wieczór panieński - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-08-04, 07:30   #1
wewelinka
Zadomowienie

wieczór panieński

mam pytanie odnośnie wieczoru panieńskiego. Jaki prezencik można kupić przyszłej pannie młodej ? Dzisiaj sie dowiedziałam że to do wieczora mam załatwić bo wieczorek został przełożony na dziś i ta osoba co miała kupić nie kwapiła sie zrobić tego wcześniej brak pomysłów mnie przeraża prosze o jakieś podpowiedzi
przeszukiwałam wątek z prezenatmi i nic
Stary 2010-08-04, 09:06   #2
carolans
Zadomowienie

Dot.: wieczór panieński

podwiązka, bielizna, coś ze śmiesznych rzeczy typu "wałek na męża"
Ten wieczór to raczej ma byc rozrywka, więc najczęściej właśnie lkupowane sa jakieś rzeczy na luzie. Na poważniejsze prezenty przyjdzie czas na imieniny, urodziny czy sam slub

Laura 20.12.2009
Oliwia 8.07.2011
carolans jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-04, 09:14   #3
Zmienna kobieta
Wtajemniczenie

Wydaje mi się, że jakiś mały prezencik, a śmieszny typu: wałek, jakiś seksi fartuszek, zestaw kajdanki + stringi, jakiś dyplom śmieszny, uszy króliczka, kapcie z penisami. W sklepach jest tego pełno
Chyba, że to ma być jakiś droższy prezent... To nie wiem

Zmienna kobieta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-04, 10:45   #4
kitkulka
Zakorzenienie

Coś śmiesznego albo seksownego
byłam już na takich wieczorach i wiem, że prezenty były zawsze jakieś skromne, ale śmieszne. A jaka zabawa zawsze była
kitkulka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-04, 11:04   #5
ilkas
BAN stały

niech to będzie coś "z jajem", ale co przy okazji nie urazi panny młodej
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-04, 11:50   #6
kycia1
Wtajemniczenie

Ja kupuje prezenty w zaleznosci od tego do kogo idę , oto co kupowałam:

1. Wibrator
2. Kajdanki
3. Bielizna sexowna
4. Podwiązka

Mozna rownież kupić cos z jajem- np w sexshopie- ale to wszytsko zalezy od osoby, czy sie nie obrazi (zdarza sie- slyszałam o takich sytuacjach), czy bardzo dpbrze ja znasz czy tez nie. Z tego co zauwazyłam na wieczory panienskie nie sa zapraszane tylko nablizsze przyjaciołki, ale również znajome, które niekoniecznie znaja rozmiar bielizny,nie znaja od tej strony Panny Młodej, zeby wiedziec czy za zakup np wibratora nie zostanie sie zwyzywanym- wtedy lepiej kupic coś bezpiecznego- np jaki wałek- tak jak pisały wyzej dziewczyny
Stary 2010-08-04, 12:01   #7
acidka
Zakorzenienie

Ja zebrałam od wszystkich dziewczyn, które miały być na wieczorku zdjęcia ich wspólne z przyszłą panną młodą i zrobiłyśmy z tego taki album (od podstawówki do studiów) plus kupiłyśmy jej zmysłową bieliznę na noc poślubną i podwiązki niebieskie na dzień ślubu. Osobiście nie trawię "śmiesznych prezentów", bo są dla mnie zwyczajnie żenujące ale co kto lubi na pewno dobrze znasz pannę młodą i wiesz, co jej odpowiada a co nie. Powodzenia

mama 2015 i 2018
acidka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-04, 12:24   #8
martini.
Zakorzenienie

My z koleżankami ostatnio zrobiłyśmy pannie młodej (przyszłej) taki prezent "składkowy". Też było mało czasu niestety, a do tego panna młoda z tych romantycznych raczej, niż drapieżnych Problem trochę był, aż w końcu koleżanka wpadła na fajny pomysł

Prezent składał się z wielu różnych drobiazgów - był zeszyt, pieprz, świeczki, pieniążek, smoczek, kredki, lizak, ziemniak, gumki hmmm nie pamiętam, bo trochę tego było i trochę wrzucałyśmy, jak nas fantazja poniosła Każdy z przedmiotów był opisany odpowiednim życzeniem, np. przy kredkach - żeby było kolorowo, przy lizaku - żeby było słodko, przy świeczkach - żeby było co świętować, przy ziemniaku - żeby było co do garnka włożyć etc. tutaj też zależało to od naszej inwencji

Prosty prezent od serca. Tylko musisz znać pannę młodą, my wiedziałyśmy, że taki jej się spodoba bardziej, niż bielizna, wibrator etc.
martini. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-04, 12:28   #9
kasieńka:)
Rozeznanie

Masz duuuży wybór. Na wieczorkach na których byłam prezenty były prze różne - począwszy od rurek do napojów w kształcie penisów, przez szale boa, różowe skrzydełka, bieliznę, wibratory, kajdanki, różne "dyplomy",wałki bądź patelnie na męża, na jakiś albumach ze zdjęciami kończąc.
Wszystko zależy od podejścia Panny Młodej- czy się nie obrazi jak np kupisz jej metrową świeczkę w kształcie penisa Na ostatnim wieczorku na którym byłam, Panna Młoda od każdej z nas dostała jakiś malutki upominek (jakieś podwiązki, i inne szaleństwa), a ogółem od całej grupy album ze zdjęciami z "naszych" imprez, różnych wypadów, kończący się zdjęciem naszej znajomej z jej narzeczonym

kasieńka:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-04, 13:40   #10
aga696
BAN stały

Ja odsyłam do sexshopu.
aga696 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-04, 14:37   #11
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

To zależy jaki to prezent ma być, jest jakaś składka? Na wieczorach panieńskich, na których ostatnio byłam w prezencie była składkowa elegancka bielizna
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-04, 17:42   #12
ulinkaaa
Zakorzenienie

Na watku prezentowym sa pomysly na rozne okazje.
w nicości za oknem, gdy budzą się mgły...
ulinkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-05, 00:14   #13
wewelinka
Zadomowienie

w między czasie podglądałam wątek niestety nie pamiętałam hasła więc nie mogłam wcześniej podziękować...
dziękuje Wam za rady i za odzew
natchniona Waszymi pomysłami kupiłam pilot do sterowania mężczyzną
Stary 2010-08-05, 06:49   #14
dzustam
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
To zależy jaki to prezent ma być, jest jakaś składka? Na wieczorach panieńskich, na których ostatnio byłam w prezencie była składkowa elegancka bielizna
Jestem za takim rozwiązaniem , przynajmniej z takiego prezentu jest realny pożytek.

Cytat:
Napisane przez wewelinka Pokaż wiadomość
w między czasie podglądałam wątek niestety nie pamiętałam hasła więc nie mogłam wcześniej podziękować...
dziękuje Wam za rady i za odzew
natchniona Waszymi pomysłami kupiłam pilot do sterowania mężczyzną
Prezent z tych śmiesznych, na szczęście nie z tych całkowicie beznadziejnych

A już stokroć lepszy niż wałek .

Dobrze, że udało Ci się wybrnąć i uratować sytuację

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-06, 22:49   #15
nauczycielIILO
Przyczajenie

Kilka słów odnośnie wałka .
Na wieczór panieński przygotowałam takowy prezent, ale namalowałam na nim dwa gołąbki z serduszkami w dzióbkach oraz cały ozdobiłam drobnymi kwiatuszkami i serduszkami oczywiście malowanymi na drewnie. Na całej długości napisałam czarną farbą NIEZBĘDNIK MAŁŻEŃSKI i dodatkowo rączki wałka połączyłam szarfą z dużą kokardą po środku. Wałek bardzo się podobał, wisi w kuchni i wygląda świetnie.
Na wieczór panieński dla panny młodej przygotowałm duży kielich do wina na którym namalowałam lilie (uwielbia te kwiaty) a na stopce datę wieczoru. Oczywiście kielich służył koleżance przez cały wieczór a że był pokażnych rozmiarów, obecnie traktowany jest jako wazonik.
nauczycielIILO jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości