|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Jak odwocic uwage od pyzatych policzkow?
Jak odwrócić uwagę od policzków, od tego, że nie ma idealnych kości tylko pyzata buzia?
Albo makijażem jeśli tak to jakim- czy kreski, cienie i podkreslenie oczu odwrócą uwagę od policzków i pyzatego kształtu? ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Dzięki za pomoc. Jesteście miłe. Edytowane przez baxterina Czas edycji: 2011-07-25 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
![]()
Na początek spróbuj zmienić coś z fryzurą - może np. trwała, albo balejaż? Musisz tylko zwrócić uwagę, żeby kontrastowała z kształtem twarzy, co powinno odwrócić uwagę od policzków. Jeśli chodzi o makijaż, to proponuję delikatny podkład, a do tego mocne i wyraziste cienie do oczu.
Pozdrawiam ![]()
“Cieszmy się z małych rzeczy, bo wzór na szczęście w nich zapisany jest ♥” dobrze wiedziałeś że jestem nieufna i z dystansem podchodzę do ludzi. mimo to sprawiłeś, że bezwiednie oddałam Ci mój cały świat. miałam racje, że ufać nie warto. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jak odwocic uwage od pyzatych policzkow?
ja jestem pyzą [ mega ] i normalnie się maluje
![]() baza , podkład , puder [ nie ciężki np transparentny ] jakiś eyeliner czy to w postaci kredki czy w pisaku czy w płynie , pod spodem jakiś cielisty cień np 505 z my secret matowy tusz do tego czasem kredka cielista lub czarna [ wtedy mocno podkreślone oczy ] różowawy róż z wibo 9 ostry , roświetlacz czasem ![]() ![]() więc wiesz nie da się tego ukryć ja maluje się nawet czasem pstrokato np gruba krecha i heja ![]() ![]() najlepiej pokazywać to co uważasz najlepsze w sobie [ np podkreślać oczy ] I do tego fryzura na pewnie nie przykrótkie włosy bo to pogrubia ![]() życze powodzenia ![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
W długich włosach takich za ramiona twarz jest bardziej pociągła, chodzi mi o to, że wygląda na dłuższą =] A poza tym można bronzerem pociągnąć kości policzkowe, kości brody i czoło, ale nie próbowałam tego nigdy na filmiku na YT kiedyś widziałam jak modelować twarz bronzerem =]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
pazurki wysmuklaja policzki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
twarz możesz wymodelować(w Twoim przypadku wysmuklenie policzków) bronzerem.Nałożyć w odpowiednim miejscu,przykrywasz(bronz ujesz) te miejsca,które chcesz ukryć,np:wysokie czoło,zbyt długi nos,pyzate policzki,szpiczasta broda,...
Pozwodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Też radzę bronzerem podkreślić (narysować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Wymodeluj twarz, pudrem rozświetlającym, brązującym i różem, wujek google na pewno Ci pomoże, wpisz sobie ''modelowanie twarzy'' i wyskoczą Ci stronki na ten temat ze zdjęciami i technikami makijażu...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
hmm a po co odwracac od nich uwagę...są urocze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:15.