|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
x-angel, S-XL, buty 41, spodnie ciążowe, kuferek, żele UV i inne
prosze nie pisac dopoki napis nie zniknie[COLOR="Silver"]
JESTEM W 9 MIESIACU CIAZY WIEC GDYBYM DLUGO NIE ODPOWIADALA TO ZNACZY ZE JESTEM W SZPITALU, ODPISZE PO POWROCIE Zasady: -opisuje stan rzeczy a przed wysylka przygladam sie im jeszcze raz czy czasem jakas wada mi nie umknela -ciuszki wysylam uprane i uprasowane choc sama prasowania nie wymagam (i tak sie pogniecie podczas wysylki) -nie odmieniam sie -nie wysylam jako pierwsza -odpisuje u Ciebie wiec prosze by odpowiadac mi w moim watku -rzeczy wymienione oznaczam kolorem szarym i to chyba tyle. ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Na wymiane mam: Czarane zamszowe czółenka NOWE rozmiar 40 dł. wkładki 26cm Wymienie tylko za inne buty na stope 26cm ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Czarne szpilki open toe z broszka roz. 8 wkladka chyba 27cm dla zainteresowanego zmierze dokladnie stan bdb- bo ma przyklejone zapietki, mialam je 2 razy na nogach, torszke sie w polce zakurzyly, przed wysylka wyczyszcze Za cos super Zielone peep toe z kokardka roz. 8 wkladka 27cm NOWE Za cos super ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- 1.Sukienka niebieska NEXT roz. 36 stan bdb- (ma przebarwienia pod pacha dla zainteresowanych sproboje wyprac) Za cos super REZERWACJA DLA AMELA 2. Tunika/sukienka bombka BAY roz. 10 stan bdb za cos super Ikonki załączonych zdjęć
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=753923 ciuszki Edytowane przez x-angel Czas edycji: 2010-08-10 o 10:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:55.