z nią przez te 4 dni? błagam pomóżcie, bo mi już serce pęka. Strasznie przyzwyczaiłam się do tego psa.. Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: co dalej z tym psem? Pomóżcie!! :((
Cytat:
Szczęśliwa od 05.08.2007 ![]() ![]() lexie Generalnie termin wzrokowiec tyczy się tego, że dana osoba się najłatwiej uczy, zapamiętuje materiał wizualny, a nie tego, że musi się patrzeć na gołe panie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Po 1: nie to forum. Na "zwierzakach" uzyskalabys moze wiekszy odzew.
Po 2: tak jak onasty pisala - mialas psa 3 tyg, potrzymaj jeszcze te 4 dni. Czy ta Pani wezmie psa do siebie, czy tylko pomoze Wam szukac? Po 3: Jak szukacie? Tak tylko sobie mowicie ze szukacie, czy rozwieszacie ogloszenia i pytacie ludzi na ulicy? I po 4: prosba do modów o przeniesienie tematu w poprawne miejsce. Edytowane przez shiava Czas edycji: 2010-07-22 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dogomania wita.
Dwa -allegro!!! Trzy-inne fora tematyczne,serwisy z ogloszeniami. Cztery-teraz jest ciezej znalezc dom psu ale nie ma rzeczy niemozliwych(ja mialam psa do adopcji i domek znalazl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dodawaj do ogłoszeń fotki. One na prawdę przyciągają.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Jestem ciekawa, co się stało z tym psiakiem.
Szczęśliwa od 05.08.2007 ![]() ![]() lexie Generalnie termin wzrokowiec tyczy się tego, że dana osoba się najłatwiej uczy, zapamiętuje materiał wizualny, a nie tego, że musi się patrzeć na gołe panie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Jjogobella napisz, czy piesek znalazł nowy dom...
Co się z nim stało?
Wszystkich posiadaczy oraz miłośników psów rasy mops, zapraszam na forum MOPSY! Wiele tematów, porad, instrukcji i miła atmosfera! Podziel się swoim doświadczeniem albo skorzystaj z doświadczenia innych! Serdecznie zapraszam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:40.