|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
jest tutaj jeszcze ktos? pomocy
dziewczyny mam na imie marzena i mam 27lat..mam tez 3 wspaniałych dzieciaczków oraz 4 w drodze.na grudzień spodziewam sie porodu.niestety tak mi się życie ułożyło iż mieszkam sama wychowujac dzieci-zarabiam przy pilnowaniu innych dzieciaczków.często podejmuję sie pracy w zamian za kaszkę,czy drobne rzeczy dla dzieci moich.w zwiazku z tym-jezeli znajduje sie tutaj na wizazu mama ktore ma w domu niepotrzebne ubranka badz jakies witaminy czy cos niezbednego jednakze niepotrzebnego dla noworodka,prosze napisac.ja naprawde uciesze sie z kazdej drobiazgowej rzeczy chocby wkladki czy buciki.to juz jest b.duzo.
prosze badzmy ludzmi,okazmy sobie serce.gleboko wierze ze ktos sie odezwie..podaje rozmiary dzieciaczkow ![]() 1.karolinka-ubranka na 2,5 do 3 lat rozmiarowo 86-92-98 bucik 23-24 2.2 chlopcow kuba i marcin na wiek 5 lat-ubranka 104-11-116 i buciki 29-30 /dane osobowe usunięte/ ![]() Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2010-08-30 o 09:01 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: jest tutaj jeszcze ktos? pomocy
kremy poszły już do was ;-) ubranek niestety nie mam...
Pozdrawiam, trzymajcie się cieplutko;-*
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie mam sliczna dwojeczke uroczych dzieciakow karolinke i kube..wiek 2,5 i 5 latek.jestem w ciazy,wiem ze dzidzie bede wychowywala sama.poszukuje ubranek w miare mozliwosci na karolinke
rozm 86-92-98 bucika 23-24 i na kubusia rozm 104-110-116 bucik 29-30 dzieciaczki szybko rosna,a ja niemoge im w tym momencie nic kupic.jezeli jest ktos kto moglby podarowac nawet zuzyte ubranka to ja chetnie wezme..nie jest problemem zacerowac,czy przeszyc..na wymiane mam niestety tylko te zabaweczki obecnie. to też Twój wpis, to ile masz tych dzieci??????????????????? ???????????? nie wyobrażam sobie, by tego nie wiedzieć dokładnie? |
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
ale wtopa
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.