|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Konto usunięte
|
ULTRAVIOLET Paco Rabanne
N I E A K T U A L N E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witajcie! ![]() Wymienię perfumy ULTRAVIOLET, zostało ok 55% z 50 ml EDP, kupione ok 1,5 roku temu we włoskim Douglasie, mam również miniaturkę, pustą, uszkodzoną, ale moim zdaniem da się to skleić. moja wishlista: ABSOLUTELY IRRESISTIBLE Givenchy HAPPY SPIRIT Chopard błyszczyk DKNY Be Delicious, kolor ANJOU BLUSH można mnie skusić też wszelkiego rodzaju pudrami nabłyszczającymi do ciała, ale bez zastanowienia i marudzenia wymienię się na któryś z ww zapachów
Edytowane przez 4a76f9601d26f07fbd1341d93bf1dac994330f1e_6420ce72cabf7 Czas edycji: 2010-06-10 o 18:38 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ULTRAVIOLET Paco Rabanne
[1=4a76f9601d26f07fbd1341d 93bf1dac994330f1e_6420ce7 2cabf7;19834243]Witajcie!
![]() Wymienię perfumy ULTRAVIOLET, zostało ok 55% z 50 ml EDP, kupione ok 1,5 roku temu we włoskim Douglasie, mam również miniaturkę, pustą, uszkodzoną, ale moim zdaniem da się to skleić. moja wishlista: ABSOLUTELY IRRESISTIBLE Givenchy HAPPY SPIRIT Chopard błyszczyk DKNY Be Delicious, kolor ANJOU BLUSH można mnie skusić też wszelkiego rodzaju pudrami nabłyszczającymi do ciała i inną kolorówką, ale bez zastanowienia i marudzenia wymienię się na któryś z ww zapachów [/QUOTE]może coś u mnie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=436050 |
|
|
|
#4 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
moze cos z ponizszych wybierzesz w zamian?
![]() FLAKONY: Aquolina, Acqua Corpo Profumata More e Musk 25/150ml Bruno Banani, Not For Everybody 10/50ml tester Clinique, Happy 4/15ml Coty, Kylie Minogue, Sweet Darling EDT 28/30ml Crazylibellule and the poppies, Shanghaijava Lilas Spiritual, 05.2010, 5 g sztyft (ubytek ok 3mm) Guerlain, Aqua Allegoria Figue Iris EDT 10/75ml Sephora, Poetique? Vanille Fleur d`Oranger EDT 50/100ml YSL, Baby Doll EDT 15/30ml Yves Rocher, Fraîcheur Végétale de Verveine EDC 45/125ml Yves Rocher, Les Plaisirs Nature, Vanille Bourbon EDT (stra wersja) 50/100ml Yves Rocher, Pur Désir de Fleur d'Oranger EDT 20/60ml ODLEWKI: Aquolina, Chocolovers EDT 6ml Bvlgari, Eau Parfumée Au Thé Rouge EDT - dowolna Calvin Klein, CK IN2U Women EDT - dowolna CB I Hate Perfume, Burning Leaves Perfume 5ml CB I Hate Perfume, In The Library 5ml Comptoir Sud Pacifique, Vanille Mokha EDT 6ml Demeter, Cinnamon Bark EDC 20ml Demeter, Fig Leaf EDC 4ml Demeter, Happy Hour Collection, Sex On The Beach EDC 9ml Demeter, Sugar Cane EDC 8ml Demeter, Sweet Delights, Vanilla Cake Batter EDC 9ml Sephora, Capricieuse? Vanille Chocolat EDT - dowolna Sephora, Insoumise? Vanille Caramel EDT - dowolna Voluspa, Basic Creme, Hawaiian Maile Vine Aromatic Room / Body Spray 12ml
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
jaaaa jaaaa jaaaaa chce!!!! zajrzyj do mnie!!!
![]() Zapraszam do mojego wątku
|
|
|
|
#7 |
|
Konto usunięte
|
złociutka, niestety nic mnie nie zachwyciło... mam 26 różnych perfum, których wymiennie używam na co dzień a nie jestem kolekcjonerką
i do pełni szczęścia i zapachowej ekstazybrakuje mi właściwie tylko tych dwóch wishów.... |
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm... no co za ból
a ja ich szukam i szukam jakby nikt się nie zgłosił, a chciałabyś się UV już pozbyć, to na pewno będę chętna na wymianę Pozdrawiam!!
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj
Nie mam co prawda nic z Twojej wish listy, ale mogę zaproponować: Armani Lei (złota) - 25 ml (może być w sumie więcej, gdyż używałam niewiele); Boucheron Trouble prawie pełne 30 ml, edp. Cacharel Noa , edt, 25 ml (z wymiany) Cacharel Amor Amor 18 ml Wszystkie z kartonikami. Pozdrawiam
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
Chętnie oddam Ultraviolet Paco Rabanne 80ml za coś innego
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455853 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.