|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jak pokazać mu, że mi zależy?
Hej. Mam taki problem z chłopakiem. Jestem młoda, niezbyt doświadczona w tych sprawach. Ale chłopak zarzuca mi, że się nie staram, że niby mi zależy, ale nie potrafię mu tego pokazać. Wgl on jest straszliwie wymagający, ale chciałabym sprostać chociaż części jego tym wymaganiom. Problem w tym, że mi naprawdę zależy, że zakochałam się w nim. Właściwie dopiero to początek czegokolwiek, ale on strasznie zepsuł to na początku, związane to było z jego eks. Większość dziewczyn pewnie by dała spokoj, ale ja jakoś to przeżyłam, dałam szansę. Uważam, że tego już nie docenia. Nie wiem już jak mam mu to pokazać, bo jak to on stwierdził 'jeżeli cały czas tak się będziesz 'starać' to nigdy się nie zbliżymy'.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
po drugiej stronie szafy
|
Dot.: Jak pokazać mu, że mi zależy?
A on się stara? Bo póki co to on narozrabiał i to Ty jesteś stroną, którą trzeba dopieszczać
![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
hmm, najpierw mu powiedz, ze potzrebujesz czasu, ze Ci zalezy
![]() ![]() a pokazuj poprzez zaufanie, mile slowo ![]()
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Zacznijmy od tego jak on się stara i czy w ogóle się stara? Coś mi się wydaje, że facet może oczekuje od Ciebie czegoś konkretnego, że czegoś mu brakuje..
Jeżeli on się faktycznie stara to bierz z niego przykład i rób to co on.
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Miałam podobnie eks nie jest dobra, powiedz kto kogo rzucił? wiesz ja myślę ,że skoro już się nie układa to lepiej dać sobie spokój ,poważnie sama się bawiłam w takie coś a on sobie 3 znalazł i nawet nie zauważył ,że mnie zranił.. od niektórych trzeba się trzymać z daleko ...i jak widać znaki świadczące RUN ! to po prostu trzeba wiać.
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jezusie Nazareński... Zawsze uważam, że nie powinno patrzeć się na innych, tylko kierować się swoim sercem, ale tym razem polecam jednak pójście za większością ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Najpierw Cię zawiódł, a później jeszcze ma wymagania, że masz się starać, bo jak nie to... to co? Zrobi to jeszcze raz? Nie podoba mi się to
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:50.