|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Pomocy!
Dziewczyny ja już nie wiem co mam zrobić..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Pomocy!
Również miałam moment w życiu, w którym musiałam schudnąć i się udało. Jak? Jadłam naprawdę to samo tyle, że zawsze o połowę mniej niż wtedy gdy zaczęłam tyć. Jedyny posiłek, który dokładnie zmieniłam to kolacja. Jadłam tylko serek granni. Po 2 miesiącach mój organizm przyzwyczaił się do małych porcji. Po tych paru latach po odchudzaniu (teraz) jem mniej bez problemu ( kolacji nie jem wcale). Ważę 45 kilo, wzrost to 158 cm.
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Na śniadanie jem serek wiejski light i do tego chrupka ryżowego. Na obiad jem gotowane mięso ( zazwyczaj kurczaka) i surówke. Na kolacje to samo co na śniadanie. Naprawdę nie jem dużo. Czasem zdarzy mi się zjeść więcej albo zjeść coś nieodpowiedniego gdy jem na mieście albo jestem na imprezie. Do tego ćwicze 4 razy w tygodniu. Jednakże chyba coś robie źle albo jest ze mną coś nie tak bo waga się nie rusza !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
jesz za mało.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a najbardziej mnie razi serek wiejski light na śniadanie- porządny, węglowodanowy posiłek, który da ci kopa na cały dzień. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Ryska88 zazdroszczę Ci
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Ej no odbiegacie od tematu... Mam rozumieć że jem za mało i dlatego nie chudnę ? Nie, nie, nie to jakaś bzdura coś musi być ze mną nie tak
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
być może spowolniony metabolizm, bądź zaburzenia hormonalne. możesz się iść przebadać dla spokoju
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
posłuchaj,organizm nie jest głupi. wie ze jużkiedys schudlas i widocznie nie spodobalo mu sie to. im jesz mniej tym masz wolniejszy metabolim (ale juz o tym Ci dziewczyny pisaly). niestety jezeli chcesz na trwale schudnac musisz zmienic nawyki zywieniowe; jesc odpowiednio i zdrowo,czesto a mniejsze porcje sniadanie? serek i wasa? no prosze!!! z czego organizm ma pobrac energie do "rozruszania sie". jedzac samo bialko i weglowodany proste nie schudniesz, a jak jeszcze zaczniesz duzo cwiczyc to Ci w mase miesniowa pojdzie...chcociaz jedzac tyleile jesz i to jest watpliwe. organizm sie broni,nie chce sie odwodnic i wycienczyc. poczytaj na dietetyce o zasadach odzywiania. z wlasnego doswiadczenia powiem Ci ze glodowki nic Ci nie dadza. ja jedzac 500kcal schudlam tylesamo,w takim samym czasie co wizazanka jedzaca 1200 tylko ze Ona dodatkowo nie miala problemow z wlosami,cera itd... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:29.