|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: I za coś z tych rzeczy oddam wiele!
Bluzka H&M w rozmiarze 36 będzie na Ciebie dobra? Mam koszulową z rękawkiem 3/4 w kolorze bardzo jaśniutkiego różu,materiał o ciekawej fakturze,dopasowuje się do sylwetki(elastyczny).
Przepraszam,że pogniecione ale wyciągam z szafy wszystko do uprania i wystawienia. Wymiary bez rozciągania: tuż pod samą pachą około(przy połączeniu z rękawem) 45 x 2 w pasie w najwęższym miejscu ok 40 x 2 długość mierzona na listwie z guzikami,bez tego na kołnierzyku) 52 długość rękawa mierzona pod pachą 28 cm Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2010-07-08 o 21:24 |
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
chyba mam kostium kąpielowy z usztywnianą górą, jeśli coś u mnie ew widzisz i chciałabyś zdjęcia, to prószę napisz ^^
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie spodnie dresowe, m.in.Tunika Atmosphere, H&M......
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Poczytaj opisy
dałam firmy i stan ![]() - koturny z ćwiekami wad brak dł. wkładki 25,5 - błękitna tunika orsay - eko adidasa (ma maleńka dziurke na spodzie - xxxl brązowa z dżetami (nie świeci się tak) 2razy noszona - fioletowa z twarza - nietoperz zielony - siwa z okiem croop - bokserka czerwona amisu - bokserka fioletowa z dżetami amisu - zielona orsay 2 razy załozona - fioletowa na szyje reserved tylko przymierzana - pasiak George - long z bufkami (kolor ma taki jak tło niebieskie na fotkach ciemno chabrowy) George stan idealny - tunika czarna NOWA - orsay z ceinami jest koloru pudrowego! - tuniko bombka amisu - siwy nietoperz z napisami butik - sweterek z włoch - biała z twarza tylko przymiezona - kutrko bluzo koszula z włoch 2 razy noszona - kamizelka Denim - bombka trolll |
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
.
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
gf
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę :
Ps. sory ze w majteczkach od stroju ale ten upał ...... I niektóre zdjęcia maja dziwną jakośc nie wiem cos aparat szwankuje .... |
|
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
W wątku kardian a poza mam zagraniczne odżywki do włosów suchych i zniszczonych,tunikę atmosphere...
Zobacz jeszcze w wątku-zrobiłam teraz dokładkę. Maski i odżywki(odlewki bo nie mam dużo a ciężko dostać). Po silikonowych maskach możesz się spodziewać poprawy włosów od razu,te wnikają w głąb włosa i tam zaczynają działanie a nie na powierzchni. One nie oblepiają włosa a wnikają do niego i odżywiają,nawilżają.Nie zawierają silikonów,parabenów ani pq. Stąd prawdziwa odnowa struktury włosa i poprawa ich zdrowia. Edytowane przez nerola Czas edycji: 2010-08-02 o 21:42 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:54.