Jak pokazać mu, że mi zależy? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-09-18, 11:36   #1
KateMoss
Raczkowanie

Jak pokazać mu, że mi zależy?

Hej. Mam taki problem z chłopakiem. Jestem młoda, niezbyt doświadczona w tych sprawach. Ale chłopak zarzuca mi, że się nie staram, że niby mi zależy, ale nie potrafię mu tego pokazać. Wgl on jest straszliwie wymagający, ale chciałabym sprostać chociaż części jego tym wymaganiom. Problem w tym, że mi naprawdę zależy, że zakochałam się w nim. Właściwie dopiero to początek czegokolwiek, ale on strasznie zepsuł to na początku, związane to było z jego eks. Większość dziewczyn pewnie by dała spokoj, ale ja jakoś to przeżyłam, dałam szansę. Uważam, że tego już nie docenia. Nie wiem już jak mam mu to pokazać, bo jak to on stwierdził 'jeżeli cały czas tak się będziesz 'starać' to nigdy się nie zbliżymy'.
KateMoss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-18, 11:38   #2
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Dot.: Jak pokazać mu, że mi zależy?

A on się stara? Bo póki co to on narozrabiał i to Ty jesteś stroną, którą trzeba dopieszczać
Stary 2010-09-18, 11:39   #3
paolyn
Rozeznanie

hmm, najpierw mu powiedz, ze potzrebujesz czasu, ze Ci zalezy pogadaj z nim bardzo otwarcie
a pokazuj poprzez zaufanie, mile slowo

50 kg
75B -> 65E/F
paolyn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-18, 11:51   #4
piska129
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paolyn Pokaż wiadomość
hmm, najpierw mu powiedz, ze potzrebujesz czasu, ze Ci zalezy pogadaj z nim bardzo otwarcie
a pokazuj poprzez zaufanie, mile slowo
Podpisuję się pod tym. Jeżeli miałabym coś dodać od siebie to może to, że nie możesz mu poświęcać całego swojego czasu tylko dla niego. Bo jak mu się znudzi to zacznie sobie szukać innych dodatkowych rozrywek np, wyjscie na piwo ze znajomymi. A wtedy Ty będziesz siedziała w domu i zadręczała się co on teraz robi. Nie zatrać się w tym. Pokaż mu, że Ty także masz jakieś zainteresowania, których nie masz zamiaru porzucać tylko dlatego że związałaś się z nim. A nawet więcej, możesz go zarazić tymi pasjami i wtedy będziecie razem spędzali czas i rozwijali się
piska129 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-18, 14:00   #5
velara
Zadomowienie

Zacznijmy od tego jak on się stara i czy w ogóle się stara? Coś mi się wydaje, że facet może oczekuje od Ciebie czegoś konkretnego, że czegoś mu brakuje..
Jeżeli on się faktycznie stara to bierz z niego przykład i rób to co on.

velara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-18, 16:45   #6
patris18
Raczkowanie

GG do patris18

Cytat:
Napisane przez KateMoss Pokaż wiadomość
Hej. Mam taki problem z chłopakiem. Jestem młoda, niezbyt doświadczona w tych sprawach. Ale chłopak zarzuca mi, że się nie staram, że niby mi zależy, ale nie potrafię mu tego pokazać. Wgl on jest straszliwie wymagający, ale chciałabym sprostać chociaż części jego tym wymaganiom. Problem w tym, że mi naprawdę zależy, że zakochałam się w nim. Właściwie dopiero to początek czegokolwiek, ale on strasznie zepsuł to na początku, związane to było z jego eks. Większość dziewczyn pewnie by dała spokoj, ale ja jakoś to przeżyłam, dałam szansę. Uważam, że tego już nie docenia. Nie wiem już jak mam mu to pokazać, bo jak to on stwierdził 'jeżeli cały czas tak się będziesz 'starać' to nigdy się nie zbliżymy'.
Jakie on ma wymagania ? co by chciał ,żebyś robiła?
Miałam podobnie eks nie jest dobra, powiedz kto kogo rzucił?
wiesz ja myślę ,że skoro już się nie układa to lepiej dać sobie spokój ,poważnie sama się bawiłam w takie coś a on sobie 3 znalazł i nawet nie zauważył ,że mnie zranił.. od niektórych trzeba się trzymać z daleko ...i jak widać znaki świadczące RUN ! to po prostu trzeba wiać.
Stary 2010-09-18, 18:41   #7
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983

Cytat:
Napisane przez KateMoss Pokaż wiadomość
[...]chłopak zarzuca mi, że się nie staram, że niby mi zależy, ale nie potrafię mu tego pokazać. Wgl on jest straszliwie wymagający, ale chciałabym sprostać chociaż części jego tym wymaganiom.
[...]
on strasznie zepsuł to na początku, związane to było z jego eks. Większość dziewczyn pewnie by dała spokoj, ale ja jakoś to przeżyłam, dałam szansę.
[...]on stwierdził 'jeżeli cały czas tak się będziesz 'starać' to nigdy się nie zbliżymy'.

Jezusie Nazareński... Zawsze uważam, że nie powinno patrzeć się na innych, tylko kierować się swoim sercem, ale tym razem polecam jednak pójście za większością
limonka1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-18, 19:45   #8
c640cdfa886255292692728c9c3f51a456c1754b_657ce90228a24
Konto usunięte

Najpierw Cię zawiódł, a później jeszcze ma wymagania, że masz się starać, bo jak nie to... to co? Zrobi to jeszcze raz? Nie podoba mi się to
c640cdfa886255292692728c9c3f51a456c1754b_657ce90228a24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości