|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
wieczór panieński
mam pytanie odnośnie wieczoru panieńskiego. Jaki prezencik można kupić przyszłej pannie młodej ? Dzisiaj sie dowiedziałam że to do wieczora mam załatwić bo wieczorek został przełożony na dziś i ta osoba co miała kupić nie kwapiła sie zrobić tego wcześniej
brak pomysłów mnie przeraża prosze o jakieś podpowiedziprzeszukiwałam wątek z prezenatmi i nic
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: wieczór panieński
podwiązka, bielizna, coś ze śmiesznych rzeczy typu "wałek na męża"
Ten wieczór to raczej ma byc rozrywka, więc najczęściej właśnie lkupowane sa jakieś rzeczy na luzie. Na poważniejsze prezenty przyjdzie czas na imieniny, urodziny czy sam slub
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Wydaje mi się, że jakiś mały prezencik, a śmieszny typu: wałek, jakiś seksi fartuszek, zestaw kajdanki + stringi, jakiś dyplom śmieszny, uszy króliczka, kapcie z penisami. W sklepach jest tego pełno
![]() Chyba, że to ma być jakiś droższy prezent... To nie wiem
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Coś śmiesznego albo seksownego
![]() byłam już na takich wieczorach i wiem, że prezenty były zawsze jakieś skromne, ale śmieszne. A jaka zabawa zawsze była
|
|
|
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
niech to będzie coś "z jajem", ale co przy okazji nie urazi panny młodej
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja kupuje prezenty w zaleznosci od tego do kogo idę , oto co kupowałam:
1. Wibrator ![]() 2. Kajdanki 3. Bielizna sexowna 4. Podwiązka Mozna rownież kupić cos z jajem- np w sexshopie- ale to wszytsko zalezy od osoby, czy sie nie obrazi (zdarza sie- slyszałam o takich sytuacjach), czy bardzo dpbrze ja znasz czy tez nie. Z tego co zauwazyłam na wieczory panienskie nie sa zapraszane tylko nablizsze przyjaciołki, ale również znajome, które niekoniecznie znaja rozmiar bielizny,nie znaja od tej strony Panny Młodej, zeby wiedziec czy za zakup np wibratora nie zostanie sie zwyzywanym - wtedy lepiej kupic coś bezpiecznego- np jaki wałek- tak jak pisały wyzej dziewczyny |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zebrałam od wszystkich dziewczyn, które miały być na wieczorku zdjęcia ich wspólne z przyszłą panną młodą i zrobiłyśmy z tego taki album (od podstawówki do studiów) plus kupiłyśmy jej zmysłową bieliznę na noc poślubną i podwiązki niebieskie na dzień ślubu. Osobiście nie trawię "śmiesznych prezentów", bo są dla mnie zwyczajnie żenujące ale co kto lubi
na pewno dobrze znasz pannę młodą i wiesz, co jej odpowiada a co nie. Powodzenia
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
My z koleżankami ostatnio zrobiłyśmy pannie młodej (przyszłej) taki prezent "składkowy". Też było mało czasu niestety, a do tego panna młoda z tych romantycznych raczej, niż drapieżnych
Problem trochę był, aż w końcu koleżanka wpadła na fajny pomysł ![]() Prezent składał się z wielu różnych drobiazgów - był zeszyt, pieprz, świeczki, pieniążek, smoczek, kredki, lizak, ziemniak, gumki hmmm nie pamiętam, bo trochę tego było i trochę wrzucałyśmy, jak nas fantazja poniosła Każdy z przedmiotów był opisany odpowiednim życzeniem, np. przy kredkach - żeby było kolorowo, przy lizaku - żeby było słodko, przy świeczkach - żeby było co świętować, przy ziemniaku - żeby było co do garnka włożyć etc. tutaj też zależało to od naszej inwencji ![]() Prosty prezent od serca. Tylko musisz znać pannę młodą, my wiedziałyśmy, że taki jej się spodoba bardziej, niż bielizna, wibrator etc.
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
Masz duuuży wybór. Na wieczorkach na których byłam prezenty były prze różne - począwszy od rurek do napojów w kształcie penisów, przez szale boa, różowe skrzydełka, bieliznę, wibratory, kajdanki, różne "dyplomy",wałki bądź patelnie na męża, na jakiś albumach ze zdjęciami kończąc.
Wszystko zależy od podejścia Panny Młodej- czy się nie obrazi jak np kupisz jej metrową świeczkę w kształcie penisa Na ostatnim wieczorku na którym byłam, Panna Młoda od każdej z nas dostała jakiś malutki upominek (jakieś podwiązki, i inne szaleństwa), a ogółem od całej grupy album ze zdjęciami z "naszych" imprez, różnych wypadów, kończący się zdjęciem naszej znajomej z jej narzeczonym
|
|
#10 |
|
BAN stały
|
Ja odsyłam do sexshopu.
|
|
|
|
|
#11 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
To zależy jaki to prezent ma być, jest jakaś składka? Na wieczorach panieńskich, na których ostatnio byłam w prezencie była składkowa elegancka bielizna
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Na watku prezentowym sa pomysly na rozne okazje.
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
w między czasie podglądałam wątek
niestety nie pamiętałam hasła więc nie mogłam wcześniej podziękować...dziękuje Wam za rady i za odzew ![]() natchniona Waszymi pomysłami kupiłam pilot do sterowania mężczyzną
|
|
|
#14 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A już stokroć lepszy niż wałek .Dobrze, że udało Ci się wybrnąć i uratować sytuację
|
|
|
#15 |
|
Przyczajenie
|
Kilka słów odnośnie wałka
.Na wieczór panieński przygotowałam takowy prezent, ale namalowałam na nim dwa gołąbki z serduszkami w dzióbkach oraz cały ozdobiłam drobnymi kwiatuszkami i serduszkami oczywiście malowanymi na drewnie. Na całej długości napisałam czarną farbą NIEZBĘDNIK MAŁŻEŃSKI i dodatkowo rączki wałka połączyłam szarfą z dużą kokardą po środku. Wałek bardzo się podobał, wisi w kuchni i wygląda świetnie. Na wieczór panieński dla panny młodej przygotowałm duży kielich do wina na którym namalowałam lilie (uwielbia te kwiaty) a na stopce datę wieczoru. Oczywiście kielich służył koleżance przez cały wieczór a że był pokażnych rozmiarów, obecnie traktowany jest jako wazonik. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:15.

brak pomysłów mnie przeraża

- wtedy lepiej kupic coś bezpiecznego- np jaki wałek- tak jak pisały wyzej dziewczyny