|
|||||||
| Notka |
|
| Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Modelinowe figurki-moje wlasne-wejdz i ocen
Niedawno zaczelam robic takie oto ludki z modeliny.ostatnio wyprodukowalam takze zaby, zolwiki i kroliczka ale nie mam aparatu a te zdjecia robila moja siostra. niektore figurki wymyslilam sama inne podpatrzylam z internetu.
Oto wyniki mojej pracy: 1.noga-moj projekt 2.reka 3.swinka-sama glowa 4.misio 5.misz masz-zabka, reka, noga, swinka, truskawka 6.balwanek- fotoklips ps a tak a'propo mam 13 lat-chodze do pierwszej klasy gimnazjum Edytowane przez ulka01 Czas edycji: 2006-01-01 o 13:44 |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Modelinowe figurki
ciag dalszy
1.misie-fotoklips 2.truskaweczka,wisienki,z abka 3.stworek fluorescencyjny i swinka 4.misei-fotoklips-drugie ujecie ![]() 5.aniolki 6.moja siostra jako male dziecko-podpatrzone z internetu i "przerobione" na moja siostre
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
ciag dalszy 2
1.moja siostra 2.reka, noga, ucho-prosektorium 3.anielice w innym ujeciu 4.balwan w innym ujeciu to juz koniec, prosze ocencie
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Miski sa rewelacyjne
Kapcie siostry tez genialne Naprawde fajnie rzeczy tworzysz Czekam na nastepna porcje fotek jak sie uda aparat zdobyc.Pozdrawiam
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
swinka i balwanek sliczne
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje za komentarze, wdzieczna jestem, te nowe figurki postaram sie jakos sfotografowac
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Misie są cudowne
Twoja siostra na drugim miejscu a na trzecim bałwanek Zdolna bestia
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
dzieki jaszmurko
ja tez lubie te miski-dalam je mojej siostrze ![]() teraz zrobilam tez fajne (zabeczki-spoko) ale nie mam na razie jak zamiescic a w dodatku juz jutro do szkoly ale nie ma co sie martwic, jak znajde czas to cos na pewno zrobie.pozdrawiamEdytowane przez ulka01 Czas edycji: 2006-01-02 o 09:59 |
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
do gory!!
|
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
super!
masz talent - rozwijaj go ps. widzę, że inspiracje czerpałaś z tej samej stronki co ja
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
dzieki, nawet nie wiedzialam, ja jeszcze tu nic na tym forum twojego nie widzialam-szkoda.poszukam,moze wczesniej cos zamiescialas.
dzieki za opinie-czekam na wicej |
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
a wie ktos moze czy w polsce sa jakies ksiazki o modelinie, lub dobre strony imternetowe?a moze jakis kursy?
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Misiaczki są super
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
dzieki sirygna-mi tez sie podobaja-chyba pisalam??
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
zapraszam zapraszam, ja czekam na komentarze (nawet niepochlebne
)
|
|
#16 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Przyczajenie
|
hej.. Też się kiedyś bawiłam w robienie modelinowych figurek. Twoje są bardzo ładne ale wydaje mi się, że brakuje jakiegoś konkretnego celu.. raz misio, ręka, noga.. powinnaś ulepić coś większego i bardziej dopracowanego. Takie siedzenie nad czymś przez pare dni a potem patrzenie na efekty daje ogromną satysfakcje.. Pozdrawiam i oby tak dalej!
|
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
wiesz, po prostu probuje wszytskiego,chcialam zeby bylo roznorodnie i chcialam sprobowac czy potrafie zrobic cos na co akurat mam ochote a nie tylko jedna rzecz, bo wyspecjalizowanie sie w jednej malej dziedzinie to nie sztuka.
pozdro
|
|
#19 |
|
Ewuśek
|
Witam wszystkich
|
|
#20 |
|
Ewuśek
|
Hello! Czy ktoś mógłby mi podac adresy stron gdzie znajdę fajne modelinowe zwierzaki i ine figurki?
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
Rozwijaj swój talent!! Jesteś jeszcze młoda, więc nic dziwnego, że ciągle poszukujesz. Dla mnie absulutną rewelacją są misie i Hania A, i podłączam się do prosby o link strony, z której korzystacie (też bym chętnie spróbowała, choć wiem, że zdolności manualnych nie mam niestety )
|
|
|
|
|
#22 |
|
Rozeznanie
|
bardzo fajne figureczki
))oby tak dalej i ejscze lepiej
|
|
|
|
|
#23 |
|
Przyczajenie
|
Wystarczy w googlach wpisac "figurki z modeliny" albo jakies podobne haslo i kliknac na ktoras ze stron albo wyszukac w grafice googlowej
|
|
|
|
|
#25 |
|
Przyczajenie
|
niektóre fajne pomysły i fajnie zaczęte, ale niestety brak Ci jeszcze wprawy i prace wyglądają na trochę nieestetyczne
![]() kiedyś bawiłam się modeliną, a raczej robieniem biżuterii z niej, jednak pobawiłam się miech dwa i interes odstawiłam z braku czasu, a szkoda, bo to naprawdę opłacalny interes http://www.flog.pl/media/foto/676152...ac-na-zime.jpg mój roztopiony bałwanek;D miałam nawet własną stronę http://yumikasa.dbv.pl lecz ostatnio coś galeria szwankuje;d |
|
|
|
|
#26 |
|
Przyczajenie
|
Witaj! Próbowanie wszystkiego to fajna sprawa, ale może się to skończyć wielkim rozgardiaszem
Głowa pełna pomysłów, ale prace wyglądają na niedokończone. Może spróbuj popracować trochę nad szczegółami? Czasem kilka drobiazgów potrafi zmienić zwyklaka w coś wspaniałego
|
|
|
|
|
#27 |
|
Przyczajenie
|
OLKAWILCZYNSKA TWOJE PRACE SĄ SUPER
KROWA NAJ ULKA01 TWOJE TEŻ SPOKO \ mam jeszcze pytanie jak zrobić takie figurki mam modeline ulepiŁAM figurki ale co dalej ??!!!!!! Edytowane przez wirtualna97 Czas edycji: 2010-08-09 o 12:34 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.

Kapcie siostry tez genialne

ale nie ma co sie martwic, jak znajde czas to cos na pewno zrobie.pozdrawiam