Seks przed okresem!!!! Help - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-10-05, 07:01   #1
Natix09
Przyczajenie

Seks przed okresem!!!! Help

W nedzielę około 5 rano uprawiałam seks ze swoim chłopakiem, oczywiście z zabezpieczeniem. Nic nie pękło ani nic. Ale nie mam okresu. Powinnam go dostać w niedzielę albo w poniedziałek, czy jest możliwe, że jestem w ciąży?((
Natix09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-05, 07:58   #2
ninus112
Raczkowanie

Dot.: Seks przed okresem!!!! Help

Nie jesteś w ciąży.

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
ninus112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-05, 08:52   #3
shini
Zakorzenienie

Nie jesteś w żadnej ciąży, bo niby jak? Stresujesz się to i okres się spóźnia, poza tym to dwa dni, okres to nie jest zegarek, może się spóźniać z miliona powodów.
Stary 2016-10-05, 09:17   #4
Frezja__
Zakorzenienie

Nie jesteś w ciąży.

"Wiedźmikołaj"
Frezja__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-05, 13:16   #5
Sanbi145
Raczkowanie

Stresujesz się, więc się spóźnia.
Mojej dziewczynie spóźnił się ponad 2 tygodnie przez stres. Więc 2 dni przy tym to nic.
Sanbi145 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-05, 16:08   #6
milkandsugar
Raczkowanie

Nie, nie jesteś w ciąży.
milkandsugar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-05, 17:09   #7
Frezja__
Zakorzenienie

Tak wszyscy piszą o braku ciąży, ja z resztą też, ale dla pewnoście - to był Wasz JEDYNY stosunek? xd

"Wiedźmikołaj"

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-10-06, 14:40   #8
lightangel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shini Pokaż wiadomość
Nie jesteś w żadnej ciąży, bo niby jak? Stresujesz się to i okres się spóźnia, poza tym to dwa dni, okres to nie jest zegarek, może się spóźniać z miliona powodów.
Jak widzę te wszystkie wątki z paniką że okres spóźnia się jeden albo dwa dni to zaczynam się zastanawiać czy wszystkie kobiety w tym kraju mają okres jak w zegarku i czy ze mną jest coś nie tak. Zanim zaczęłam brać tabletki praktycznie nigdy nie miałam równego cyklu, zdarzały się nawet przesunięcia o tydzień. Rozumiem że dla osoby która współżyje bez zabezpieczenia może to być stresujące (chyba że chce zajść w ciążę), ale jeśli ktoś się zabezpiecza to po co się dobijać? Jakoś nie chce mi się wierzyć że ktoś zawsze ma okresy równo co X dni, praktycznie co do godziny a teraz nagle jest inaczej. I te dwie godziny opóźnienia to już na pewno ciąża.

Od razu zaznaczam że moją intencją nie jest szydzenie z autorki wątku, po prostu dziwi mnie epidemia idealnie regularnych okresów których ani ja ani moje znajome nie zaznałyśmy dopóki nie zaczęłyśmy stosować antykoncepcji hormonalnej (a nawet przy niej zdarzają się przesunięcia o 1 lub 2 dni i nikt sobie przez to włosów z głowy nie rwie).
lightangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-07, 09:07   #9
Natix09
Przyczajenie

To był nasz jedyny stosunek, zrobiłam tez ciążowy, który wykrywa ciąże już po 3 dniach od zapłodnienia i wyszedł negatywny
Stary 2016-10-07, 10:12   #10
Sanbi145
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Natix09 Pokaż wiadomość
To był nasz jedyny stosunek, zrobiłam tez ciążowy, który wykrywa ciąże już po 3 dniach od zapłodnienia i wyszedł negatywny
Prawdopodobnie dlatego, że nie jesteś w ciąży. Ale co ja tam wiem.
Zrób jeszcze kilka dla pewności, bo jeden to pewnie za mało.

A tak na poważnie, to uspokój się i cierpliwie poczekaj na okres.
Sanbi145 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-07, 10:59   #11
natalia_t
Zakorzenienie

Na pewno nie jesteś w ciąży.

Cytat:
Napisane przez lightangel Pokaż wiadomość
Jak widzę te wszystkie wątki z paniką że okres spóźnia się jeden albo dwa dni to zaczynam się zastanawiać czy wszystkie kobiety w tym kraju mają okres jak w zegarku i czy ze mną jest coś nie tak. Zanim zaczęłam brać tabletki praktycznie nigdy nie miałam równego cyklu, zdarzały się nawet przesunięcia o tydzień. Rozumiem że dla osoby która współżyje bez zabezpieczenia może to być stresujące (chyba że chce zajść w ciążę), ale jeśli ktoś się zabezpiecza to po co się dobijać? Jakoś nie chce mi się wierzyć że ktoś zawsze ma okresy równo co X dni, praktycznie co do godziny a teraz nagle jest inaczej. I te dwie godziny opóźnienia to już na pewno ciąża.

Od razu zaznaczam że moją intencją nie jest szydzenie z autorki wątku, po prostu dziwi mnie epidemia idealnie regularnych okresów których ani ja ani moje znajome nie zaznałyśmy dopóki nie zaczęłyśmy stosować antykoncepcji hormonalnej (a nawet przy niej zdarzają się przesunięcia o 1 lub 2 dni i nikt sobie przez to włosów z głowy nie rwie).
Nie wiem, gdzie ta epidemia regularnych okresów. Mnie właśnie bardziej dziwi, że wszystkie znajome mają ponad dwudniowe wahania i miesiączki dłuższe niż 5 dni i to ja się czuję jak dziwadło, bo mam miesiączkę czterodniową co czwarty czwartek. Najwidoczniej to się rozkłada po połowie.
natalia_t jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-10-07, 11:01   #12
Frezja__
Zakorzenienie

Cytat:

Jesteś młodziutka to Ci podpowiem: kiedy kobieta nie jest w ciąży to test wychodzi negatywny więc ten test nie mógł wyjść inaczej

W ciąży nie jesteś!

"Wiedźmikołaj"

Edytowane przez Frezja__
Czas edycji: 2016-10-08 o 07:21
Stary 2016-10-10, 08:25   #13
lightangel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalia_t Pokaż wiadomość
Na pewno nie jesteś w ciąży.

Nie wiem, gdzie ta epidemia regularnych okresów. Mnie właśnie bardziej dziwi, że wszystkie znajome mają ponad dwudniowe wahania i miesiączki dłuższe niż 5 dni i to ja się czuję jak dziwadło, bo mam miesiączkę czterodniową co czwarty czwartek. Najwidoczniej to się rozkłada po połowie.
O regularne okresy chodziło mi w przypadku wizażu. Co chwilę pojawiają się tu pytania o to czy ktoś może być w ciąży w przypadku kiedy okres spóźnia się jeden lub dwa dni. Możliwe że to się rozkłada po połowie albo tu po prostu pytają tylko te dziewczyny które mają tak regularne okresy. Ja po prostu jeszcze nie spotkałam się z tym żeby bez hormonów któraś z moich znajomych miała tak regularne okresy. Zostaje tylko pozazdrościć tym które mają i dokładnie wiedzą kiedy się spodziewać krwawienia
lightangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-02, 16:59   #14
Sashaa22
Przyczajenie

Hej. Nie wiem czy dobrze zrozumiałam, kochałaś się zaledwie jeden dzień przed planowaną miesiączką? Nie ma opcji żebyś była w ciąży.
Byłam dokładnie w takiej samej sytuacji ( z różnicą że ja nie panikowałam :P ) Okres powinnam dostać w poniedziałek, kochałam się we wtorek a okres przyszedł w środę Ten dzień czy dwa ie ma się co stresować.
Jeszcze jakiś czas temu miałam tak regularne cykle - jak w zegarku. Równo co 28 dni, zawsze w nocy.. ale coś się mojemu organizmowi odwidziało i ma 2-3 wahania
Nie panikuj tym bardziej że się zabezpieczałaś
Sashaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-02, 19:05   #15
Natix09
Przyczajenie

A jak np. po tamtym stosunku dostałam okres tylko spoźnił mi się o tydzien i zrobiłam test przed tamtym okresem i wyszedł negatywny, to na 100% nie jestem w ciąży czy jest jakaś szansa że jednak jestem?
Stary 2016-11-02, 19:28   #16
201803071142
Konto usunięte

Cytat:
A jak np. po tamtym stosunku dostałam okres tylko spoźnił mi się o tydzien i zrobiłam test przed tamtym okresem i wyszedł negatywny, to na 100% nie jestem w ciąży czy jest jakaś szansa że jednak jestem?
Jeśli masz na imię Maryja, to jest szansa Zrób sobie badanie krwi, jesli Cię to uspokoi. Koszt ok 30zł.
201803071142 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-03, 00:32   #17
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

Od tego jest wątek zbiorczy, zamykam.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

L'amore scalda il cuore.

Do. Or do not. There is no try.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Mojwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości