|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
pokaz w Spodku
dziekuje moim kochanym wizazankom, ktore oddały mi swoje włoski!!
dzis sie odbył pokaz w Spodku i mialam niezwykla przyjemnosc zmieniać fryzki naszym kochanym wizazankom i nie tylko moj synus mial chyba wieksze wziecie odemnie ![]() ![]() jest tu kilka balejazy jakze modnych w tym sezonie czyli łazcenia kolorow warstwowo,lub z wyraźnymi akcentami do tego mocno wystrzepione fryzurki szzcegolnie na poldlugich i dlugich wlosach i roznymi gzrywkami, naprawde roznymi :ukośnymi, stzrepionymi prostymi , jak kto woli... to nadal jest modne i loki lokil loki !!!to szał na sylwestra!!do tego kryształki we wlosach !!i jestes najmodniejsza w karnawale!! teraz juz sie wezme w garsc i skoncze pisac reportaz z Mediolanu ![]() dziekuje Wam wszytkim za wszystko !! ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: pokaz w Spodku
i jeszcze..
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Śliczne te fryzurki. Czy na tych zdjęciach są wizażanki? Szkoda, że nie mogłam tam być. Czy już wiesz kiedy będzie następny pokaz na Śląsku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
13 i 15 zdjecie rewelacyjne fryzurki!!!! pieknie wygladacie dziewczyny czesania teez ! i reszta super te jednak najblizsze mi ciecia!!!!! piekne! zazdroszcze!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
a teraz moj mały mistrzuniu!!
jak wychodzilismy podeszla do nas Pani,ktora jest sedzia w jury mistrzostw Polski, i powiedziała (zartem, bo przeciez wiadomo ze małemu moze sie 100razy odmienic teraz sie swietnie bawi bo w tym wieku maam zawsze jest autorytetem!! )ze jak tak dalej pojdzie to biora go do kadry Polski!! ale czuł sie dumny!!a ja!!!miłe to bardzo!!
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
napewno na wiosne , w Gliwicach na moich zawodach Fantazja, i napewno bede tam robic pokz fryzur dam znac
niestety jakosc zdjec ktore sa tu nie oddaje tego jakie sa w rzeczywistosci , nie widac kolorow, a to wlasnie atut fryzurek, no i oczywiscie ustawienie modelek , tego niestety moj men nie potrafi, zreszta ja tez nie jestem dobrym fotografem, mimo ze podobno cyfrowka nie ma problemu, a jednak... ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
My tez pani dziekujemy,bylo calkiem milo
![]() Ja sie zapisuje do Daniela na koka ![]() Dolaczam zdjecie przed zmiana ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
dzieki! mozesz sie juz zapisac na koka na Sylwestra!! Daniel zrobi je dal wizazanek gratis
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Grażynko
![]() ![]() ![]() Widać, że niedaleko pada jabłko od Jabłoni ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Oj śliczne te fryzurki tak starsznie załuję, ze nie mogłam tam być;-) Naprawdę piękne, pani Grazynka to czarodziej;-) w grudniu na pewno złożę Pani wizytę Pozdrawiam;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Mały Mistrzunio jest świetny! Ile on ma lat? Przecież to jeszcze dziecko. Jest b.przystojny.Ma talent, ale przy takiej mamie trudno się dziwić. wszystkie fryzury są super!
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Bylo suuuuper! Wszystkim sie moja nowa fryzura podoba
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Oj, dziewczyny, żałujcie, że nie widziałyście samego procesu zmian! Z kopciuszka w księżniczkę- tak można to najprościej opisać, albo jak kto woli z grzecznej dziewczynki w taką trochę mniej grzeczną, ale ładniejszą. Byłam w Spodku jako widz (wciąż nie mogę do końca się zdecydować na zmianę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hair grzecznie usiadła na krzesełu (a jakże wszystko widziałam ![]() I ku mojemu zdumieniu zobaczyłam nie biegającego wkoło fryzjera, trzymającego w jednej ręce pięć różnych "niezbędnych akcesoriów" fryzjerskich (swoją drogą, niech ktoś mi powie jak to się robi, żeby trzymać jedną reką: brzytwy, nożyczki i ze dwa grzebienie naprzemian z suszarką i nie obciąć głowy modelce? ![]() ![]() ![]() Z uśmiechem zaprasza swoją "ofiarę" ( ![]() ![]() ![]() A teraz prywata: Gaga, jesteś niesamowita, nawet jak nic nie wymyślę na głowie , i tak do Ciebie przyjadę! Choćby tylko po to, żeby się móc pochwalić, że moją fryzurkę robił mistrz, i niech wszyscy mi zazdroszczą! Trochę dobrze pojętego "snobizmu" mi nie zaszkodzi ![]() Dziewczyny, chcecie ładnie wyglądać, to jazda, do Grażynki! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Czesc;p wreszcie sie zarejestrowalam.Nazywam sie Monika i to ja jestem na pokazie w tych krotkich rudych wlosach;p Przede wszystkim chcialam podziekowac Pani Grazynce,wszyscy moi znajomi sa zachwyceni zarowno cieciem jak i kolorem.Potrafi Pani dobrac fryzure do twarzy,ciagle slysze ze wygladam lepiej niz w dlugich wlosach.Nie mialam krotkich wlosow od 8 lat i troche ciezko mi sie przyzwyczaic,nie mniej ciesze sie ze sie zdecydowalam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
hair,wyglądasz fantastycznie!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Aquila!!
niezwylke miłe to slowa!! dziekuje! ![]() i Wam moje kochane modelki byłyscie super!!!, choć troszke niepewne, ja tez bym była!!:haha: ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Dziekuje dziewczyny, ciesze sie ze wam tez sie podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
ja bardzo chetnie tez bym cos zmienila a szczegolnie u tak fajnej cudotworczyni mam nadzieje ze bede mogla pojechac na ten pokaz do gliwic i przerodze sie w kogos innego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
jezeli sie "robi" za modela\\modelke, nie placi sie nic, ale raczej sie tzreba poddac calkowicie co zmiany wizerunku, ocywiscie mowa tu o wlosach
![]() ![]() jak beda pokazy wkrotce to zaprzcam, prosze o baczne obserwowanie wizażu pozrowka i miłej nocki
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:54.