|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
różności do wymiany-zapraszam
nieaktualne
witajcie tym razem mam do wymianki następujące rzeczy: perfumki: 1.ICE BERG EFFUSION woman EDT 75ml-ubytek kilka "psików" 2. Thierry Mugler INNOCENT ROCK-limitowanka- EDT -50ml-ubytek ok 5% maskary miniatury 1. Estee Lauder SUMPTUOUS 1,5ml-nówka sztuka-nieużywana nieaktualne 2.Estee Lauder PROJECTIONIST 3,5ML-wypróbowana 2 razy kilka dni temu pielęgnacja 1 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...draznienia.htm 2. Bioderma photoderm max 50+ krem tonujący do twarzy-uzyty 4 razy-mam kartoik włosy 1.Loreal Professionel serie Expert-profesjonalny szampon przeciw wypadaniu włosów-odlewka do uzgodnienia-mam 1,5l butlę 2.PAUL MITCHELL THICKEN UP-preparat stylizujący i nadający ojętośc-odlewka do 50ml buteleczki po serum loreal-a tutaj opis: http://sklep.denique.pl/product_info...roducts_id=753 nie szukam ciuchów,biżuterii ,lakierow do paznokci,pomadek ani kosmetyków z niższej pólki szukam: "serów" do twarzy-szczyt marzeń reparator Estee Lauderujędrniających balsamów do ciała profesjonalnej pielęgnacji do włosów i sama nie wiem czego jeszcze Edytowane przez abar18 Czas edycji: 2010-08-16 o 15:00 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: różności do wymiany-zapraszam
Witaj
czy znajdziesz cos za?Estee Lauder SUMPTUOUS 1,5ml-nówka sztuka-nieużywanaEstee Lauder PROJECTIONIST 3,5ML-wypróbowana 2 razy kilka dni temu |
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
oki-rozumiem
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
2. Thierry Mugler INNOCENT ROCK-limitowanka- EDT -50ml-ubytek ok 5%
coś u mnie?
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
może coś u mnie?
1.ICE BERG EFFUSION woman EDT 75ml-ubytek kilka "psików" dam dużo
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic nie wybrałam
ozdr.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.

do twarzy-szczyt marzeń reparator Estee Lauder

ozdr.